Ungarisch Übersetzung

Professionel oversættelse til og fra ungarsk ISO 17100

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

BED OM FLERE OPLYSNINGER

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Oversættelse af dokumenter
 • Medicinske, juridiske, finansielle og tekniske dokumenter
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Alle slags oversættelser til 60 sprog

Vi foretager bekræftet oversættelse og kvalificeret fagoversættelse inden for jura, økonomi, medicin og teknik til og fra ungarsk.

Har du behov for at oversætte en dom, et registreringsdokument, kontoudtog, vielsesattester, kontrakter eller en medicinsk journal til eller fra ungarsk?

The Native Translator er et ISO 17100-kvalitetscertificeret oversættelsesbureau, og vi foretager professionel oversættelse mellem ungarsk og mere end 25 andre sprog direkte online. Uanset om du har brug for en kvalificeret medicinsk oversættelse eller en bekræftet oversættelse til ungarsk af f.eks. et bankdokument eller en attest, så kan vi hjælpe dig.

Vi oversætter de fleste typer dokumenter og tekster til og fra ungarsk

Vi oversætter principielt alle typer dokumenter og tekster. Vi kan hjælpe dig med en fagoversættelse eller en bekræftet oversættelse af juridiske tekster, som f.eks. kontrakter og aftaler, domme, retsprotokoller, attester, registreringsbeviser, kørekort, vielsesattester, medicinske studier, patientjournaler, pressemeddelelser, tekniske manualer, webtekster m.m. fra dansk til ungarsk eller ungarsk til dansk eller en oversættelse til eller fra ungarsk i kombination med nogle af vores 25 andre sprog, f.eks. engelsk, fransk, polsk, russisk, spansk, tysk m.m.

Fagoversættelse fra eller til ungarsk

Oversættelse af en lægejournal, en teknisk rapport eller et aftaleudkast er eksempler på dokumenter, som kræver en oversætter med specialkompetence. Tekster, som indeholder emnespecifik terminologi, uanset om det er inden for højteknologi, jura eller medicin, kan ikke oversættes af hvilken som helst oversætter – det kræver fagkompetence. Når du bestiller en oversættelse til eller fra ungarsk inden for et emneområde, som kræver specialkompetence, vil oversættelsen blive foretaget af en universitetsuddannet specialistoversætter med målsproget som modersmål.

Bekræftet oversættelse til og fra ungarsk

Juridiske og finansielle dokumenter, som f.eks. kontrakter, attester, registreringsdokumenter, fødselsattester, vielsesattester, domme, dødsattester m.m. skal altid oversættes som en bekræftet oversættelse. Ofte skal denne type dokumenter også have en apostille-påtegning, som bekræfter dokumentets ægthed, inden det oversættes og, hvis oversættelsen foretages uden for Ungarn, en apostille, som viser, at oversætteren er autoriseret. Derved kan dokumentet accepteres af myndighederne i Ungarn. For at du kan slippe for denne sidste procedure, foretager vi altid oversættelsen i Ungarn, og du slipper dermed for at bevise, at oversætteren faktisk er autoriseret i at foretage en oversættelse fra dansk til ungarsk. En autoriseret oversættelse fra ungarsk til dansk foretages hovedsageligt af oversættere, der er autoriserede i det land, hvor oversættelsen skal anvendes. Såfremt oversættelsen skal anvendes i Danmark, skal den have en apostille-påtegning.

Modersmålsprincippet er et kvalitetskrav

Modersmålsprincippet er en af hjørnestenene og et kvalitetskrav, når det gælder professionel oversættelse til og fra ungarsk. Princippet bygger på, at en oversætter skal oversætte til sit modersmål. En oversætter med ungarsk som modersmål oversætter til ungarsk, en oversætter med dansk som modersmål oversætter til dansk osv. For at anses for at have et sprog som modersmål skal man være opvokset og have gennemført sin uddannelse i et land, hvor sproget er et officielt sprog.

Kvalitetssikret dokumentoversættelse til og fra ungarsk

Vi er kvalitetscertificerede i henhold til ISO 17100. Vores arbejde kontrolleres regelmæssigt af den certificerende myndighed, og dette giver naturligvis dig som kunde en meget stor tryghed. Her kan du få mere at vide om, hvad en ISO 17100-certificering betyder.

Fortrolighed er en selvfølge

Vi håndterer altid store mængder meget følsomme oplysninger og er naturligvis meget omhyggelige med at opretholde streng fortrolighed. Vores servere er naturligvis SSL-krypterede, så dine oplysninger ikke havner i de forkerte hænder.

Hvor meget koster det at oversætte et dokument til eller fra ungarsk?

Upload dit dokument i vores oversættelsesportal, og få derefter på under ét minut svar med både en pris og en forventet leveringstid. Du kan bestille oversættelsen og betale med dit kreditkort direkte online. Vi accepterer: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og Apple Pay.

Har du spørgsmål eller behov for flere oplysninger?

Du kan kontakte os døgnet rundt på e-mail, så forsøger vi at svare inden for 15 minutter.

The Native Translator er et oversættelsesbureau certificeret i henhold til ISO 17100, som har specialiseret sig i at tilbyde kvalitetsoversættelse og bekræftet oversættelse til og fra ungarsk direkte via internettet.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>