The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionel engelsk oversættelse leveret af specialistoversættere

ISO 17100 certificeret oversættelsesbureau med fokus på kvalitet

Kvalitet er et afgørende parameter for oversættelse. Hos The Native Translator kan du få professionel engelsk oversættelse i høj kvalitet — uanset teksttype og sprogkombination. Vi leverer engelske oversættelser ved hjælp af en lang række erfarne flersprogede oversættere med engelsk som modersmål, hvorved den endelige oversættelse lyder perfekt for en person med engelsk som modersmål. Vi sikrer, at du får oversættelser af højeste kvalitet ved at matche dit projekt med de bedst kvalificerede sprogeksperter til opgaven, baseret på branchespecifik erfaring og kulturel ekspertise. Oversættelse mellem dansk og engelsk er en af vores mest efterspurgte sprogkombinationer.

Oversættere med engelsk som modersmål

Alle vores oversættere er engelske modersmålsoversættere som er bosat i landet for målsproget, og som har erfaring med dit marked, produkt og din målgruppe. Vi har 20 års erfaring som oversættelsesbureau og har et langvarigt samarbejde med loyale og tilfredse kunder i mere end 40 lande.

  • Engelsk juridisk oversættelse
  • Engelsk finansiel oversættelse
  • Engelsk teknisk oversættelse
  • Engelsk medicinsk oversættelse

Alle engelske oversættelseskombinationer er tilgængelige

Her er nogle af de sprog vi oversætter til og fra engelsk: arabisk, baskisk, bulgarsk, catalansk, kinesisk, dansk, estisk, finsk, fransk, galicisk, græsk, hindi, hollandsk, islandsk, irsk, italiensk, japansk, koreansk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, norsk, persisk, portugisisk, polsk, rumænsk, russisk, serbokroatisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tjekkisk, tyrkisk, tysk, ungarsk.

Pris på oversættelse til engelsk

Prisen på engelsk oversættelse udregnes sædvanligvis på baggrund af en ordpris. Ordprisen afhænger af tekstens sværhedsgrad og emneområdet.

Lav en ordoptælling på din tekst, og gang med 1,20 kr. Det giver dig et fingerpeg om, hvad det vil koste at få teksten oversat, inklusive efterfølgende korrekturlæsning. En autoriseret oversættelse til engelsk koster ca. 1,40 kr.

Her bestiller du en oversættelse til eller fra engelsk

Du kan bestille både fagoversættelse og autoriseret oversættelse til eller fra engelsk direkte online. Upload dit dokument og bestil direkte i vores oversættelsesportal.

The Native Translator er et oversættelsesbureau, der er ISO 17100 certificeret og som er specialiseret i at udføre kvalitetsoversættelser og autoriserede oversættelser til og fra engelsk direkte over internettet.