Trustpilot TrustScore 4.8

Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Billig kvalitetsoversættelse hurtigt

Billige oversættelser af høj kvalitet!

The Native Translator har opbygget en miljøvenlig organisation. Samtidig med, at vi reducerer vores driftsomkostninger til langt under, hvad de fleste andre oversættelsesbureauer forbruger, passer vi også på miljøet. Vi arbejder fuldstændig digitalt. Vi har ikke store kontorer, men er alligevel til stede på alle kontinenter, da vi både har oversættere og projektledere stationeret over hele verden. Dette gør, at vi kan tilbyde vores service 24/7. Hvor de fleste andre større globale oversættelsesbureauer har store kontorer spredt rundt omkring på kloden, så har vi det ikke og kan derfor tilbyde billige kvalitetsoversættelser.

Vi mener, at det hører fortiden til, da vi ikke tror på, at du som kunde har lyst til at besøge din oversætter. Faktisk foretrækker alle vores kunder at aflevere materialet til oversættelse direkte på vores sikre online server og derefter at få det oversatte materiale tilbageleveret elektronisk. Undtagelsen her er certificerede eller edsvorne oversættelser, hvor en papirkopi er nødvendig, men i det henseende er DHL og TNT meget hjælpsomme med leveringen.

Som du kan forstå, er vores driftsomkostninger en del lavere end hos konkurrerende bureauer, og samtidig arbejder vi på en miljømæssig ansvarlig måde. Billige kvalitetsoversættelser er mulige, det er bare et spørgsmål om at indrette sig rigtigt.

Billig oversættelse med kvalitetsgaranti ISO 17100

The Native Translator har som formål at have de højeste standarder i forhold til teknisk oversættelseskvalitet. For at opnå disse standarder er vi ISO 17100:2015/Amd:2017 certificeret (tidligere EN 15038) og har været det siden 2011. Disse certificeringer bliver opretholdt gennem regelmæssig auditering udført af en officiel auditeringsmyndighed.

Fortrolighed er for os en selvfølge

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og er naturligvis altid omhyggelige med at opretholde streng fortrolighed.

Ønsker du et tilbud på en kvalitetssikret oversættelse eller har du brug for flere oplysninger?

Du kan kontakte os døgnet rundt på e-mail og få flere oplysninger.
Her kan du både få et tilbud og bestille en oversættelse. Klik på PRISBEREGNER.

The Native Translator er et ISO 17100, 20771 certificeret oversættelsesbureau, som er specialiseret i kvalificeret oversættelse direkte online, og er en del af The Translator Group – et globalt oversættelsesbureau med oversættere i mere end 30 lande.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>