The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Autoriseret oversættelse til og fra engelsk

The Native Translator leverer statsautoriserede engelske oversættelser til det svenske Justitiedepartementet, mange multinationale virksomheder og førende advokatkontorer. Vi oversætter juridiske dokumenter inden for selskabsret, aftaleret, immaterielret, voldgift, bank- og finansret, familieret og arveret.

Online autoriseret oversættelse til og fra engelsk – sådan fungerer det.

Du vælger kildesprog og målsprog og uploader et indscannet dokument via vores Opens internal link in current windowportal. På under 1 minut har du både pris og leveringstid. Derefter vælger du, om dokumentet skal oversættes af en autoriseret oversætter, og om du ønsker, at vi sender dig en original. En PDF-kopi af originalen sendes over internettet, så snart oversættelsen er færdig, og ønsker du fremsendelse af originalen, kommer denne med posten inden for 2-5 dage.

Oversættelse til engelsk med kvalitetsgaranti

The Native Translator er certificeret i henhold til ISO17100, og vores arbejde kontrolleres regelmæssigt af Austrian Standards som certificerende organ, hvilket naturligvis giver dig som kunde en stor tryghed.

Fortrolighed er for os en selvfølge

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og er naturligvis altid omhyggelige med at opretholde streng fortrolighed.

Ønsker du flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på Opens window for sending emaile-mail.

Du modtager dit tilbud og bestiller også din oversættelse her direkte online « vis tilbud »

The Native Translator er et ISO17100-certificeret oversættelsesbureau specialiseret i at levere kvalificeret kvalitetssikret engelsk oversættelse direkte over internettet.