Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Hurtig oversættelse af høj kvalitet

Hurtig oversættelse ISO 17100

En hurtig oversættelse er ikke ensbetydende med en dårlig kvalitet. The Native Translator tilbyder en 24 timers oversættelsesservice foretaget af en af vores professionelle modersmålsoversættere. Gennem årene har vi opbygget et tæt samarbejde med 5.500 fagspecifikke oversættere fra lande fordelt over hele verdenskortet. Derfor kan vi i dag tilbyde oversættelser til og fra mere end 100 sprog, inden for mere end 1.200 sprogkombinationer.

The Native Translator er et ISO 17100-certifieret oversætterbureau

At være et ISO-certificeret oversætterbureau indebærer, at man tager kvalitet alvorligt. Certificeringsprocessen er krævende, og hver 24. måned foregår der en gennemgang af vores virksomhed for at sikre, at vi lever op til kravene. Vi er også 100 % CO2-neutrale, følger ISO 27000 for at sikre, at dine dokumenter håndteres på korrekt vis, og, som du kan se på vores hjemmeside, foretager vi årligt kontrol af vores betalingssystem for at sikre at vores betalingssikkerhed lever op til en meget høj standard. Vi tager kvalitet alvorligt, og det ved vi, at du, som kunde, forventer.

Fortrolighed er en selvfølge for os

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og lægger derfor stor vægt på at holde disse oplysninger fortrolige.

Modtag et tilbud på en hurtig oversættelse

Gå til vores oversættelsesportal hvor du kan oploade de tekster, du ønsker at få oversat. Husk at vælge kildesprog (sproget du vil oversætte fra), målsprog (sproget du vil oversætte til) samt emneområdet (dit fagområde). Når dette er tilføjet vores system, vil der blot gå et minut, inden du modtager et tilbud fra os. Dette vil inkludere pris og leveringstid.

Har du nogle spørgsmål inden vi går i gang eller undervejs i projektet, kan du altid kontakte os via e-mail, da vi står til din rådighed døgnet rundt.

The Native Translator er et oversættelsesbureau certificeret i henhold til kvalitetsstandarden ISO 17100, og som har specialiseret sig i udarbejdelsen af oversættelser af høj kvalitet direkte via internettet.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>