Medicinske oversættelser

Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Medicinske oversættelser

Medicinske ekspertoversættelser ISO 17100

Vi har ekspertisen til at leve op til dine behov for medicinske oversættelser fra enkle medicinrecepter til forsikringsbrug og til komplekse farmaceutiske researchrapporter.  Vi har oversættere med medicinsk og videnskabelig baggrund, så du skal ikke være bekymret for den kompleksitet, der normalt omgiver medicinske oversættelser – Den klarer vi.  Vores unikke prismodel betyder, at du kan drage fordel af denne specialisering uden at det koster dig en bondegård!

Specialistoversættere

Da medicinske og farmaceutiske oversættelser er en meget specialiseret disciplin med et bestemt publikum, er nøglen til oversættelsen en intelligent tilgang.

Det er derfor vi kan tildele specialoversættere, som er læger eller bioingeniører, eller som har erfaring med dit bestemte medicinske område samtidig med de nødvendige sprogfærdigheder. Disse oversættere gennemgås ekstremt nøje og kvalitetskontrolleres personligt af os.

Professionel medicinsk oversættelse mellem 60 sprog

Her er nogle af de sprog vi oversætter til og fra: arabisk, baskisk, bulgarsk, catalansk, kinesisk, dansk, engelsk, estisk, finsk, fransk, galicisk, græsk, hindi, hollandsk, islandsk, irsk, italiensk, japansk, koreansk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, norsk, persisk, portugisisk, polsk, rumænsk, russisk, serbokroatisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tjekkisk, tyrkisk, tysk, ungarsk.

Sikker håndtering

Vores systemer er forfinede.  Vi har udviklet procedurer, der sikrer, at dit indhold er sikkert.  Alle vores oversættere og projektledere arbejder inden for centraliserede systemer med tæt overvågning for at sikre, at du med sindsro kan overlade os personlige og følsomme oplysninger.  Tillid er kernen i det, vi gør.

Medicinske rapporter

Nogle af de medicinske oversættelser, vi leverer:

 • Anæstesi
 • Biostatistikker
 • Kardiologi
 • Tandlægevidenskab
 • Diagnostik
 • Elektrodiagnose
 • Endoskopi
 • Endokrinologi
 • Medicin
 • Proteser
 • Toksikologi

ISO 17100 certificeret medicinsk oversættelse

The Native Translator har som formål at have de højeste standarder i forhold til oversættelseskvalitet. For at opnå disse standarder er vi ISO 17100:2015* certificeret (tidligere EN 15038) og har været det siden 2011. Disse certificeringer bliver opretholdt gennem regelmæssig auditering udført af en officiel auditeringsmyndighed.

Kontakt

Kontakt os via e-mail når som helst (døgnet rundt), hvis du ønsker yderligere oplysninger.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau specialiseret i at levere medicinske fagoversættelser af høj kvalitet direkte over internettet.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>