Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Bekræftet oversættelse af dokumenter til polsk – nem online-bestilling

Bekræftede oversættelser i Polen

I Polen autoriseres oversættere af Justitsministeriet. For at få autorisationen skal oversætteren op til en prøve, og der tages løbende prøver, for at beholde den. Som fx i Sverige får oversætteren et stempel som bevis på, at hun/han er autoriseret. En autoriseret oversætter kaldes Certyfikowany tłumacz, og hun/han stempler og underskriver dokumentet som bevis på, at det er korrekt oversat.

Eksperter i officielle bekræftede oversættelser

Bekræftede oversættelser har en speciel status: De er en nøjagtig gengivelse af udgangsteksten, bekræftet af den officielle certificerede underskrift, stempel og påtegning. Nedenfor finder du praktisk information om bekræftede oversættelser. Hvis du stadig ikke kan finde det, du søger, så kontakt os, så løser vi problemet. 

Bekræftede oversættelser til  polsk til alle formål

I den globale økonomi, der eksisterer i dag, er det ikke nok, at et officielt oversætterbureau tilbyder tosprogede ydelser. Derfor ser vi det som vores opgave at være så globale og flersprogede, som muligt. Dette kan lade sig gøre, fordi vi samarbejder med et netværk af medarbejdere og forretningspartnere over hele verden, hvilket betyder, at vi altid har en stor gruppe af almindelige og autoriserede oversættere til rådighed. Alle oversættere er indfødte sprogbrugere, og i den udstrækning det er muligt, autoriserede oversættere, i det land, hvor oversættelsen skal anvendes.

De bedste priser for bekræftede oversættelser til polsk

Vi har autoriserede oversættere, der leverer underskrevne og stemplede officielle bekræftede oversættelser til polsk. En bekræftet oversættelse til polsk koster fra DKK 1,49/ord.

Vi oversætter snesevis af bekræftede oversættelser til polsk hver uge: eksamensbeviser, attester, skøder, affidavitter, årsregnskaber, leveringsbetingelser, vedtægter, fødselsattester, dødsattester, retsembedsmandserklæringer, garantierklæringer, stævninger, udskrifter fra Handelsregistret, vielsesattester, adoptionspapirer, etc.

Leveringstid

Hvis dit dokument er på 1 eller 2 sider, så kan vi typisk lave en bekræftet oversættelse til polsk på 1 til 2 hverdage. Hvis du har flere sider, der skal oversættes, så kan leveringstiden variere.

Hvordan ser en bekræftet oversættelse på polsk ud?

Bekræftede oversættelser på polsk inkluderer hele den oversatte tekst, en kopi af den originale tekst og oversætterens påtegning og underskrift. Alle sider i oversættelsen skal underskrives og stemples af oversætteren.  

Institutioner i Polen accepterer kun dokumenter på polsk

Polsk er det eneste officielle sprog i Polen, og man accepterer ingen former for dokumenter på dansk, engelsk, svensk, etc., medmindre der medfølger en bekræftet oversættelse, der er underskrevet, stemplet og behørigt legaliseret ved en certificeret oversætterpåtegning.

Hvis du kommer fra udlandet for at studere, vil du skulle bruge en bekræftet oversættelse til polsk af dine akademiske kvalifikationer for at kunne blive optaget på et universitet.

Visse dokumenter vil altid kræve en bekræftet oversættelse

Visse dokumenter vil altid kræve en bekræftet oversættelse, hvor ægtheden er bekræftet med stempel og underskrift fra en officiel certificeret oversætter.

Personlige dokumenter

 • Eksamensbeviser
 • Universitetsgrader
 • Købskontrakter
 • Lånedokumenter ved fast ejendom
 • Testamenter

Offentlige dokumenter

 • Kørekort
 • Fødselsattest
 • Vielsesattest
 • Straffeattest
 • Dødsattest

Virksomhedsdokumenter

 • Vedtægter
 • Virksomhedsvedtægter 
 • Fuldmagter
 • Årsregnskaber 

Domstolsdokumenter

 • Stævninger
 • Retssagsdokumenter
 • Retsembedsmandserklæringer
 • Affidavitter
 • Domstolsafgørelser

Du er kun et museklik væk fra et gratis tilbud 

Du kan naturligvis også kontakte os på e-mail , hvis du har brug for et hurtigt tilbud. Vi tilbyder et fremragende kvalitet/pris-forhold, der betyder, at du får noget for pengene, uanset om dine dokumenter kræver en almindelig eller en bekræftet oversættelse. Vi har autoriserede oversættere til polsk på stand-by døgnet rundt. Tag os på ordet, og bed om vores gratis tilbud nu!

Fortrolighed er en selvfølge for os

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og lægger derfor stor vægt på at holde disse oplysninger fortrolige.

Her bestiller du en oversættelse fra dansk til polsk

Du kan bestille både fagoversættelse og autoriseret oversættelse til eller fra polsk direkte online. Upload dit dokument og bestil direkte i vores oversættelsesportal. Du kan betale med kreditkort online, og du kan bruge følgende betalingsmetoder: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og Apple Pay.

The Native Translator er et oversættelsesbureau, der er ISO 17100 certificeret og som er specialiseret i at udføre kvalitetsoversættelser og autoriserede oversættelser til og fra polsk direkte over internettet.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>