Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Har du brug for professionel oversættelse fra dansk til engelsk?

Kvalitetssikret engelsk oversættelse udført af engelske oversættere og translatører online

The Native Translator er et ISO 17100 kvalitetscertificeret oversættelsesbureau specialiseret i oversættelser til og fra engelsk. Når du bestiller en autoriseret oversættelse fra dansk til engelsk hos os, så udføres den, så vidt muligt, af en autoriseret engelsk oversætter, der er autoriseret i det land, hvor oversættelsen skal anvendes. Vi har autoriserede oversættere til engelsk i Australien, Canada, New Zealand, Storbritannien og USA.

Vores oversættere fra dansk til engelsk er professionelle modersmålsoversættere med universitetsuddannelse

Alle vores oversættere er professionelle modersmålsoversættere. Det vil sige, at hvis en dansk tekst skal oversættes til engelsk, er det en oversætter, der har engelsk som modersmål, som laver oversættelsen. Ligeledes er det en dansk modersmålsoversætter, der oversætter fra engelsk til dansk.

Engelsk fagoversættelse indenfor jura, økonomi, medicin og teknik

Vi laver også kvalificerede fagoversættelser mellem engelsk og mere end 60 andre sprog. Med fagoversættelse mener vi en oversættelse, der kræver, at oversætteren har en dybdegående viden indenfor det emne, der oversættes. Det kan være juridisk viden eller fx faglig viden indenfor medicin.

Pris på oversættelse til engelsk

Prisen på oversættelse udregnes sædvanligvis på baggrund af en ordpris. Ordprisen afhænger af tekstens sværhedsgrad og emneområdet - samt i nogle tilfælde også sprogkombinationen.

Lav en ordoptælling på din tekst, og gang med 1,20 kr. Det giver dig et fingerpeg om, hvad det vil koste at få teksten oversat, inklusive efterfølgende korrekturlæsning. En autoriseret oversættelse til engelsk koster ca. 1,40 kr.

Leveringstider for oversættelser til og fra engelsk

Da vi ofte har mange oversættelser, skal du regne med ca. 1-3 dage til en engelsk oversættelse.

Har du brug for yderligere information, ønsker du at bestille en oversættelse fra dansk til engelsk?

Upload dit dokument her, så sender vi et tilbud på en oversættelse fra dansk til engelsk.

Har du brug for yderligere information, kan du kontakte os døgnet rundt på e-mail.

The Native Translator er et oversættelsesbureau certificeret i henhold til kvalitetsstandarden ISO 17100, og som har specialiseret sig i udarbejdelsen af engelske oversættelser af høj kvalitet direkte via internettet.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>