Oversættelse af hjemmesider og og netbutikker

Professionel oversættelse af hjemmesider og og netbutikker

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

BED OM FLERE OPLYSNINGER

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Oversættelse af dokumenter
 • Medicinske, juridiske, finansielle og tekniske dokumenter
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Alle slags oversættelser til 60 sprog

Professionel oversættelse af hjemmesider ISO 17100

En flersproget hjemmeside skaber nye muligheder for din virksomhed og øger samtidig chancerne for, at kunderne kan finde dig via de forskellige søgemaskiner.  Vi ved allerede, at eksporten stiger med 25 % blandt de virksomheder, der kommunikerer på målgruppernes sprog. Så tænk over, hvad en investering i oversættelse kan betyde for salgspotentialet på dine markeder. En oversættelse af jeres hjemmeside eller netbutikk er en af de mest effektive metoder, til at nå ud til et internationalt marked og internationale virksomheder er derfor begyndt at oversætte deres hjemmesider til et hav af forskellige sprog for at nå ud til så mange potentielle kunder som muligt.

Hvilke sprog vil du oversætte hjemmesiden til?

Ud over de sprog dine kunder taler er det en god idé at tænke længere frem. Hvilke kundegrupper kommer du til at sælge til i fremtiden? Selvom du ikke har en etableret leveringsstruktur i et land, kan det alligevel være en god idé at have landets sprog på din hjemmeside. Dine produkter vil nu være tilgængelige for målgruppen, og du får hurtigt oplysninger om salgspotentialet for det lokale marked.

Professionel oversættelse af din hjemmeside mellem 100 sprog

Her er nogle af de sprog vi oversætter til og fra: arabisk, baskisk, bulgarsk, catalansk, kinesisk, dansk, engelsk, estisk, finsk, fransk, galicisk, græsk, hindi, hollandsk, islandsk, irsk, italiensk, japansk, koreansk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, norsk, persisk, portugisisk, polsk, rumænsk, russisk, serbokroatisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tjekkisk, tyrkisk, tysk, ungarsk.

Dette får du, når du bestiller en oversættelse af din hjemmeside hos The Native Translator

Vi har udelukkende professionelle universitetsuddannede oversættere og translatører med de bedste sproglige og faglige kompetencer, og de oversætter først og fremmest til deres eget modersmål, så vi får alle nuancer med. De er desuden specialiserede inden for det emneområde, de oversætter, forstår teksten og kan terminologien. Vi leverer en oversættelse til af din hjemmeside eller netbutikk af højeste kvalitet, hvor sprogbrug og terminologi er korrekt. Hvis jeres flersprogede hjemmeside er fuld af fejl, så vil I ikke fremstå professionelt overfor jeres nuværende og potentielle kunder. Derfor er det pengene værd, at investere i en professionelt oversat hjemmeside.

ISO 17100 certificeret professionel oversættelse

Historisk set har The Native Translator indtaget en førende rolle blandt Europas oversættelsesbureauer, når det gælder certificering. Virksomheden var et af de første oversættelsesbureauer, som blev kvalitetscertificeret allerede i 2011. Udover ISO 17100 lever vi også op til kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informationssikkerhed og fortrolighed, ISO 27001. Læs mere om vores certificeringer.

Her kan du få et tilbud på oversættelse af din hjemmeside og netbutikk

Kontakt os på e-mail, hvis du ønsker et tilbud på oversættelse af din hjemmeside eller netbutikk.

The Native Translator er et oversættelsesbureau certificeret i overensstemmelse med ISO 17100, der har specialiseret sig i at levere oversættelser af høj kvalitet.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>