Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Autoriseret oversættelse fra dansk til bulgarsk ISO 17100

Vil du have din fødselsattest, skilsmissepapirer, eksamensbeviser, diplomer, arbejdstilladelse, testamente oversat og autoriseret til bulgarsk?

Vores oversættelsesbureau kan levere professionelle oversættelser fra dansk til bulgarsk. Vi anvender udelukkende oversættere med bulgarsk som modersmål og med relevant uddannelsesbaggrund i over 70 specialområder. Udover bulgarsk-danske oversættelser af tekniske tekster og dokumenter inden for industri, handel og teknologi leverer vores autoriserede oversættere også certificerede bulgarske oversættelser af officielle dokumenter, som f.eks. vielsesattester, fødselsattester eller vidnesbyrd.

Statsautoriserede oversættelser fra dansk til bulgarsk

The Native Translator udfører statsautoriserede oversættelser fra dansk til bulgarsk for virksomheder og private. En statsautoriseret oversættelse kan være nødvendig i forbindelse med oversættelse af fx fuldmagter, kontrakter, vielsesattester, eksamensbeviser eller andre dokumenter, der skal anvendes i en officiel sammenhæng. Statsautoriseret oversættelse dansk-bulgarsk samt korrekturlæsning/sprogrevision udføres af erfarne oversættere med bulgarsk modersmål og med statsautorisation i Bulgarien.

Dansk-bulgarsk oversættelse med kvalitetsgaranti ISO 17100

Som ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau garanterer vi en konsistent højere kvalitet til faste priser uden ekstraomkostninger. Ved valg af vores oversættere anvender vi de strenge kvalifikationskriterier i ISO 17100. Alle oversættelser udføres af akademisk uddannede specialistoversættere, der udelukkende oversætter til deres bulgarske modersmål, har omfattende viden om kilde- og målsprog og har stor erfaring med terminologien og sprogmæssig praksis på de specifikke områder (teknologi, jura, turisme, erhverv osv.). Som en del af den professionelle kvalitetshåndtering i henhold til DIN/ISO17100 leverer vi naturligvis en kvalitetsgaranti for vores sprogtjenester.

Rette pris for oversættelser fra dansk til bulgarsk

Vi mener, at vi er et af de billigste oversættelsesbureauer, der er aktive i Danmark i dag. Via en effektiv organisation har vi kunnet presse vores priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores oversættere er universitetsuddannede, har bulgarsk som modersmål og er kvalificerede fagoversættere og statsautoriserede bulgarske oversættere.

Fortrolighed

Vi har en bred kundebase af internationale virksomheder, advokat- og revisionsbureauer, så vi har stor erfaring med at håndtere fortrolighedsbegrænsede oplysninger. Som kunde hos The Native Translator, kan du altid være sikker på, at vi håndterer dine dokumenter i fuld fortrolighed, og at vi følger kravene i ISO 27001, som håndterer dokumentsikkerhed. Vi underskriver gerne separate fortrolighedsaftaler for de opgaver, der kræver det.

Ønsker du at bestille en autoriseret oversættelse fra dansk til bulgarsk?

Du betaler med dit kreditkort direkte online via PayPal eller via Saferpay, en sikker schweizisk betalingsløsning. Du kan få et tilbud og bestille en oversættelse af dine juridiske dokumenter til bulgarsk direkte online i vores oversættelsesportal.

Har du behov for flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på e-mail.

The Native Translator er et oversættelsesbureau, der er ISO 17100 certificeret og som er specialiseret i at udføre kvalitetsoversættelser og autoriserede oversættelser til og fra bulgarsk direkte over internettet.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>