Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Professionel engelsk oversættelse leveret af specialistoversættere

ISO 17100 certificeret oversættelsesbureau med fokus på kvalitet

Kvalitet er et afgørende parameter for oversættelse. Hos The Native Translator kan du få professionel engelsk oversættelse i høj kvalitet — uanset teksttype og sprogkombination. Vi leverer engelske oversættelser ved hjælp af en lang række erfarne flersprogede oversættere med engelsk som modersmål, hvorved den endelige oversættelse lyder perfekt for en person med engelsk som modersmål. Vi sikrer, at du får oversættelser af højeste kvalitet ved at matche dit projekt med de bedst kvalificerede sprogeksperter til opgaven, baseret på branchespecifik erfaring og kulturel ekspertise. Oversættelse mellem dansk og engelsk er en af vores mest efterspurgte sprogkombinationer.

Alle engelske oversættelseskombinationer er tilgængelige

Her er nogle af de sprog vi oversætter til og fra engelsk: arabisk, baskisk, bulgarsk, catalansk, kinesisk, dansk, estisk, finsk, fransk, galicisk, græsk, hindi, hollandsk, islandsk, irsk, italiensk, japansk, koreansk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, norsk, persisk, portugisisk, polsk, rumænsk, russisk, serbokroatisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tjekkisk, tyrkisk, tysk, ungarsk.

  • Engelsk juridisk oversættelse
  • Engelsk finansiel oversættelse
  • Engelsk teknisk oversættelse
  • Engelsk medicinsk oversættelse

Pris på oversættelse til engelsk

Prisen på engelsk oversættelse udregnes sædvanligvis på baggrund af en ordpris. Ordprisen afhænger af tekstens sværhedsgrad og emneområdet.

Lav en ordoptælling på din tekst, og gang med 1,20 kr. Det giver dig et fingerpeg om, hvad det vil koste at få teksten oversat, inklusive efterfølgende korrekturlæsning. En autoriseret oversættelse til engelsk koster ca. 1,40 kr/ord.

Dette får du, når du bestiller en oversættelse til engelsk hos The Native Translator

Vores oversættere er professionelle universitetsuddannede oversættere med engelsk som modersmål. De er desuden specialiserede inden for det emneområde, de oversætter, forstår teksten og kan terminologien. Vi leverer en autoriseret, bekræftet oversættelse til engelsk af højeste kvalitet, hvor sprogbrug og terminologi er korrekt. Vi forsøger også så vidt muligt at bibeholde samme layout som i originaldokumentet.

Her bestiller du en fagoversættelse eller en autoriseret, bekræftet oversættelse til engelsk

Vælg kildesprog og målsprog, og upload dit dokument direkte i vores oversættelsesportal. 3 hurtige trin, og på under et minut ved du, hvad din oversættelse til engelsk vil koste, og hvornår vi forventer at kunne levere. Vi accepterer Word, PDF, TIFF og flere andre formater. Har du behov for flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på e-mail.

The Native Translator er et globalt ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau med speciale i oversættelse af høj kvalitet. Hos os kan du kan bestille en kvalificeret fagoversættelse eller en autoriseret, bekræftet oversættelse mellem engelsk og de 30 største sprog direkte online.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>