Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Statsautoriseret fransk oversættelse

Statsautoriseret oversættelse dansk - fransk - dansk

Statsautoriserede franske oversættelser til en overkommelig pris. The Native Translator er et ISO 17100 certificeret oversættelsesbureau som tilbyder en statsautoriseret fransk oversættelse til virksomheder, statsorganisationer, firmaer, enkeltpersoner og nonprofitorganisationer. Vores tjenester tilbydes direkte online. Klik på Få et Tilbud, og et minut senere modtager du prisen for din franske oversættelse eller en statsautoriseret oversættelse til et af de andre sprog, hvortil vi tilbyder denne tjeneste.

Statsautoriseret oversættelse

For visse dokumenter er det vigtigt, at oversættelsen er en fuldstændig nøjagtig gengivelse af originalteksten. I disse tilfælde skal du vælge en autoriseret fransk oversættelse. Statsautoriserede translatører er de eneste, der kan autorisere oversættelser, så de opnår retsgyldighed. Autoriseree oversættelser inden for erhvervslivet anvendes fortrinsvis til juridiske dokumenter, selskabsvedtægter, kontrakter og andre officielle dokumenter. Statsautoriserte oversættelser bliver også kaldt for bekræftede oversættelser og oversættelsen bliver forsynet med translatørens navn, stempel og underskrift. Våre oversettere er autoriserte og godkjente i Frankrig.

Vi tilbyder autoriseret oversættelse af følgende dokumenter til og fra fransk:

 • Fødselsattester
 • Adoptionsattester og -papirer
 • Vielsesattester
 • Skilsmisseattester
 • Dødsattester
 • Testamenter og Formueforvaltningspapirer
 • Eksamensudskrifter og eksamensbeviser
 • Immigrationsdokumentation
 • Statsborgerdokumentation
 • Kontoudtog fra udenlandske banker
 • Ansøgningspapirer til opholds- og arbejdstilladelse
 • Arbejdstilladelsespapirer
 • CV’er
 • Patenter

Juridisk fransk oversættelse ISO 20771

Juridisk oversættelse er komplekst. For at få en juridisk oversættelse af højeste kvalitet, kræver det at en modermålsoversætter med speciale inden for juridisk terminologi og ekspertise i jura bliver sat til at varetage opgaven. The Native Translator er ISO 20771:2020 certificeret, ISO-standarden for juridisk oversættelse.

Fransk oversættelse med kvalitetsgaranti ISO 17100

The Native Translator har som formål at have de højeste standarder i forhold til teknisk oversættelseskvalitet. For at opnå disse standarder er vi ISO 17100:2015/Amd:2017 certificeret (tidligere EN 15038) og har været det siden 2011. Disse certificeringer bliver opretholdt gennem regelmæssig auditering udført af en officiel auditeringsmyndighed.

Her bestiller du en statsautoriseret fransk oversættelse

Vælg kildesprog og målsprog, og upload din studentereksamen direkte i vores oversættelsesportal. 3 hurtige trin, og på under et minut ved du, hvad din oversættelse vil koste, og hvornår vi forventer at kunne levere. Vi accepterer Word, PDF, TIFF og flere andre formater. Du kan betale med kreditkort online, og du kan bruge følgende betalingsmetoder: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og Apple Pay.

Kontakt

Kontakt os via e-mail når som helst (døgnet rundt), hvis du ønsker yderligere oplysninger.

The Native Translator er et oversættelsesbureau certificeret til overensstemmelse med ISO 17100, der har specialiseret sig i at levere oversættelser af høj kvalitet online via internettet.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>