Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Oversættelse til olie- og gasindustrien ISO 17100

Søger I en oversætter til professionel oversættelse? Vi er specialister i oversættelse på højeste kvalitetsniveau!

Hos The Native Translator har vi ultimativt fokus på kvaliteten. Vi tilbyder oversættelse i mere end 600 sprogkombinationer online. Vi tilbyder hurtig, professionel oversættelse til alle områder af energindustrien. Vi har forståelse for, at tid er en vigtig faktor i forhold til dit arbejde. Derfor vil dit oversættelsesprojekt inden for energi-, gas- eller oliebranchen altid blive afleveret til tiden og til den aftalte pris.  Vi bruger udelukkende universitetsuddannede oversættere og translatører med de bedste sproglige og faglige kompetencer, og de oversætter først og fremmest til deres eget modersmål, så vi får alle nuancer med. Vi har både de sproglige kompetencer og den faglige indsigt, som hjælper jeres virksomhed til succes uden for landets grænser.

ISO 17100-certifieret oversættelsesbureau din kvalitetsgaranti

At være et ISO-certificeret oversættelsesbureau indebærer, at man tager kvalitet alvorligt. Certificeringsprocessen er krævende, og hver 24. måned foregår der en gennemgang af vores virksomhed for at sikre, at vi lever op til kravene. Vi er også 100 % CO2-neutrale, følger ISO 27001 for at sikre, at dine dokumenter håndteres på korrekt vis, og, som du kan se på vores hjemmeside, foretager vi årligt kontrol af vores betalingssystem for at sikre at vores betalingssikkerhed lever op til en meget høj standard. Vi tager kvalitet alvorligt, og det ved vi, at du, som kunde, forventer.

Hurtigt svar – over hele verden

Vores globale aktiviteter (afdelinger i Europa, Asien og Amerika) sikrer, at mindst én afdeling altid er klar til at svare på din forespørgsel døgnet rundt. Vi garanterer levering af et bindende tilbud inden for en time efter modtagelse af dine dokumenter.

Ønsker du et tilbud på en oversættelse, eller har du brug for flere oplysninger?

Du kan kontakte os døgnet rundt på e-mail og få flere oplysninger.
Her kan du både få et tilbud og bestille en oversættelse. Klik på PRISBEREGNER.

The Native Translator er et globalt oversættelsesbureau certificeret i overensstemmelse med ISO 17100, der har specialiseret sig i at levere oversættelser af høj kvalitet online.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>