The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Oversæt din hjemmeside

Professionel oversættelse af hjemmesider

I takt med at verden bliver mere og mere globaliseret, øger flere virksomheder deres profit ved at udvide til flere markeder. Vi ved allerede, at eksporten stiger med 25 % blandt de virksomheder, der kommunikerer på målgruppernes sprog. Så tænk over, hvad en investering i oversættelse kan betyde for salgspotentialet på dine markeder. En oversættelse af jeres hjemmeside er en af de mest effektive metoder, til at nå ud til et internationalt marked og internationale virksomheder er derfor begyndt at oversætte deres hjemmesider til et hav af forskellige sprog for at nå ud til så mange potentielle kunder som muligt.

Hvilke sprog vil du oversætte hjemmesiden til?

Ud over de sprog dine kunder taler er det en god idé at tænke længere frem. Hvilke kundegrupper kommer du til at sælge til i fremtiden? Selvom du ikke har en etableret leveringsstruktur i et land, kan det alligevel være en god idé at have landets sprog på din hjemmeside. Dine produkter vil nu være tilgængelige for målgruppen, og du får hurtigt oplysninger om salgspotentialet for det lokale marked.

Vigtig med en korrekt oversat hjemmeside

Ønsker din virksomhed at fremstå professionel, så er det også vigtigt at hjemmesiden er oversat korrekt. Hos The Native Translator bruger vi universitetsuddannede oversættere. Dette er din garanti for en så fejlfri oversættelse som muligt. Hvis jeres flersprogede hjemmeside er fuld af fejl, så vil I ikke fremstå professionelt overfor jeres nuværende og potentielle kunder. Derfor er det pengene værd, at investere i en professionelt oversat hjemmeside.

Ønsker du yderligere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på Opens window for sending emaile-mail.

Få et tilbud, og bestil din oversættelse her direkte online « Opens internal link in current windowvis tilbud »

The Native Translator er et oversættelsesbureau certificeret i overensstemmelse med ISO 17100, der har specialiseret sig i at levere oversættelser af høj kvalitet.