The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Dokumentoversættelse

Vi er et oversættelsesbureau med speciale i at levere autoriserede oversættelser af dokumenter, som f.eks. attester, eksamensbeviser, ansættelsesbeviser, adoptionsdokumenter osv.

Hvor hurtigt kan jeg få et tilbud?
Du får et tilbud på under 1 minut. Upload dine dokumenter direkte via vores Opens internal link in current windowportal, hvorefter du på under ét minut får både en pris og en forventet leveringstid.

Hvor hurtigt kan jeg få min oversættelse?
Ofte kan vi levere inden for 24 timer. Du får en PDF-kopi med din autoriserede oversættelse med e-mail, og har du behov for originalen, kommer den med posten inden for 2-5 dage.

Hvad er en autoriseret oversættelse?
En oversættelses korrekthed kan bekræftes i henhold til lovgivningen af en autoriseret oversætter, dvs. en oversætter som er godkendt af myndighederne. En sådan oversættelse stemples med et specielt autorisationsstempel.

Hvad er autoriserede oversættere?
Det er den egentlige titel på oversættere, som er autoriserede i henhold til dansk lov til at bekræfte en oversættelses korrekthed, er statsautoriseret translatør, men kaldes ofte for certificeret oversætter.

Hvad er certificerede oversættere?
Oversættere i udlandet, der har en tilsvarende autorisation som en dansk statsautoriseret oversætter, kaldes ofte for certificerede oversættere.

Vil en oversættelse foretaget af The Native Translator være gyldig i udlandet?
Vi anvender altid oversættere, som er autoriserede (certificerede) i det land, hvor oversættelsen skal anvendes, og derfor har vi aldrig problemer med gyldigheden. Visse universiteter og myndigheder kan have deres egne specifikke krav til formulering af bekræftelsen, eller at oversættelsen skal sendes fra et oversættelsesbureau direkte til dem i en forseglet kuvert, og det gør vi gerne uden beregning.

Kan I oversætte mine eksamensbeviser til det engelske eller amerikanske system?
Nej, vi kan ikke "forvandle" en dansk karakterskala til en engelsk karakterskala, men oversætter eksamensbeviset med den terminologi, der er fastsat af skolevæsnet.

Hvordan vil oversættelsen se ud?
Vores oversættelser er professionelt udførte med samme layout og udformning som kildeteksten og med en bekræftelse på hver oversat side eller alternativt et medfølgende brev, der bekræfter oversættelsens korrekthed.

Kan jeg få oversættelsen leveret via e-mail?
Naturligvis. Vi leverer først din oversættelse som en PDF-fil og senere originalen med almindelig brevpost.

Kan I garantere fortrolighed?
Vi garanterer fuld fortrolighed. Alle oversættere, som arbejder for The Translator Group, hvor The Native Translator indgår som en del, er bundne af en fortrolighedsaftale, og det samme gælder alle vores projektleder og administrativt personale.

Hvordan betaler jeg?
Du betaler med dit kreditkort ved bestillingen.

Oversættelse med kvalitetsgaranti

The Native Translator er certificeret i henhold til ISO17100, og vores arbejde kontrolleres regelmæssigt af Austrian Standards som certificerende organ, hvilket naturligvis giver dig som kunde en stor tryghed.

Ønsker du flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på Opens window for sending emaile-mail.

Du modtager dit tilbud og bestiller også din oversættelse her direkte online « vis tilbud »

The Native Translator er et ISO17100-certificeret oversættelsesbureau specialiseret i at levere kvalificeret kvalitetssikret oversættelse direkte over internettet.