Statsautoriseret oversættelse af officielle dokumenter The Native Translator

Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Statsautoriseret oversættelse af officielle dokumenter

ISO 17100 certificeret oversættelsesbureau for statsautoriserede oversættelser

Har du brug for nøjagtige og pålidelige oversættelser af vigtige officielle dokumenter? Vores team af erfarne oversættere og juridiske eksperter er klar til at hjælpe dig. Vi tilbyder statsautoriseret oversættelse af dokumenter som fødselsattester, vielsesattester, skoletransskriptioner, retsdokumenter og meget mere.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau og vi er eksperter i statsautoriserede (bekræftede) oversættelser af officielle dokumenter. Hos os får du adgang til et netværk af over 5.500 erfarne og højt kvalificerede oversættere der leverer skræddersyede og branchespecifikke oversættelser til overkommelige priser. Når du bestiller en autoriseret (bekræftet) oversættelse kan du være sikker på, at det oversatte dokument er godkendt og gyldigt i det land, hvor det skal bruges og til det tilsigtede formål.

Statsautoriseret (bekræftet) oversættelse

Hvis du har brug for at få oversat et vidneudsagn, en dom, legitimation eller andre dokumenter, der skal bruges som dokumentation til en offentlig myndighed, et universitet eller en potentiel arbejdsgiver, kan du, som udgangspunkt, gå ud fra, at oversættelsen skal være bekræftet. Denne bekræftelse er et kvalitetsstempel. Hvis du bestiller en bekræftet oversættelse fra engelsk til dansk, bruger vi en dansk autoriseret oversætter. Hvis oversættelsen skal være til engelsk, vil oversættelsen blive udført i det land oversættelsen skal bruges og af en oversætter, autoriseret i det land.

Statsautoriseret oversættelse af officielle dokumenter til over 100 sprog

Her er nogle af de sprog vi oversætter dokumenter til og fra: arabisk, bosnisk, bulgarsk, dansk, engelsk, estisk, farsi, finsk, flamsk, fransk, græsk, hindi, islandsk, italiensk, irsk, japansk, kinesisk, koreansk, kroatisk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, montenegrinsk, nederlandsk, norsk, portugisisk, polsk, rumænsk, russisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tjekkisk, tysk, tyrkisk, ukrainsk, ungarsk.

Modersmålsprincippet: et kvalitetskrav

Modersmålsprincippet er et afgørende grundlag for vores virksomhed og et vigtigt kvalitetskrav, når det gælder professionelle oversættelser af dokumenter.  Princippet går ud på, at oversætteren kun oversætter til sit modersmål. En oversætter med engelsk som modersmål oversætter til engelsk, en oversætter med dansk som modersmål oversætter til dansk osv. For at have et sprog som modersmål, skal oversætteren være opvokset og uddannet i det land, hvor målsproget er det officielle sprog.

Kvalitetssikret oversættelse af officielle dokumenter i henhold til ISO 17100

Historisk set har The Native Translator indtaget en førende rolle blandt Europas oversættelsesbureauer, når det gælder certificering. Virksomheden var et af de første oversættelsesbureauer, som blev kvalitetscertificeret allerede i 2011. Udover ISO 17100 lever vi også op til kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informationssikkerhed og fortrolighed, ISO 27001 og er PCI Security Standards certificerede. Læs mere om vores certificeringer.

Hvad koster en autoriseret (bekræftet) oversættelse?

Upload dit dokument på vores oversættelsesportal, så får du svar omgående. Det tager mindre end 1 minut at få oplyst både pris og forventet leveringstid for en autoriseret (bekræftet) oversættelse af dit dokument. Du kan bestille en oversættelse og betale med kreditkort online, og du kan bruge følgende betalingsmetoder: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og Apple Pay.

Bemærk: Hvis du ikke har en scanner, anbefaler vi Adobe Scan. Appen er gratis og tilgængelig for både iOS og Android-enheder.

Har du spørgsmål eller behov for mere information?

Du kan kontakte os døgnet rundt på e-mail, vi forsøger altid at svare indenfor 30 minutter.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau, specialiseret i at levere kvalitetssikrede autoriserede (bekræftede) oversættelser af dokumenter direkte online.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>