Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Vi er specialiserede inden for finans og økonomi og kender terminologien

Vi tilbyder specialistoversættelse af finansielle tekster

The Native Translator udfører autoriserede finansielle oversættelser af høj kvalitet mellem 25 sprog og certificerede finansielle oversættelser mellem 100 sprog. Takket være vores globale tilstedeværelse kan vi kombinere lokal kompetence med international skalerbarhed.

Finansielle oversættere med fagkompetence

Vi leverer en oversættelse, som er udført af specialister inden for det finansielle område, til globale eller børsnoteret virksomheder, revisionsvirksomheder samt hele det finansielle netværk. Vores finansielle specialistoversættere har alle et indgående kendskab til området samt uddannelse og erfaring fra den finansielle sektor. Dette sikrer en professionel og korrekt terminologi i dine oversættelser.

Vores kunder

Virksomheder i en lang række sektorer, f.eks. bank, forsikring og kapitalforvaltning, anvender vores professionelle finansielle oversættelser. Vi arbejder også for nogle af Europas førende advokatfirmaer og et stort antal multinationale virksomheder.

Finansiel oversættelse med kvalitetsgaranti ISO 17100

The Native Translator har som formål at have de højeste standarder i forhold til oversættelseskvalitet. For at opnå disse standarder er vi ISO 17100:2015* certificeret (tidligere EN 15038) og har været det siden 2011. Disse certificeringer bliver opretholdt gennem regelmæssig auditering udført af en officiel auditeringsmyndighed.

Fortrolighed er for os en selvfølge

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og er naturligvis altid omhyggelige med at opretholde streng fortrolighed. Vi tager vores kvalitetsarbejde alvorligt og efterlever desuden kravene i ISO 27001-certificeringen som regulerer datasikkerhed.

Ønsker du et tilbud på en finansiel oversættelse, eller har du brug for flere oplysninger?

Du kan kontakte os døgnet rundt på e-mail og få flere oplysninger.
Her kan du både få et tilbud og bestille en oversættelse. Klik på PRISBEREGNER.

The Native Translator er et globalt ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau med speciale i oversættelse af høj kvalitet. Hos os kan du kan bestille en kvalificeret fagoversættelse eller en autoriseret, bekræftet finansiel oversættelse direkte online.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>