Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Statsautoriseret oversættelse af officielle dokumenter online

ISO 17100 certificeret globalt oversættelsesbureau

The Native Translator tilbyder autoriserede oversættelser af officielle dokumenter. Når du bestiller en autoriseret (bekræftet) oversættelse kan du være sikker på, at det oversatte dokument er godkendt og gyldigt i det land, hvor det skal bruges og til det tilsigtede formål.

Vores tjeneste er kendetegnet ved:

  • Hurtig udførelse som ikke går på kompromis med kvaliteten.
  • Levering af oversatte og certificerede dokumenter til officielt brug i det land, hvor de skal bruges.
  • Foruden at levere certificerede oversættelser kan vi også fremskaffe et Apostille certifikat og certificerede kopier af dine dokumenter.
  • Fortrolig behandling af alle modtagne dokumenter. Alle vores oversættere har underskrevet en bindende fortrolighedserklæring.

Statsautoriseret (bekræftet) oversættelse

Hvis du har brug for at få oversat et vidneudsagn, en dom, legitimation eller andre dokumenter, der skal bruges som dokumentation til en offentlig myndighed, et universitet eller en potentiel arbejdsgiver, kan du, som udgangspunkt, gå ud fra, at oversættelsen skal være bekræftet. Denne bekræftelse er et kvalitetsstempel. Hvis du bestiller en bekræftet oversættelse fra engelsk til dansk, bruger vi en dansk autoriseret oversætter. Hvis oversættelsen skal være til engelsk, vil oversættelsen blive udført i det land oversættelsen skal bruges og af en oversætter, autoriseret i det land.

Vores sprog

Her er nogle af de sprog vi oversætter dokumenter til og fra: arabisk, bosnisk, bulgarsk, dansk, engelsk, estisk, farsi, finsk, flamsk, fransk, græsk, hindi, islandsk, italiensk, irsk, japansk, kinesisk, koreansk, kroatisk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, montenegrinsk, nederlandsk, norsk, portugisisk, polsk, rumænsk, russisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tjekkisk, tysk, tyrkisk, ukrainsk, ungarsk.

Modersmålsprincippet: et kvalitetskrav

Modersmålsprincippet er et afgørende grundlag for vores virksomhed og et vigtigt kvalitetskrav, når det gælder professionelle oversættelser af dokumenter.  Princippet går ud på, at oversætteren kun oversætter til sit modersmål. En oversætter med engelsk som modersmål oversætter til engelsk, en oversætter med dansk som modersmål oversætter til dansk osv. For at have et sprog som modersmål, skal oversætteren være opvokset og uddannet i det land, hvor målsproget er det officielle sprog.

Kvalitetssikret oversættelse i henhold til ISO 17100

Vi har været kvalitetscertificerede siden 2011, og fra 2015 i henhold til ISO-standarden ISO 17100:2015/Amd:2017. At være ISO-certificeret indebærer, at vi påtager os omkostningerne og arbejdet med at dokumentere og kvalitetssikre alle vore processer. Dette omfatter alt fra krav til rekruttering af oversættere til kvalitetssikring af hver enkelt udført oversættelse. Som eksempel kan nævnes, at vi kun bruger universitetsuddannede, professionelle fuldtidsoversættere, der er specialister indenfor deres fagområder. Alle oversættelser korrekturlæses af en anden oversætter med tilsvarende kvalifikationer. Den organisation, der har certificeret os, kontrollerer også regelmæssigt, at vi lever op til kriterierne i certificeringen. Som et kvalitetscertificeret oversættelsesbureau giver vi også kvalitetsgaranti på de oversættelser af dokumenter, vi leverer.

Hvad koster en autoriseret oversættelse?

Upload dit dokument på vores oversættelsesportal, så får du svar omgående. Det tager mindre end 1 minut at få oplyst både pris og forventet leveringstid for en autoriseret (bekræftet) oversættelse af dit dokument. Du kan bestille en oversættelse og betale med kreditkort online, og du kan bruge følgende betalingsmetoder: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og Apple Pay.

Har du spørgsmål eller behov for mere information?

Du kan kontakte os døgnet rundt på e-mail, vi forsøger altid at svare indenfor 30 minutter.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau, specialiseret i at levere kvalitetssikrede autoriserede (bekræftede) oversættelser af dokumenter direkte online.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>