Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Autoriseret oversættelse af gymnasiale eksamensbeviser, bevis for universitetseksamen og andre beviser og attester.

Autoriseret oversættelse af beviser og attester ISO 17100

Hvis du overvejer at studere eller arbejde i udlandet, skal du oversætte dine eksamensbeviser og arbejdsattester til det sprog, som er det officielle i det land, du ønsker at arbejde eller studere i. Som oftest kræves, at disse dokumenter er oversat af en statsautoriseret oversætter. Vi kan hjælpe dig! 

The Native Translator laver professionelle oversættelser af bevisdokumenter som gymnasiale eksamensbeviser, bevis for universitetseksamen og andre attester og dokumenter som f.eks. fødsels- og dåbsattester, vielsesattester ag skilsmissedokumenter til over 100 sprog. Da kravene til en autoriseret oversættelse ikke er ens over hele verden, er det vigtigt, at din oversættelse foretages af en oversætter, som er autoriseret eller certificeret i det land, hvor du ønsker at anvende den. Du skal derfor henvende dig til et firma, som har den rigtige kompetence og som kan levere det, du faktisk har brug for.

Oversættelse af beviser for studier i USA

Hvis du f.eks. anvender en i Danmark autoriseret oversæter til din oversættelse, når du skal studere i USA, så skal denne stemples af Notarius Publicus og derefter legaliseres af udenrigsministeriet for at accepteres. Vi anvender derfor altid oversættere, som er certificerede i det land, hvor oversættelsen skal anvendes. I USA har vi vores egen notar, som håndterer hele processen for os, og sender også oversættelsen direkte til skolens optagelsesenhed, hvilket oftest er et krav.

Oversættelse af beviser for studier i Europa

I Europa skal vi acceptere hinandens autoriserede oversættelser i henhold til "servicedirektivet", men det er ikke altid tilfældet. Derfor anvender vi altid oversættere, som er certificerede i det land, hvor oversættelsen skal anvendes.

Oversættelse af beviser for studier i Australien

Præcis som i USA har vi i Australien adgang til certificerede oversættere og notarer, og vi kan levereoversættelse af dit eksamensbevis direkte til skolen, hvis dette kræves. Normalt håndterer vi dette inden for 48 timer.

Hvad koster en autoriseret oversættelse af et eksamensbevis?

Indscan dit eksamensbevis og upload det til vores portal ovenfor eller længst nede på siden. Du skal regne med ca. EUR 72 pr. side. Det varierer dog noget afhængigt af målsproget.

Verdens største leverandør af statsautorisert oversættelse online

Med over 5500 oversættere over hele verden er vi en af verdens største leverandører af online-oversættelse og markedsførende, når det gælder autoriseret oversættelse online. Vi oversætter dit dokument, så de også bliver accepteret af den myndighed eller den skole, hvor du har søgt ind. Vi har kompetencen - statsautoriseret translatører!

Vores kvalitetsgaranti ISO 17100

Vi giver en kvalitetsgaranti på alle vores oversættelser. Den kvalitetsprocedure, vi anvender, betyder, at du kan føle dig tryg, velvidende at oversættelsen, du modtager, er sproglig og terminologisk korrekt og anvendelig uden yderligere redigering. Skulle der mod forventning være fejl, arbejder vi med teksten, indtil du er tilfreds.

Fortrolighed er for os en selvfølge

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og er naturligvis altid omhyggelige med at opretholde streng fortrolighed.

Ønsker du et tilbud på en kvalitetssikret oversættelse dine eksamensbeviser, eller har du brug for flere oplysninger?

Du kan kontakte os døgnet rundt på e-mail og få flere oplysninger.
Her kan du både få et tilbud og bestille en oversættelse. Klik på PRISBEREGNER.

The Native Translator er et ISO 17100 certificeret oversættelsesbureau, som er specialiseret i kvalificeret oversættelse direkte online, og er en del af The Translator Group – et globalt oversættelsesbureau med oversættere i mere end 30 lande.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>