Medicinske oversættere

Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Medicinsk specialistoversættelse ISO 17100

Vores medicinske oversættere behersker den medicinske- og lægefaglige terminologi til perfektion

Hos The Native Translator har vi 25 års erfaring med professionel medicinsk oversættelse, og i dag er vi leveringsdygtige i medicinske kvalitetsoversættelser på mere end 60 forskellige sprog. Vores oversættere har medicin og lægemidler som speciale. De har målsproget som modersmål og taler kildesproget flydende. Vi anvender CAD-værktøj til at sikre en konsistent terminologi i de oversættelser, du får foretaget nu men også for de oversættelser, du vil have foretaget i fremtiden. Anvendelsen af CAD-teknik gør også, at vi kan sikre lavere priser, idet vi genbruger allerede oversatte tekster.

Hos os får du dit eget medicinske oversættelsesteam

Som kunde hos os får dine egne medicinske oversættere. Direkte kontakt til en projektleder, som altid håndterer de medicinske oversættelsesopgaver, du lader os udføre. Vi udvælger en gruppe medicinske specialistoversættere, som altid vil arbejde med dine projekter for at sikre, at skrivestil og udtryksmåde er konsistent mht. de tekster, som du får oversat i dag og som du vil have oversat i fremtiden, så dit varemærkes integritet og konsistens bibeholdes.

Professionel medicinsk oversættelse mellem 60 sprog

Her er nogle af de sprog vi oversætter til og fra: arabisk, baskisk, bulgarsk, catalansk, kinesisk, dansk, engelsk, estisk, finsk, fransk, galicisk, græsk, hindi, hollandsk, islandsk, irsk, italiensk, japansk, koreansk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, norsk, persisk, portugisisk, polsk, rumænsk, russisk, serbokroatisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tjekkisk, tyrkisk, tysk, ungarsk.

Medicinsk oversættelse med kvalitetsgaranti ISO 17100

The Native Translator har som formål at have de højeste standarder i forhold til medicinsk oversættelseskvalitet. For at opnå disse standarder er vi ISO 17100:2015* certificeret (tidligere EN 15038) og har været det siden 2011. Disse certificeringer bliver opretholdt gennem regelmæssig auditering udført af en officiel auditeringsmyndighed.

Fortrolighed er for os en selvfølge

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og er naturligvis altid omhyggelige med at opretholde streng fortrolighed. Vi tager vores kvalitetsarbejde alvorligt og efterlever desuden kravene i ISO 27001-certificeringen som regulerer datasikkerhed.

Ønsker du et tilbud på en medicinsk oversættelse, eller har du brug for flere oplysninger?

Du kan kontakte os døgnet rundt på e-mail og få flere oplysninger.
Her kan du både få et tilbud og bestille en medicinsk oversættelse. Klik på PRISBEREGNER.

The Native Translator er et globalt ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau med speciale i oversættelse af høj kvalitet. Hos os kan du kan bestille en kvalificeret medicinsk fagoversættelse direkte online.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>