Oversættelse af eksamensbeviser

Autoriseret oversættelse af eksamensbeviser

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

BED OM FLERE OPLYSNINGER

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Autoriseret og certificeret
 • Autoriseret oversættelse leveret inden for 24 h til 48 h
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Autoriserede og certificerede oversættere for over 50 lande

Autoriseret oversættelse af beviser og attester ISO 17100

Hvis du overvejer at studere eller arbejde i udlandet, skal du oversætte dine eksamensbeviser og arbejdsattester til det sprog, som er det officielle i det land, du ønsker at arbejde eller studere i. Som oftest kræves, at disse dokumenter er oversat af en statsautoriseret oversætter. Vi kan hjælpe dig! 

The Native Translator laver professionelle oversættelser af bevisdokumenter som gymnasiale eksamensbeviser, bevis for universitetseksamen og andre attester og dokumenter som f.eks. fødsels- og dåbsattester, vielsesattester ag skilsmissedokumenter til over 100 sprog. Da kravene til en autoriseret oversættelse ikke er ens over hele verden, er det vigtigt, at din oversættelse foretages af en oversætter, som er autoriseret eller certificeret i det land, hvor du ønsker at anvende den. Du skal derfor henvende dig til et firma, som har den rigtige kompetence og som kan levere det, du faktisk har brug for.

Oversættelse af eksamensbeviser for studier i USA

Hvis du f.eks. anvender en i Danmark autoriseret oversæter til din oversættelse, når du skal studere i USA, så skal denne stemples af Notarius Publicus og derefter legaliseres af udenrigsministeriet for at accepteres. Vi anvender derfor altid oversættere, som er certificerede i det land, hvor oversættelsen skal anvendes. I USA har vi vores egen notar, som håndterer hele processen for os, og sender også oversættelsen direkte til skolens optagelsesenhed, hvilket oftest er et krav.

Oversættelse af eksamensbeviser for studier i Europa

I Europa skal vi acceptere hinandens autoriserede oversættelser i henhold til "servicedirektivet", men det er ikke altid tilfældet. Derfor anvender vi altid oversættere, som er certificerede i det land, hvor oversættelsen skal anvendes.

Oversættelse af eksamensbeviser for studier i Australien

Præcis som i USA har vi i Australien adgang til certificerede oversættere og notarer, og vi kan levereoversættelse af dit eksamensbevis direkte til skolen, hvis dette kræves. Normalt håndterer vi dette inden for 48 timer.

Hvad koster en autoriseret oversættelse af et eksamensbevis?

Indscan dit eksamensbevis og upload det til vores portal ovenfor eller længst nede på siden. Du skal regne med ca. EUR 75 pr. side. Det varierer dog noget afhængigt af målsproget.

Verdens største leverandør af statsautorisert oversættelse online

Med over 5500 oversættere over hele verden er vi en af verdens største leverandører af online-oversættelse og markedsførende, når det gælder autoriseret oversættelse online. Vi oversætter dit dokument, så de også bliver accepteret af den myndighed eller den skole, hvor du har søgt ind. Vi har kompetencen - statsautoriseret translatører!

Vores kvalitetsgaranti ISO 17100

Vi giver en kvalitetsgaranti på alle vores oversættelser. Den kvalitetsprocedure, vi anvender, betyder, at du kan føle dig tryg, velvidende at oversættelsen, du modtager, er sproglig og terminologisk korrekt og anvendelig uden yderligere redigering. Skulle der mod forventning være fejl, arbejder vi med teksten, indtil du er tilfreds.

Fortrolighed er for os en selvfølge

Vi har en bred kundebase af internationale virksomheder, advokat- og revisionsbureauer, så vi har stor erfaring med at håndtere fortrolighedsbegrænsede oplysninger. Som kunde hos The Native Translator, kan du altid være sikker på, at vi håndterer dine dokumenter i fuld fortrolighed, og at vi følger kravene i ISO 27001, som håndterer dokumentsikkerhed. Vi underskriver gerne separate fortrolighedsaftaler for de opgaver, der kræver det.

Ønsker du et tilbud på en autoriseret oversættelse av et eksamensbevis?

Upload dit dokument på vores oversættelsesportal, så får du svar omgående. Det tager mindre end 1 minut at få oplyst både pris og forventet leveringstid for en autoriseret, bekræftet oversættelse. Du kan bestille en oversættelse og betale med kreditkort online, og du kan bruge følgende betalingsmetoder: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og Apple Pay.

Du kan kontakte os døgnet rundt på e-mail, vi forsøger altid at svare indenfor 30 minutter.

The Native Translator er et ISO 17100 certificeret oversættelsesbureau, som er specialiseret i kvalificeret oversættelse direkte online, og er en del af The Translator Group – et globalt oversættelsesbureau med oversættere i mere end 30 lande.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>