Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Skal jeres hjemmeside opdateres og på flere forskellige sprog?

Professionel oversættelse af hjemmesider

I takt med at verden bliver mere og mere globaliseret, øger flere virksomheder deres profit ved at udvide til flere markeder. Vi ved allerede, at eksporten stiger med 25 % blandt de virksomheder, der kommunikerer på målgruppernes sprog. Så tænk over, hvad en investering i oversættelse kan betyde for salgspotentialet på dine markeder. En oversættelse af jeres hjemmeside er en af de mest effektive metoder, til at nå ud til et internationalt marked og internationale virksomheder er derfor begyndt at oversætte deres hjemmesider til et hav af forskellige sprog for at nå ud til så mange potentielle kunder som muligt.

Hvilke sprog vil du oversætte hjemmesiden til?

Ud over de sprog dine kunder taler er det en god idé at tænke længere frem. Hvilke kundegrupper kommer du til at sælge til i fremtiden? Selvom du ikke har en etableret leveringsstruktur i et land, kan det alligevel være en god idé at have landets sprog på din hjemmeside. Dine produkter vil nu være tilgængelige for målgruppen, og du får hurtigt oplysninger om salgspotentialet for det lokale marked.

Professionel oversættelse af din hjemmeside mellem 60 sprog

Her er nogle af de sprog vi oversætter til og fra: arabisk, baskisk, bulgarsk, catalansk, kinesisk, dansk, engelsk, estisk, finsk, fransk, galicisk, græsk, hindi, hollandsk, islandsk, irsk, italiensk, japansk, koreansk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, norsk, persisk, portugisisk, polsk, rumænsk, russisk, serbokroatisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tjekkisk, tyrkisk, tysk, ungarsk.

Dette får du, når du bestiller en oversættelse af din hjemmeside hos The Native Translator

Vores oversættere er professionelle universitetsuddannede oversættere. De er desuden specialiserede inden for det emneområde, de oversætter, forstår teksten og kan terminologien. Vi leverer en oversættelse til af din hjemmeside af højeste kvalitet, hvor sprogbrug og terminologi er korrekt. Hvis jeres flersprogede hjemmeside er fuld af fejl, så vil I ikke fremstå professionelt overfor jeres nuværende og potentielle kunder. Derfor er det pengene værd, at investere i en professionelt oversat hjemmeside.

ISO 17100 certificeret professionel oversættelse

Historisk set har The Native Translator indtaget en førende rolle blandt Europas oversættelsesbureauer, når det gælder certificering. Virksomheden var et af de første oversættelsesbureauer, som blev kvalitetscertificeret allerede i 2011. Udover ISO 17100 lever vi også op til kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informationssikkerhed og fortrolighed, ISO 27001. Læs mere om vores certificeringer.

Her bestiller du en oversættelse af din hjemmeside

Vælg kildesprog og målsprog, og upload dit dokument direkte i vores oversættelsesportal. 3 hurtige trin, og på under et minut ved du, hvad din oversættelse vil koste, og hvornår vi forventer at kunne levere. Vi accepterer Word, PDF, TIFF og flere andre formater. Har du behov for flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på e-mail.

The Native Translator er et oversættelsesbureau certificeret i overensstemmelse med ISO 17100, der har specialiseret sig i at levere oversættelser af høj kvalitet.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>