The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

InDesign-oversættelse

Mangler du hjælp til at få dit Adobe InDesign-baserede indhold oversat til forskellige sprog?

Vi leverer en komplet oversættelse til kunder med InDesign-filer. Giv os dine InDesign-filer, så oversætter vi indholdet, så det er klar til brug for dine designere.
Nemt - du giver os InDesign-filerne, og vi leverer InDesign-filer oversat med alt indhold på præcis samme sted.
Skrifttyper - vi levere de korrekte skrifttyper retningslinjer til brugen, selv for
svære skrifttyper som f.eks. arabisk og hindi.
Omkostningsbesparende - vores oversættelsespriser er meget konkurrencedygtige

Få din publikation gjort levende på ethvert sprog enkelt og billigt

Med vores avancerede InDesign-oversættelsesværktøj skal du blot overlade os vores InDesign-filer (og eventuelt tilknyttet indhold som f.eks. billeder). Vi importerer indholdet fra InDesign, og fører det gennem vores oversættelsessystem Transl8.  Derfra tager vores ekspertoversættere over. Når oversættelsen er færdig, eksporterer vi indholdet og opretter en ny InDesign-fil for målsproget med præcis samme layout som filen med kildesproget. Vores meget konkurrencedygtige oversættelser sikrer, at du kan få omkostningsbesparende oversættelser på næsten ethvert sprog på næsten ingen tid. Men minimale import- og håndteringsomkostninger og de bedste oversættelsespriser sikrer vores oversættelser dig levende publikationer på ethvert sprog.

Ting at huske på med InDesign-filer

At oversætte tekst fra dansk til andre sprog kan øge tekstmængden med 5 til 30 % mere end kildeteksten. Overvej dit layout, og
trim eventuelt indholdet, før du sender det til oversættelse.
Kyrilliske sprog (russisk, serbisk osv.) har den største øgning af tekstmængden. Asiatiske tegn (forenklet kinesisk, traditionelt kinesisk, koreansk, japansk) resulterer normalt i omtrent det samme eller 5-10 % mindre tekstmængde.

The Native Translator er et online oversættelsesbureau, og en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder finans oversættelse, juridisk oversættelse, teknisk oversættelse, til mere end 100 sprog. Vi er førende på markedet for statsautoriseret oversættelse online.