Medicinsk oversættelse

Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Oversættelse af medicinske tekster og dokumenter

Professionelle medicinske fagoversættere med kompetence inden for både medicin og farmakologi

The Native Translator har et internationalt team bestående af medicinske oversættere med specialviden inden for medicinsk oversættelse, der står klar til at hjælpe dig med medicinsk oversættelse til fler en 25 sprog. Inden for medicinalindustrien er oversættelser af høj kvalitet ikke et spørgsmål om luksus. Det er obligatorisk! Har du behov for at oversætte vejledninger til medicinsk udstyr, kliniske forskningsrapporter, afhandlinger, patentdokumentation osv., så udfører vi medicinsk og medikoteknisk oversættelse, oversættelser du kan have tillid til.

Konsekvent terminologi

Vi anvender altid oversættelsesdatabaser, hvilket gør, at terminologien bliver konsekvent inden for og på tværs af dine dokumenter. Det betyder også, at vi kan genanvende de oversættelser, som vi allerede har foretaget for din virksomhed, og processen bliver dermed omkostningsbesparende.

Eksempler på dokumenter som vi oversætter:

  • lægejournaler og -erklæringer
  • diagnostisk dokumentation
  • software til medicinsk udstyr
  • manualer til medicinsk udstyr
  • medicotekniske beskrivelser
  • patienthåndbøger og -journaler
  • forskningsresultater
  • informationspjecer og -materiale
  • indlægssedler

Medicinsk oversættelse med kvalitetsgaranti ISO 17100

Historisk set har The Native Translator indtaget en førende rolle blandt Europas oversættelsesbureauer, når det gælder certificering. Virksomheden var et af de første oversættelsesbureauer, som blev kvalitetscertificeret allerede i 2011. Udover ISO 17100 lever vi også op til kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informationssikkerhed og fortrolighed, ISO 27001 og er PCI Security Standards certificerede. Læs mere om vores certificeringer.

Fortrolighed er en selvfølge for os

Vi har en bred kundebase af internationale medicinalselskaber, så vi har stor erfaring med at håndtere fortrolighedsbegrænsede oplysninger. Som kunde hos The Native Translator, kan du altid være sikker på, at vi håndterer dine dokumenter i fuld fortrolighed, og at vi følger kravene i ISO 27001, som håndterer dokumentsikkerhed. Vi underskriver gerne separate fortrolighedsaftaler for de opgaver, der kræver det. Dine filer håndteres via krypteret filoverførsel (SSL) via vores kundeportal.

Sikker betaling online

Du betaler med dit kreditkort direkte online via PayPal eller via Saferpay, en sikker schweizisk betalingsløsning (vi er PCI Security Standards certificerede) . Du kan få et tilbud og bestille en oversættelse af dine medicinske dokumenter direkte online i vores oversættelsesportal.

Har du behov for flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på e-mail.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau specialiseret i at levere medicinske fagoversættelser af høj kvalitet direkte over internettet.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>