Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Professionel engelsk oversættelse leveret af specialistoversættere

Professionel engelsk oversættelse med ISO 17100 kvalitetsgaranti

Kvalitet er et afgørende parameter for oversættelse. Hos The Native Translator kan du få professionel engelsk oversættelse i høj kvalitet — uanset teksttype og sprogkombination. Vi leverer engelske oversættelser ved hjælp af en lang række erfarne flersprogede oversættere med engelsk som modersmål, hvorved den endelige oversættelse lyder perfekt for en person med engelsk som modersmål. Vi sikrer, at du får oversættelser af højeste kvalitet ved at matche dit projekt med de bedst kvalificerede sprogeksperter til opgaven, baseret på branchespecifik erfaring og kulturel ekspertise. Oversættelse mellem dansk og engelsk er en af vores mest efterspurgte sprogkombinationer.

Professionel oversættelse mellem engelsk og mere end 100 sprog

Her er nogle af de sprog vi oversætter til og fra engelsk: arabisk, baskisk, bulgarsk, catalansk, kinesisk, dansk, estisk, finsk, fransk, galicisk, græsk, hindi, hollandsk, islandsk, irsk, italiensk, japansk, koreansk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, norsk, persisk, portugisisk, polsk, rumænsk, russisk, serbokroatisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tjekkisk, tyrkisk, tysk, ungarsk.

  • Engelsk juridisk oversættelse
  • Engelsk finansiel oversættelse
  • Engelsk teknisk oversættelse
  • Engelsk medicinsk oversættelse

Engelsk oversættelse med kvalitetsgaranti ISO 17100

Vores oversættere er professionelle universitetsuddannede oversættere med engelsk som modersmål. De er desuden specialiserede inden for det emneområde, de oversætter, forstår teksten og kan terminologien. Vi leverer en oversættelse til og fra engelsk af højeste kvalitet, hvor sprogbrug og terminologi er korrekt. Vi forsøger også så vidt muligt at bibeholde samme layout som i originaldokumentet.

The Native Translator var et af de første oversættelsesbureauer, som blev kvalitetscertificeret allerede i 2011. Udover ISO 17100 lever vi også op til kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informationssikkerhed og fortrolighed, ISO 27001 og er PCI Security Standards certificerede. Læs mere om vores certificeringer.

Fortrolighed og GDPR

Vi har en bred kundebase af internationale virksomheder, advokat- og revisionsbureauer, så vi har stor erfaring med at håndtere fortrolighedsbegrænsede oplysninger. Som kunde hos The Native Translator, kan du altid være sikker på, at vi håndterer dine dokumenter i fuld fortrolighed, og at vi følger kravene i ISO 27001, som håndterer dokumentsikkerhed. Vi underskriver gerne separate fortrolighedsaftaler for de opgaver, der kræver det.

Her bestiller du en fagoversættelse eller en autoriseret, bekræftet oversættelse til engelsk

Vælg kildesprog og målsprog, og upload dit dokument direkte i vores oversættelsesportal. 3 hurtige trin, og på under et minut ved du, hvad din oversættelse til eller fra engelsk vil koste, og hvornår vi forventer at kunne levere. Vi accepterer Word, PDF, TIFF og flere andre formater. Har du behov for flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på e-mail.

Bemærk: Hvis du ikke har en scanner, anbefaler vi Adobe Scan. Appen er gratis og tilgængelig for både iOS og Android-enheder.

The Native Translator er et globalt ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau med speciale i oversættelse af høj kvalitet. Hos os kan du kan bestille en kvalificeret fagoversættelse eller en autoriseret, bekræftet oversættelse mellem engelsk og de 30 største sprog direkte online.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>