Bekræftet oversættelse af dokumenter

Bekræftet oversættelse af dokumenter

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

BED OM FLERE OPLYSNINGER

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Autoriseret og certificeret
 • Autoriseret oversættelse leveret inden for 24 h til 48 h
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Autoriserede og certificerede oversættere for over 50 lande

Ønsker du en bekreftet oversættelse af en dom, din fødselsattest, skilsmissepapirer, eksamensbeviser, diplomer, arbejdstilladelse, et skøde eller testamente?

Hos The Native Translator har vi autoriserede oversættere klar til at lave en bekræftet oversættelse med navn og stempel på oversættelsen. En bekræftet, autoriseret eller stemplet oversættelse er en oversættelse, udført af en autoriseret translatør, hvor translatøren ved sin bekræftelse indestår for, at oversættelsen er en nøjagtig gengivelse af det oprindelige dokument.

Autoriseret og bekreftet oversættelse af alle former for dokumenter.

I princippet kan du komme ud for at skulle have en autoriseret (bekræftet) oversættelse af alle former for dokumenter, men ofte er der tale om dokumenter fra offentlige myndigheder.

Vi udfører bekræftet oversættelse af blandt andet følgende typer dokumenter.

 • Juridiske dokumenter: Vi oversætter ansættelsesaftaler, code of cunduct, overenskomster og kontrakter, domme og lovtekster, produktgarantier, licensaftaler, vedtægter, skøder samt fremtidsfuldmagter og testamenter.
 • Finansielle dokumenter: Årsregnskab, selvangivelser, årsopgørelser, og andre finansielle dokumenter. Vi tilpasser os dine specifikke oversættelsesstandarder (terminologi, stil, formatering) for at sikre, at du modtager kvalitetsoversættelser, og at dine tekster blir forstået af din modtager.

Vi oversætter til næsten alle sprog

Vi oversætter til og fra mange sprog, typisk til eller fra dansk til engelsk, tysk, fransk, portugisisk, polsk, svensk, italiensk, spansk, russisk, hollandsk, kinesisk, arabisk, tyrkisk, kinesisk, japansk, tjekkisk, thailandsk, rumænsk, serbisk, norsk, ukrainsk og mange andre sprog.

Hos The Native Translator vil dit dokument blive oversat af kvalificerede modersmålsoversættere, som har ekspertviden indenfor netop dit felt. Du kan derfor være sikker på at få et tidssvarende og fagligt korrekt sprog i oversættelserne.

Vi svarer næsten omgående, over hele verden

Med kontorer i tre verdensdele er der en projektleder klar til at hjælpe dig med din oversættelse dag og nat. Vi garanterer, at du har et tilbud indenfor ca. en time fra det tidspunkt, vi har modtaget dine dokumenter. Uploader du dine dokumenter via vores online-portal, får du et tilbud på under et minut.

The Native Translator er et ISO 17100-certifieret oversætterbureau

Historisk set har The Native Translator indtaget en førende rolle blandt Europas oversættelsesbureauer, når det gælder certificering. Virksomheden var et af de første oversættelsesbureauer, som blev kvalitetscertificeret allerede i 2011. Udover ISO 17100 lever vi også op til kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informationssikkerhed og fortrolighed, ISO 27001. Læs mere om vores certificeringer.

Fortrolighed

GDPR ændrede i 2018 den måde, som mange håndterede personoplysninger på, men det er ikke blot personoplysninger, der skal behandles strengt fortroligt. Industrispionage er i dag hverdag, og resultatet af mange års forsknings- og udviklingsarbejde kan nemt ødelægges, hvis følsomme oplysninger ikke håndteres ansvarligt. Vi lever op til meget høje krav til informationssikkerhed og følger retningslinjerne i ISO 27001.

Hvad koster en bekræftet oversættelse?

Prisen på en bekræftet oversættelse varierer ud fra dokumentets størrelse og sprogkombination. For at vi skal kunne hjælpe dig bedst muligt og hurtigst muligt, skal vi vide i hvilket land og i hvilken kontekst den bekræftede oversættelse skal bruges. Du kan få et tilbud og bestille en oversættelse af dine dokumenter direkte online i vores oversættelsesportal. Du betaler med dit kreditkort direkte online via PayPal eller via Saferpay, en sikker schweizisk betalingsløsning (vi er PCI Security Standards certificerede).

Kontakt

Du kan kontakte os på e-mail døgnet rundt, hele året, hvis du har brug for mere information.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversætterbureau, specialiseret i at udføre autoriserede, bekræftede oversættelser direkte over internettet.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>