Statsautoriseret hollandsk translatør The Native Translator

Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Statsautoriseret hollandsk translatør, oversættelse fra dansk til hollandsk

Ønsker du en autoriseret oversættelse til hollandsk af en dom, vielsesattest, diplomer?

The Native Translator kan levere statsautoriserade, bekræftede oversættelser fra dansk til hollandsk. Vi anvender udelukkende oversættere med hollandsk som modersmål og med relevant uddannelsesbaggrund. Udover oversættelser fra dansk til hollandsk af tekniske tekster og dokumenter inden for industri, handel og teknologi leverer vores oversættere også statsautoriseret oversættelse fra dansk til hollandsk af officielle dokumenter, som fx stævninger, domme, kendelser, arvesager, lejemål, ejendomshandler, årsrapporter, vedtægter, vielsesattester, fødselsattester, skattedokumenter og eksamensbeviser.

Statsautoriserede oversættelser fra dansk til hollandsk

The Native Translator udfører statsautoriserede oversættelser fra dansk til hollandsk for virksomheder og private. En statsautoriseret oversættelse kan være nødvendig i forbindelse med oversættelse af fx fuldmagter, kontrakter, vielsesattester, eksamensbeviser eller andre dokumenter, der skal anvendes i en officiel sammenhæng. Statsautoriseret oversættelse fra dansk til hollandsk samt korrekturlæsning/sprogrevision udføres af erfarne oversættere med hollandsk modersmål. Vores oversættere er autoriserede i Holland.

Vores autoriserede oversættelser fra dansk til hollandsk er gyldige i hele Holland og kan præsenteres for blandt andet banker, myndigheder, skattekontorer, domstole, notarer og universiteter.

Statsautoriseret oversættelse fra dansk til hollandsk med kvalitetsgaranti ISO 17100

Alle oversættelser udføres af akademisk uddannede specialistoversættere, der udelukkende oversætter til deres modersmål, har omfattende viden om kilde- og målsprog og har stor erfaring med terminologien og sprogmæssig praksis på de specifikke områder (teknologi, jura, turisme, erhverv osv.).

Historisk set har The Native Translator indtaget en førende rolle blandt Europas oversættelsesbureauer, når det gælder certificering. Virksomheden var et af de første oversættelsesbureauer, som blev kvalitetscertificeret allerede i 2011. Udover ISO 17100 lever vi også op til kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informationssikkerhed og fortrolighed, ISO 27001. Certificeringen bekræfter vores kvalitetsprofil og vores stræben efter at være en ledende leverandør af oversættelse i høj kvalitet. Som en del af den professionelle kvalitetshåndtering i henhold til ISO 17100 leverer vi naturligvis en kvalitetsgaranti for vores sprogtjenester. Læs mere om vores certificeringer.

Fortrolighed og GDPR

Vi har en bred kundebase af internationale virksomheder, advokat- og revisionsbureauer, så vi har stor erfaring med at håndtere fortrolighedsbegrænsede oplysninger. Som kunde hos The Native Translator, kan du altid være sikker på, at vi håndterer dine dokumenter i fuld fortrolighed, og at vi følger kravene i ISO 27001, som håndterer dokumentsikkerhed. Vi underskriver gerne separate fortrolighedsaftaler for de opgaver, der kræver det.

Ønsker du at bestille en statsautoriseret oversættelse fra dansk til hollandsk?

Du betaler med dit kreditkort direkte online via PayPal eller via Saferpay, en sikker schweizisk betalingsløsning (vi er PCI Security Standards certificerede). Du kan få et tilbud og bestille en oversættelse af dine dokumenter til hollandsk direkte online i vores oversættelsesportal.

Har du behov for flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på e-mail.

The Native Translator er et oversættelsesbureau certificeret i henhold til kvalitetsstandarden ISO 17100, og som har specialiseret sig i udarbejdelsen af hollandske oversættelser af høj kvalitet direkte via internettet.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>