Autoriseret oversætter The Native Translator

Autoriserede oversættere mellem 30 sprog

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

BED OM FLERE OPLYSNINGER

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Autoriseret og certificeret
 • Autoriseret oversættelse leveret inden for 24 h til 48 h
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Autoriserede og certificerede oversættere for over 50 lande

Få et tilbud på en statsautorisert oversættelse, autoriseret oversættelse til de fleste større sprog

The Native Translator udfører autoriseret oversættelse inden for jura og finans. En bekræftet oversættelse er en garanti for, at oversættelsen er en tro gengivelse af udgangsteksten og ikke et resumé eller en unøjagtig formidling beroende på oversætterens forståelse eller fortolkning af udgangsteksten. Vi tilbyder autoriseret oversættelse udført af erfarne og kompetente autoriserede oversættere (translatører).

Hvad er en autoriseret, bekræftet oversættelse?

En bekræftet, autoriseret oversættelse er en oversættelse, der er forsynet med translatørens underskrift og eventuelt stempel, som certificerer, at oversættelsen er en fuldstændig og nøjagtig gengivelse af udgangsteksten.

Hvis din oversættelse skal fremlægges i en retssag eller behandles af en myndighed på tværs af landegrænser, så skal den bekræftes. Dokumenter, der skal anvendes ved international handel, skal også bekræftes. Andre dokumenter, der ofte bekræftes, er bopælsattester, dåbsattester, eksamensbeviser, navneattester, personattester, skilsmissebevillinger og skilsmissedomme, straffeattester, testamenter og vielsesattester.

Autoriserede oversættere til følgende typer dokumenter:

 • Juridiske dokumenter: Vi oversætter ansættelsesaftaler, code of cunduct, overenskomster og kontrakter, domme og lovtekster, produktgarantier, licensaftaler, vedtægter, skøder samt fremtidsfuldmagter og testamenter.
 • Finansielle dokumenter: Årsregnskab, selvangivelser, årsopgørelser, og andre finansielle dokumenter. Vi tilpasser os dine specifikke oversættelsesstandarder (terminologi, stil, formatering) for at sikre, at du modtager kvalitetsoversættelser, og at dine tekster blir forstået af din modtager.

Pris på autoriseret oversættelse.

Prisen på autoriseret oversættelse udregnes sædvanligvis på baggrund af en ordpris. Ordprisen afhænger af tekstens sværhedsgrad og emneområdet - samt i nogle tilfælde også sprogkombinationen. Lav en ordoptælling på din tekst, og gang med 1,40 kr. Det giver dig et fingerpeg om, hvad det vil koste at få teksten oversat, inklusive korrekturlæsning.

Autoriseret oversættelse mellem 30 sprog

Her er nogle af de sprog vi oversætter til og fra: arabisk, bulgarsk, kinesisk, dansk, engelsk, estisk, finsk, fransk, græsk, hollandsk, irsk, italiensk, japansk, koreansk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, norsk, persisk, portugisisk, polsk, rumænsk, russisk, serbokroatisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tjekkisk, tyrkisk, tysk, ungarsk.

Autoriseret oversættelse med kvalitetsgaranti: ISO 17100

Historisk set har The Native Translator indtaget en førende rolle blandt Europas oversættelsesbureauer, når det gælder certificering. Virksomheden var et af de første oversættelsesbureauer, som blev kvalitetscertificeret allerede i 2011. Udover ISO 17100 lever vi også op til kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informationssikkerhed og fortrolighed, ISO 27001. Læs mere om vores certificeringer.

Fortrolighed - en selvfølge!

Vi har en bred kundebase af internationale virksomheder, advokat- og revisionsbureauer, så vi har stor erfaring med at håndtere fortrolighedsbegrænsede oplysninger. Som kunde hos The Native Translator, kan du altid være sikker på, at vi håndterer dine dokumenter i fuld fortrolighed, og at vi følger kravene i ISO 27001, som håndterer dokumentsikkerhed.

Hvad koster en autoriseret oversættelse?

Upload dit dokument på vores oversættelsesportal, så får du svar omgående. Det tager mindre end 1 minut at få oplyst både pris og forventet leveringstid for en autoriseret oversættelse. Du kan bestille en oversættelse og betale med kreditkort online, og du kan bruge følgende betalingsmetoder: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og Apple Pay.

Har du spørgsmål eller vil du hellere blive faktureret?

Du kan kontakte os døgnet rundt på e-mail, vi forsøger altid at svare indenfor 30 minutter.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau specialiseret i at levere kvalificeret kvalitetssikret autoriseret oversættelse direkte over internettet.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>