The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Tilbud her og nu

Oversæt din hjemmeside

I takt med at verden bliver mere og mere globaliseret, øger flere virksomheder deres profit ved at udvide til flere markeder. Dette har optrappet behovet for oversættelser inden for blandt andet turisme, uddannelse, jura, medicin og ejendomsmarkedet.

Diverse undersøgelser viser, at folk har en tendens til at handle mere med virksomheder, der taler deres eget sprog. Internationale virksomheder er derfor begyndt at oversætte deres hjemmesider til et hav af forskellige sprog for at nå ud til så mange potentielle kunder som muligt.

Følg trenden og oversæt din hjemmeside

Ønsker du at oversætte din hjemmeside til et eller flere sprog, har The Native Translator den rette service til dig. Vi benytter udelukkende professionelle oversættere, der har ekspertise indenfor dit område, og som har dit ønskede sprog som modersmål.

Vores system tillader at al udveksling af tekster og kommunikation foregår online. Du kan komme i gang med din oversættelse ved at kontakte os via e-mail døgnet rundt. Vi vil sende dig et tilbud inden for ét minut med pris og leveringstid.

Ønsker du yderligere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på Opens window for sending emaile-mail.

Få et tilbud, og bestil din oversættelse her direkte online « Opens internal link in current windowvis tilbud »

Hvem er vi?

The Native Translator er et af verdens førende online oversættelsesbureauer, der står til rådighed 24/7. Vi er certificeret i henhold til ISO17100 og leverer derfor altid den bedste kvalitet. Nå ud til flere kunder – Oversæt din hjemmeside.