Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Bekræftede oversættelser af dokumenter til engelsk – nem online-bestilling

Bekræftede oversættelser i Australien, USA og Storbritannien

Vores bekræftede oversættelser er gyldige og anerkendte i Australien, USA og Storbritannien. Du modtager en professionel oversættelse udført af en af vores certificerede oversættere.

Eksperter i officielle bekræftede oversættelser

Bekræftede oversættelser har en speciel status: De er en nøjagtig gengivelse af udgangsteksten, bekræftet af den officielle certificerede underskrift, stempel og påtegning.

Lad os hjælpe dig! Nedenfor finder du praktisk information om bekræftede oversættelser. Hvis du stadig ikke kan finde det, du søger, så kontakt os, så løser vi problemet. 

Bekræftede oversættelser til engelsk til alle formål

I den globale økonomi, der eksisterer i dag, er det ikke nok, at et officielt oversætterbureau tilbyder tosprogede ydelser. Derfor ser vi det som vores opgave at være så globale og flersprogede, som muligt. Dette kan lade sig gøre, fordi vi samarbejder med et netværk af medarbejdere og forretningspartnere over hele verden, hvilket betyder, at vi altid har en stor gruppe af almindelige og autoriserede oversættere til rådighed. Alle oversættere er indfødte sprogbrugere, og i den udstrækning det er muligt, autoriserede oversættere, i det land, hvor oversættelsen skal anvendes.

De bedste priser for bekræftede oversættelser til engelsk

Vi har certificerede oversættere, der leverer underskrevne og stemplede officielle bekræftede oversættelser til engelsk.

Vi oversætter snesevis af bekræftede oversættelser til engelsk hver uge: eksamensbeviser, attester, skøder, affidavitter, årsregnskaber, leveringsbetingelser, vedtægter, fødselsattester, dødsattester, retsembedsmandserklæringer, garantierklæringer, stævninger, udskrifter fra Handelsregistret, vielsesattester, adoptionspapirer, etc.

Bekræftede oversættelser i Australien, USA og Storbritannien

Som i Danmark findes der ingen statsautorisation af oversættere i Australien, USA og England. I stedet er det tre organisationer, der organiserer samt tester og certificerer oversættere: NAATI, ATA og ITI.

I Australien stempler og underskriver den NAATI-certificerede oversætter dokumentet som bevis på, at oversættelsen er i overensstemmelse med den terminologi, der bruges i landet. I England og USA udarbejder og underskriver oversætteren en bekræftelse (affidavit) på, at oversættelsen er korrekt udført.

Hvordan ser en bekræftet oversættelse på engelsk ud?

Bekræftede oversættelser på engelsk inkluderer hele den oversatte tekst, en kopi af den originale tekst og oversætterens påtegning og underskrift. Alle sider i oversættelsen skal underskrives og stemples af oversætteren.  

Institutioner i Australien, USA og Storbritannien accepterer kun dokumenter på engelsk

Engelsk er det eneste officielle sprog i disse tre lande, og man accepterer ingen former for dokumenter på spansk, engelsk, tysk, etc., medmindre der medfølger en bekræftet oversættelse, der er underskrevet, stemplet og behørigt legaliseret ved en certificeret oversætterpåtegning.

Hvis du kommer fra udlandet for at studere i et af de tre lande, vil du skulle bruge en bekræftet oversættelse til engelsk af dine akademiske kvalifikationer for at kunne blive optaget på et universitet.

Visse dokumenter vil altid kræve en bekræftet oversættelse

Visse dokumenter vil altid kræve en bekræftet oversættelse, hvor ægtheden er bekræftet med stempel og underskrift fra en officiel certificeret oversætter.

Personlige dokumenter

 • Eksamensbeviser
 • Universitetsgrader
 • Købskontrakter
 • Lånedokumenter ved fast ejendom
 • Testamenter

Offentlige dokumenter

 • Kørekort
 • Fødselsattest
 • Vielsesattest
 • Straffeattest
 • Dødsattest

Virksomhedsdokumenter

 • Vedtægter
 • Virksomhedsvedtægter 
 • Fuldmagter
 • Årsregnskaber 

Domstolsdokumenter

 • Stævninger
 • Retssagsdokumenter
 • Retsembedsmandserklæringer
 • Affidavitter
 • Domstolsafgørelser

Du er kun et museklik væk fra et gratis tilbud 

Du kan naturligvis også kontakte os på e-mail, hvis du har brug for et hurtigt tilbud. Vi vender tilbage indenfor en time med et gratis og ikke-bindende tilbud. Vi tilbyder et fremragende kvalitet/pris-forhold, der betyder, at du får noget for pengene, uanset om dine dokumenter kræver en almindelig eller en bekræftet oversættelse. Vi har autoriserede oversættere til engelsk på stand-by døgnet rundt. Tag os på ordet, og bed om vores gratis tilbud nu!

Fortrolighed er en selvfølge for os

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og lægger derfor stor vægt på at holde disse oplysninger fortrolige.

Her bestiller du en oversættelse fra dansk til engelsk

Du kan bestille både fagoversættelse og autoriseret oversættelse til eller fra engelsk direkte online. Upload dit dokument og bestil direkte i vores oversættelsesportal. Du kan betale med kreditkort online, og du kan bruge følgende betalingsmetoder: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og Apple Pay.

The Native Translator er et oversættelsesbureau, der er ISO 17100 certificeret og som er specialiseret i at udføre kvalitetsoversættelser og autoriserede oversættelser til og fra engelsk direkte over internettet.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>