Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Certificeret oversættelse: Dansk - portugisisk

Vil du f.eks. have din fødselsattest, skilsmissepapirer, eksamensbeviser, diplomer, arbejdstilladelse, testamente oversat og certificeret på portugisisk?

Vores oversættelsesbureau kan levere professionelle oversættelser fra dansk til portugisisk. Vi anvender udelukkende oversættere med portugisisk som modersmål og med relevant uddannelsesbaggrund i over 70 specialområder. Udover portugisisk-danske oversættelser af tekniske tekster og dokumenter inden for industri, handel og teknologi leverer vores autoriserede oversættere også certificerede portugisiske oversættelser af officielle dokumenter, som f.eks. vielsesattester, fødselsattester eller vidnesbyrd.

Vores portugisiske oversættere er certificerede professionelle oversættere med universitetsuddannelser.

Vores specialistoversættere er kommende og fuldt uddannede ingeniører og forskere. De har færdiggjort en videregående uddannelse inden for sprog/oversættelse, mekanik, elektroteknik, computervidenskab, kemi eller fysik.

Oversættelse af dansk-portugisisk og portugisisk-dansk med kvalitetsgaranti

Som ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau garanterer vi en konsistent højere kvalitet til faste priser uden hvis'er og men'er. Ved valg af vores oversættere anvender vi de strenge kvalifikationskriterier i ISO 17100. Alle oversættelser udføres af akademisk uddannede specialistoversættere, der udelukkende oversætter til deres modersmål, har omfattende viden om kilde- og målsprog og har stor erfaring med terminologien og sprogmæssig praksis på de specifikke områder (teknologi, jura, turisme, erhverv osv.). Som en del af den professionelle kvalitetshåndtering i henhold til DIN/ISO 17100 og en personlig kunderådgivning, som også om nødvendigt kan udføres på stedet, står vores portugisiske oversættelsesbureau for trofasthed mod terminologi og kreativitet i specifikke situationer, der kræver en løsning. Vi leverer naturligvis en kvalitetsgaranti for vores sprogtjenester.

Kontakt

Du kan få flere oplysninger ved at kontakte os døgnet rundt på E-mail.

Få et tilbud, og bestil din oversættelse direkte online vis tilbud.

The Native Translator er et oversættelsesbureau certificeret i henhold til kvalitetsstandarden ISO 17100, og som har specialiseret sig i udarbejdelsen af portugisiske oversættelser af høj kvalitet direkte via internettet.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>