The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Statsautoriseret oversættelse til spansk

Statsautoriseret oversættelse til spansk af officielle dokumenter

Vi tilbyder statsautoriseret oversættelse af officielle dokumenter til spansk online. Lad os hurtigt, uden problemer og til en fornuftig pris oversætte dine forretningsrapporter, økonomiske dokumenter, kontrakter og aftaler osv! Statsautoriserte oversættelser bliver også kaldt for bekræftede oversættelser og oversættelsen bliver forsynet med translatørens navn, stempel og underskrift. Våre oversettere er autoriserte og godkjente i Spanien.

Modersmålstalende spanske ekspertoversættere

Specialister, der oversætter til deres eget modersmål, leverer bedre oversættelser, da de er i deres rette element – både sprogmæssigt og emnemæssigt. Det betyder, at du som kunde modtager en specialistoversættelse af høj klasse, der giver større effekt hos dine læsere.

Du vil få den nødvendige kvalitet fra en oversætter, der:

  • har en professionel oversætteruddannelse
  • har specialistviden, og
  • oversætter til sit spanske modersmål.

Få et pristilbud på en autoriseret oversættelse fra dansk til spansk.

For at vi kan give dig den bedste pris på din oversættelse, har vi etableret samarbejde med de fleste autoriserede translatører i Spanien. Du er dermed sikret den bedst mulige pris på din specifikke oversættelse ved at bestille hos The Native Translator.

Højt akkrediterede oversættere

Vi har opnået den internationale standard ISO 17100 for oversættelsestjenester og er derfor underlagt streng kvalitetskontrol af oversættelser og andre tjenester. Som en del af kvalitetssikringsprocessen skal vi opfylde kvalitetsprincippet "fire øjne", dvs. alle oversættelser skal korrekturlæses, revideres og færdiggøres af en uafhængig sekundær oversætter med kvalifikationer i det relevante emneområde.

Fortrolighed er en selvfølge for os

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og lægger derfor stor vægt på at holde disse oplysninger fortrolige.

Hurtigt svar – over hele verden

Vores globale aktiviteter (afdelinger i Europa, Asien og Amerika) sikrer, at mindst én afdeling altid er tilgængelig til at svare på dine forespørgsler døgnet rundt. Vi garanterer levering af et bindende tilbud inden for en time efter modtagelse af dine dokumenter.

Pris på en autoriseret oversættelse fra dansk til spansk

Prisen på oversættelse udregnes sædvanligvis på baggrund af en ordpris. Ordprisen afhænger af tekstens sværhedsgrad og emneområdet.

Lav en ordoptælling på din tekst, og gang med 1,00 kr. Det giver dig et fingerpeg om, hvad det vil koste at få teksten oversat, inklusive efterfølgende korrekturlæsning. En autoriseret oversættelse til spansk koster ca. 1,40 kr/ord.

Leveringstid for autoriseret oversættelse til spansk

Da vi ofte har mange oversættelser til spansk skal du regne med ca. 1-3 dage til for en oversættelse.

Her bestiller du en autoriseret oversættelse fra dansk til spansk

Du kan bestille en autoriseret oversættelse til eller fra spansk direkte online. Upload dit dokument og bestil direkte i vores oversættelsesportal.

The Native Translator er et oversættelsesbureau, der er ISO 17100 certificeret og som er specialiseret i at udføre kvalitetsoversættelser og autoriserede oversættelser til og fra spansk direkte over internettet.