The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Billig kvalitetsoversættelse hurtigt

Billige oversættelser af høj kvalitet!

Selvfølgelig er det det! The Native Translator har opbygget en miljøvenlig organisation. Samtidig med, at vi reducerer vores driftsomkostninger til langt under, hvad de fleste andre oversættelsesbureauer forbruger, passer vi også på miljøet. Vi arbejder fuldstændig digitalt. Vi har ikke store kontorer, men er alligevel til stede på alle kontinenter, da vi både har oversættere og projektledere stationeret over hele verden. Dette gør, at vi kan tilbyde vores service 24/7. Hvor de fleste andre større globale oversættelsesbureauer har store kontorer spredt rundt omkring på kloden, så har vi det ikke og kan derfor tilbyde billige kvalitetsoversættelser.

Vi mener, at det hører fortiden til, da vi ikke tror på, at du som kunde har lyst til at besøge din oversætter. Faktisk foretrækker alle vores kunder at aflevere materialet til oversættelse direkte på vores sikre online server og derefter at få det oversatte materiale tilbageleveret elektronisk. Undtagelsen her er certificerede eller edsvorne oversættelser, hvor en papirkopi er nødvendig, men i det henseende er DHL og TNT meget hjælpsomme med leveringen.

Som du kan forstå, er vores driftsomkostninger en del lavere end hos konkurrerende bureauer, og samtidig arbejder vi på en miljømæssig ansvarlig måde. Billige kvalitetsoversættelser er mulige, det er bare et spørgsmål om at indrette sig rigtigt.

The Native Translator er et online oversættelsesbureau, og en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 såvel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10.