Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Statsautoriseret oversættelse fra dansk til portugisisk ISO 17100

Ønsker du en autoriseret oversættelse til portugisisk af en dom, skilsmissepapirer, diplomer?

The Native Translator kan levere autoriserade oversættelser fra dansk til portugisisk. Vi anvender udelukkende oversættere med portugisisk som modersmål og med relevant uddannelsesbaggrund. Udover oversættelser fra dansk til portugisisk af tekniske tekster og dokumenter inden for industri, handel og teknologi leverer vores oversættere også statsautoriseret oversættelse fra dansk til portugisisk af officielle dokumenter, som fx stævninger, domme, kendelser, arvesager, lejemål, ejendomshandler, årsrapporter, vedtægter, vielsesattester, fødselsattester, skattedokumenter og eksamensbeviser.

Statsautoriserede, bekræftede oversættelser fra dansk til portugisisk

The Native Translator udfører statsautoriserede oversættelser fra dansk til portugisisk for virksomheder og private. En statsautoriseret oversættelse kan være nødvendig i forbindelse med oversættelse af fx fuldmagter, kontrakter, vielsesattester, eksamensbeviser eller andre dokumenter, der skal anvendes i en officiel sammenhæng. Statsautoriseret oversættelse fra dansk til portugisisk samt korrekturlæsning/sprogrevision udføres af erfarne oversættere med portugisisk modersmål og med statsautorisation i Portugal.

Vores autoriserede oversættelser fra dansk til portugisisk er gyldige i hele Portugal og kan præsenteres for blandt andet banker, myndigheder, skattekontorer, domstole, notarer og universiteter.

Oversættelse fra dansk til portugisisk med kvalitetsgaranti ISO 17100

Alle oversættelser udføres af akademisk uddannede specialistoversættere, der udelukkende oversætter til deres portugisiske modersmål, har omfattende viden om kilde- og målsprog og har stor erfaring med terminologien og sprogmæssig praksis på de specifikke områder (teknologi, jura, turisme, erhverv osv.).

Historisk set har The Native Translator indtaget en førende rolle blandt Europas oversættelsesbureauer, når det gælder certificering. Virksomheden var et af de første oversættelsesbureauer, som blev kvalitetscertificeret allerede i 2011. Udover ISO 17100 lever vi også op til kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informationssikkerhed og fortrolighed, ISO 27001. Certificeringen bekræfter vores kvalitetsprofil og vores stræben efter at være en ledende leverandør af oversættelse i høj kvalitet. Som en del af den professionelle kvalitetshåndtering i henhold til ISO 17100 leverer vi naturligvis en kvalitetsgaranti for vores sprogtjenester. Læs mere om vores certificeringer.

Fortrolighed og GDPR

Vi har en bred kundebase af internationale virksomheder, advokat- og revisionsbureauer, så vi har stor erfaring med at håndtere fortrolighedsbegrænsede oplysninger. Som kunde hos The Native Translator, kan du altid være sikker på, at vi håndterer dine dokumenter i fuld fortrolighed, og at vi følger kravene i ISO 27001, som håndterer dokumentsikkerhed. Vi underskriver gerne separate fortrolighedsaftaler for de opgaver, der kræver det.

Ønsker du at bestille en statsautoriseret oversættelse fra dansk til portugisisk?

Du betaler med dit kreditkort direkte online via PayPal eller via Saferpay, en sikker schweizisk betalingsløsning (vi er PCI Security Standards certificerede). Du kan få et tilbud og bestille en oversættelse af dine dokumenter til portugisisk direkte online i vores oversættelsesportal.

Har du behov for flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på e-mail.

The Native Translator er et oversættelsesbureau, der er ISO 17100 certificeret og som er specialiseret i at udføre kvalitetsoversættelser og autoriserede oversættelser til og fra portugisisk direkte over internettet.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>