The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Vi er specialiserede i koreansk autoriseret oversættelse online

Autoriseret oversættelse til og fra koreansk

Vi udfører koreanske autoriserede oversættelser for multinationale selskaber og førende advokatkontorer. Vi oversætter juridiske dokumenter inden for selskabsret, aftaleret, immaterielret, voldgift, bank- og finansret, familieret og arveret til og fra koreansk. Vi oversætter også personlige dokumenter som eksamensbeviser, vielsesattester, fødselsattester, kørekort, pas m.m.

Online autoriseret oversættelse til og fra koreansk – sådan fungerer det.

På vores Opens internal link in current windowportal vælger du kildesprog og målsprog og uploader et indscannet dokument. På under ét minut har du oplysninger om både pris og leveringstid. Nu vælger du, om dokumentet skal oversættes af en koreansk autoriseret oversætter, og om du ønsker originalen tilsendt. En PDF-kopi af originalen (med stempel) sendes over internettet, så snart oversættelsen er klar, og hvis du ønsker originalen fremsendt, kommer denne med posten inden for 2-5 dage.

Har du spørgsmål, eller har du brug for rådgivning og/eller hjælp, så står vi gerne til rådighed, og du kan kontakte os døgnet rundt via Opens window for sending emaile-mail.

The Native Translator er et professionelt oversættelsesbureau og en del af den Schweiz-baserede The Translator Group. Vi er certificerede i henhold til både EN-15038 og den Nordamerikanske CAN/CGSB 131.10.