The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Medicinsk specialistoversættelse

Medicinsk specialistoversættelse

Vores oversættere har medicin og lægemidler som speciale. De har målsproget som modersmål og taler kildesproget flydende. Vi anvender CAD-værktøj til at sikre en konsistent terminologi i de oversættelser, du får foretaget nu men også for de oversættelser, du vil have foretaget i fremtiden. Anvendelsen af CAD-teknik gør også, at vi kan sikre lavere priser, idet vi genbruger allerede oversatte tekster.

Hos os får du dit eget medicinske oversættelsesteam

Som kunde hos os får dine egne medicinske oversættere. Direkte kontakt til en projektleder, som altid håndterer de medicinske oversættelsesopgaver, du lader os udføre. Vi udvælger en gruppe medicinske specialistoversættere, som altid vil arbejde med dine projekter for at sikre, at skrivestil og udtryksmåde er konsistent mht. de tekster, som du får oversat i dag og som du vil have oversat i fremtiden, så dit varemærkes integritet og konsistens bibeholdes.

Medicinsk oversættelse med kvalitetsgaranti

The Native Translator er certificeret i henhold til ISO17100, og vores arbejde kontrolleres regelmæssigt af Austrian Standards som certificerende organ, hvilket naturligvis giver dig som kunde en stor tryghed.

Fortrolighed er for os en selvfølge

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og er naturligvis altid omhyggelige med at opretholde streng fortrolighed.

Ønsker du flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på Opens window for sending emaile-mail.

Du modtager dit tilbud og bestiller også din oversættelse her direkte online « vis tilbud »

The Native Translator er et ISO17100-certificeret oversættelsesbureau specialiseret i at levere kvalificeret kvalitetssikret medicinsk oversættelse direkte over internettet.