Dokumentoversættelse

Professionel oversættelse af tekster og dokumenter

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

BED OM FLERE OPLYSNINGER

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Oversættelse af dokumenter
 • Medicinske, juridiske, finansielle og tekniske dokumenter
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Alle slags oversættelser til 60 sprog

Kvalitetssikret oversættelse og autoriseret/bekræftet oversættelse af dokumenter og tekster

Har du behov for at oversætte et dokument, en udskrift fra selskabsregistret, en dom, en vielsesattest eller?  The Native Translator tilbyder kvalitetssikret oversættelse og autoriseret/bekræftet oversættelse af dokumenter og tekster i overensstemmelse med ISO 17100-standarderne. Vores dedikerede team af erfarne oversættere og sprogkyndige eksperter sikrer, at dine oversættelser opfylder de højeste kvalitetsstandarder.

Vores oversætere er universitetsuddannede med mindst 5 års erfaring som professionelle oversættere på fuld tid, som altid oversætter til deres modersmål. Dette, samt vores ISO 17100-kvalitetscertificering, er din garanti for, at kvaliteten på de tekster og dokumenter, vi oversætter, holder en meget høj standard. Oversættere, som oversætter specialiserede tekster og dokumenter inden for medicin, jura, teknik eller finans, har desuden en uddannelse eller arbejdserfaring med det respektive fagområde – en forudsætning for en kvalitetsoversættelse af dit dokument.

Har du behov for en autoriseret/bekræftet oversættelse af dit dokument?

En autoriseret/bekræftet oversættelse af et dokument foretages af en autoriseret translatør. En autoriseret translatør er f.eks. i Sverige godkendt i henhold til en prøve hos Kammarkollegiet eller tilsvarende myndighed eller organisation i andre lande. Translatøren har et personligt stempel, som oversættelsen stemples med. Alternativt skrives en deklaration på dokumentet – fremgangsmåden varierer fra land til land. En autoriseret oversættelse af dokumenter kan være nødvendig, hvis oversættelsen skal anvendes i en officiel sammenhæng, f.eks. en ansøgning til et universitet i udlandet, en boopgørelse, en visumansøgning eller i en retssag.

Kvalitetssikrede oversættelser af dokumenter til mere end 100 sprog

The Native Translator er kvalitetscertificeret i henhold til normen ISO 17100. Vores arbejde kontrolleres hvert andet år af en certificerende myndighed for at sikre, at vi lever op til kravene i certificeringen. Dette giver naturligvis dig som kunde en meget stor tryghed. Vi lægger meget stor vægt på oversættelsernes kvalitet, og som et af de førende globale oversættelsesbureauer har vi mulighed for at samarbejde med de bedste oversættere i branchen.

Fortrolighed er en selvfølge

Vi har en bred kundebase af internationale virksomheder, advokat- og revisionsbureauer, så vi har stor erfaring med at håndtere fortrolighedsbegrænsede oplysninger. Som kunde hos The Native Translator, kan du altid være sikker på, at vi håndterer dine dokumenter i fuld fortrolighed, og at vi følger kravene i ISO 27001, som håndterer dokumentsikkerhed. Vi underskriver gerne separate fortrolighedsaftaler for de opgaver, der kræver det.

Hvad koster det at oversætte et dokument?

Upload dit dokument direkte i vores oversættelsesportal så får du direkte, på under 1 minut, både pris og forventet leveringstid for en fagoversættelse eller autoriseret/bekræftet oversættelse af dit dokument. Du kan bestille oversættelsen og betale med dit kreditkort direkte online. Vi accepterer: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og ApplePay.

Har du spørgsmål eller behov for flere oplysninger?

Du kan kontakte os døgnet rundt på e-mail, så forsøger vi at svare inden for 30 minutter.

The Native Translator er et teknisk oversættelsesbureau certificeret i henhold til ISO 17100, som har specialiseret sig i at tilbyde kvalificerede fagoversættelser og autoriseret/bekræftet oversættelse af dokumenter direkte over internettet.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>