Finansielle oversættere

Vi er specialiserede inden for finans og økonomi og kender terminologien

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

BED OM FLERE OPLYSNINGER

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Finansielle fagoversættelser
 • Finansielle oversættere med målsproget som modersmål
 • Finansielle analyser, årsrapporter, værdipapirsbrochurer
 • Banker, finansinstitutioner, investeringsrådgivere

Vi tilbyder specialistoversættelse af finansielle tekster

The Native Translator udfører autoriserede finansielle oversættelser af høj kvalitet mellem 25 sprog og certificerede finansielle oversættelser mellem 100 sprog. Takket være vores globale tilstedeværelse kan vi kombinere lokal kompetence med international skalerbarhed.

Finansielle oversættere med fagkompetence

Vi leverer en oversættelse, som er udført af specialister inden for det finansielle område, til globale eller børsnoteret virksomheder, revisionsvirksomheder samt hele det finansielle netværk. Vores finansielle specialistoversættere har alle et indgående kendskab til området samt uddannelse og erfaring fra den finansielle sektor. Dette sikrer en professionel og korrekt terminologi i dine oversættelser.

Du finder vores kunder i den finansielle sektor

Virksomheder i en lang række sektorer, f.eks. bank, forsikring og kapitalforvaltning, anvender vores professionelle finansielle oversættelser. Vi arbejder også for nogle af Europas førende advokatfirmaer og et stort antal multinationale virksomheder.

Finansiel oversættelse med kvalitetsgaranti ISO 17100

Historisk set har The Native Translator indtaget en førende rolle blandt europas finansielle oversættelsesbureauer, når det gælder certificering. Virksomheden var et af de første oversættelsesbureauer, som blev kvalitetscertificeret allerede i 2011. Udover ISO 17100 lever vi også op til kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informationssikkerhed og fortrolighed, ISO 27001 og er PCI Security Standards certificerede. Læs mere om vores certificeringer.

Fortrolighed er for os en selvfølge

Vi har en bred kundebase af internationale virksomheder, advokat- og revisionsbureauer, så vi har stor erfaring med at håndtere fortrolighedsbegrænsede oplysninger. Som kunde hos The Native Translator, kan du altid være sikker på, at vi håndterer dine dokumenter i fuld fortrolighed, og at vi følger kravene i ISO 27001, som håndterer dokumentsikkerhed. Vi underskriver gerne separate fortrolighedsaftaler for de opgaver, der kræver det.

Ønsker du et tilbud på en finansiel oversættelse, eller har du brug for flere oplysninger?

Upload dit dokument på vores oversættelsesportal, så får du svar omgående. Det tager mindre end 1 minut at få oplyst både pris og forventet leveringstid for en finansiel oversættelse. Du kan bestille en oversættelse og betale med kreditkort online, og du kan bruge følgende betalingsmetoder: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og Apple Pay.

Har du spørgsmål eller vil du hellere blive faktureret?

Du kan kontakte os døgnet rundt på e-mail, vi forsøger altid at svare indenfor 30 minutter.

The Native Translator er et globalt ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau med speciale i oversættelse af høj kvalitet. Hos os kan du kan bestille en kvalificeret fagoversættelse eller en autoriseret, bekræftet finansiel oversættelse direkte online.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>