The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Bekræftet oversættelse af dokumenter kendt som autoriseret oversættelse.

Ønsker du en bekreftet oversættelse af din fødselsattest, skilsmissepapirer, eksamensbeviser, diplomer, arbejdstilladelse eller testamente?

Hos The Native Translator har vi autoriserede oversættere klar til at lave en bekræftet oversættelse med navn og stempel på oversættelsen. En bekræftet, autoriseret eller stemplet oversættelse er en oversættelse, udført af en autoriseret translatør, hvor translatøren ved sin bekræftelse indestår for, at oversættelsen er en nøjagtig gengivelse af det oprindelige dokument.

Autoriseret og bekreftet oversættelse af alle former for dokumenter.

I princippet kan du komme ud for at skulle have en autoriseret oversættelse af alle former for dokumenter, men ofte er der tale om dokumenter fra offentlige myndigheder. Eksempler kunne være:

  • Dåbsattester
  • Navneattester
  • Udskrifter fra Erhvervs- og Selskabsstyrelsen
  • Testamenter
  • Stævninger
  • Selskabsvedtægter

Vi oversætter til næsten alle sprog

Vi oversætter til og fra mange sprog i verden, typisk til eller fra dansk til engelsk, tysk, fransk, portugisisk, polsk, svensk, italiensk, spansk, russisk, hollandsk, kinesisk, arabisk, tyrkisk, kinesisk, japansk, tjekkisk, thailandsk, rumænsk, serbisk, norsk, ukrainsk og mange andre sprog.

Hos The Native Translator vil dit dokument blive oversat af kvalificerede modersmålsoversættere, som har ekspertviden indenfor netop dit felt. Du kan derfor være sikker på at få et tidssvarende og fagligt korrekt sprog i oversættelserne.

Hvad koster en bekræftet oversættelse?

Prisen på en bekræftet oversættelse varierer ud fra dokumentets størrelse og sprogkombination. For at vi skal kunne hjælpe dig bedst muligt og hurtigst muligt, skal vi vide i hvilket land og i hvilken kontekst den bekræftede oversættelse skal bruges. Kontakt os, hvis du har dokumenter, der kræver en bekræftet oversættelse.

The Native Translator er et ISO 17100-certifieret oversætterbureau

At være et Opens internal link in current windowISO-certificeret oversætterbureau indebærer, at man tager kvalitet alvorligt. Certificeringsprocessen er krævende, og hver 24. måned foregår der en gennemgang af vores virksomhed for at sikre, at vi lever op til kravene. Vi er også 100 % CO2-neutrale, følger ISO 27000 for at sikre, at dine dokumenter håndteres på korrekt vis, og, som du kan se på vores hjemmeside, foretager vi årligt kontrol af vores betalingssystem for at sikre at voresOpens internal link in current window betalingssikkerhed lever op til en meget høj standard. Vi tager kvalitet alvorligt, og det ved vi, at du, som kunde, forventer.

Vi svarer næsten omgående, over hele verden

Med kontorer i tre verdensdele er der en projektleder klar til at hjælpe dig med din oversættelse dag og nat. Vi garanterer, at du har et tilbud indenfor ca. en time fra det tidspunkt, vi har modtaget dine dokumenter. Uploader du dine dokumenter via vores online-portal, får du et tilbud på under et minut.

Kontakt

Du kan kontakte os på Opens window for sending emaile-mail døgnet rundt, hele året, hvis du har brug for mere information.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversætterbureau, specialiseret i at udføre kvalitetsoversættelser og autoriserede oversættelser direkte over internettet.