Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Finansiel oversættelse ISO 17100

Professionel oversættelse af finansielle dokumenter

The Native Translator leverer finansielle oversættelser som er udført af specialister inden for det finansielle område, til globale eller børsnoteret virksomheder, revisionsvirksomheder samt hele det finansielle netværk. Vi bruger kun højtuddannede og erfarne oversættere, som er specialiserede i økonomisk oversættelse. De har indgående kendskab til den finansielle sektor og sørger for at bruge den helt rigtige fagterminologi. De har den nødvendige erfaring til at kunne oversætte erhvervs- og finansaftaler og alle former for finansielle dokumenter korrekt og effektivt.

Vi leverer en billig, nøjagtig finansiel dokumentoversættelse skræddersyet til banker og finansielle institutioner. Vores finansielle kunder tildeles en projektleder, der dikrer en problemfri overgang mellem alle oversættelsesprocessens faser. Vi anvender oversættere med enten en juridisk, markedsføringsmæssig eller finansiel baggrund afhængigt af den type oversættelse, der er behov for.

Hurtig levering af finansielle oversættelser

Har du brug for en finansiel oversættelse i en fart? Vi kan levere hurtige oversættelser, selv ved store dokumentmængder, via vores oversættelsesportal. I gennemsnit kan en oversætter oversætte 2.000-3.000 ord om dagen, og flere oversættere kan arbejde samtidigt på større dokumenter, hvilket gør det muligt at få endog meget omfattende dokumenter oversat i løbet af et par dage.

Typer af finansielle dokumenter, vi oversætter:

  • Årsrapporter
  • Revisionserklæringer
  • Revisionsdokumenter og juridiske dokumenter
  • Pengestrømsanalyser
  • Årsberetninger og regnskaber
  • Offentlige årsberetninger
  • Personlige årsberetninger
  • Resultatopgørelser
  • Standarder og reguleringer
  • Skatte- og regnskabsdokumenter

Hurtig levering

Udover et team af oversættere og en dedikeret projektleder tilbyder vi kort leveringstid og overholdelse af vores kunders kvalitetskrav.

ISO 17100 certificeret professionel oversættelse

The Native Translator har som formål at have de højeste standarder i forhold til oversættelseskvalitet. For at opnå disse standarder er vi ISO 17100:2015* certificeret (tidligere EN 15038) og har været det siden 2011. Disse certificeringer bliver opretholdt gennem regelmæssig auditering udført af en officiel auditeringsmyndighed. Vi giver kvalitetsgaranti på alle vores oversættelser.

Fortrolighed er en selvfølge for os

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og lægger derfor stor vægt på at holde disse oplysninger fortrolige.

Ønsker du flere oplysninger, kan du kontakte os på e-mail.

Du kan få dit tilbud på under 1 minut og bestille din oversættelse her direkte online vis tilbud.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret teknisk oversættelsesbureau specialiseret i oversættelse af finansielle tekster og dokumenter.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>