The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

ISO 17100-CERTIFICERET OVERSÆTTELSESBUREAU UNGARSK

Bekræftede oversættelser og fagoversættelser indenfor jura, økonomi, medicin og teknik mellem dansk og ungarsk og mellem ungarsk og flere end 30 andre sprog.

The Native Translator er et globalt ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau, der tilbyder kvalificerede oversættelser online. Her kan du bestille en bekræftet oversættelse eller en fagoversættelse indenfor jura, finans, medicin eller teknik fra dansk til ungarsk, ungarsk til dansk og flere end 30 andre sprog.

Bekræftede oversættelser til og fra ungarsk

Hvis du har brug for at få oversat et vidneudsagn, en dom, legitimation eller andre dokumenter, der skal bruges som dokumentation til en offentlig myndighed, et universitet eller en potentiel arbejdsgiver, kan du, som udgangspunkt, gå ud fra, at oversættelsen skal være bekræftet. Denne bekræftelse er et kvalitetsstempel. Hvis du bestiller en bekræftet oversættelse fra ungarsk til dansk, bruger vi en dansk autoriseret oversætter. Hvis du har brug for en oversættelse til ungarsk, bliver oversættelsen udført i Ungarn af en oversætter autoriseret af det ungarske justitsministerium. Derfor er det ikke nødvendigt med en apostille til at bekræfte, at oversætteren er autoriseret.

Fagoversættelse indenfor jura, økonomi, medicin og teknik til og fra ungarsk

Hvis du har brug for at få oversat en kontrakt, et økonomisk dokument, et patent eller måske en patientjournal til ungarsk, kræver dette oversættere med særdeles gode faglige kompetencer. Her bruger vi ungarske fagoversættere, der er specialister på det aktuelle fagområde.

Vores sprog

Her er nogle af de sprog vi oversætter til og fra ungarsk: arabisk, bosnisk, bulgarsk, dansk, engelsk, estisk, farsi, finsk, flamsk, fransk, græsk, hindi, islandsk, italiensk, irsk, japansk, kinesisk, koreansk, kroatisk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, montenegrinsk, nederlandsk, norsk, polsk, portugisisk, rumænsk, russisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tjekkisk, tyrkisk, tysk, ukrainsk, ungarsk.

Modersmålsprincippet: et kvalitetskrav

Modersmålsprincippet er et afgørende grundlag for vores virksomhed og et vigtigt kvalitetskrav, når det gælder professionelle oversættelser til og fra ungarsk.  Princippet går ud på, at oversætteren kun oversætter til sit modersmål. En oversætter med ungarsk som modersmål oversætter til ungarsk, en oversætter med dansk som modersmål oversætter til dansk osv. For at have et sprog som modersmål, skal oversætteren være opvokset og uddannet i det land, hvor målsproget er det officielle sprog.

Kvalitetssikret ungarsk oversættelse i henhold til ISO 17100

Vi har været kvalitetscertificerede siden 2011, og fra 2015 i henhold til ISO-standarden ISO 17100. At være ISO-certificeret indebærer, at vi påtager os omkostningerne og arbejdet med at dokumentere og kvalitetssikre alle vore processer. Dette omfatter alt fra krav til rekruttering af oversættere til kvalitetssikring af hver enkelt udført oversættelse. Som eksempel kan nævnes, at vi kun bruger universitetsuddannede, professionelle fuldtidsoversættere, der er specialister indenfor deres fagområder. Alle oversættelser korrekturlæses af en anden oversætter med tilsvarende kvalifikationer. Den organisation, der har certificeret os, kontrollerer også regelmæssigt, at vi lever op til kriterierne i certificeringen. Som et kvalitetscertificeret oversættelsesbureau ungarsk giver vi også kvalitetsgaranti på de oversættelser til og fra ungarsk vi leverer.

Hvad koster en ungarsk oversættelse

Upload dit dokument på vores oversættelsesportal, så får du svar omgående. Det tager mindre end 1 minut at få oplyst både pris og forventet leveringstid for en ungarsk oversættelse. Du kan bestille en oversættelse og betale med kreditkort online, og du kan bruge følgende betalingsmetoder: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og Apple Pay.

Har du spørgsmål eller behov for mere information?

Du kan kontakte os døgnet rundt på Opens window for sending emaile-mail, vi forsøger altid at svare indenfor 30 minutter.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau, specialiseret i at levere kvalitetssikrede og bekræftede oversættelser til og fra ungarsk direkte online.