Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Oversætte eksamensbeviser, karakterudskrifter og diplomer til engelsk

Vi er et ISO 17100 certificeret oversættelsesbureau med speciale i at levere autoriserede oversættelser af dokumenter, som f.eks. attester, eksamensbeviser og diplomer til engelsk.

Hvor hurtigt kan jeg få et tilbud?

Upload dit eksamensbevis via vores portal og få derefter på under ét minut både en pris og en forventet leveringstid på en oversættelse til engelsk.

Hvor hurtigt kan jeg få min oversættelse?

Ofte kan vi levere inden for 24 timer. Du får en PDF-kopi med en autoriseret oversættelse til engelsk af dit eksamensbevis sendt med e-mail, og har du behov for originalen, kommer den med posten inden for 2-5 dage.

Hvad er en autoriseret oversættelse?

Det er en oversættelse, som er udført af en oversætter, der er godkendt af myndighederne. En sådan oversættelse stemples med et specielt autorisationsstempel.

Hvad er autoriserede oversættere?

Det er den egentlige titel på oversættere, som er autoriserede i henhold til dansk lov, er statsautoriseret translatør, men kaldes ofte for certificeret oversætter.

Hvad er certificerede oversættere?

Oversættere i udlandet, der har en tilsvarende autorisation som en dansk statsautoriseret oversætter, kaldes for certificerede oversættere.

Vil en oversættelse foretaget af The Native Translator være gyldig i udlandet?

Vi anvender altid oversættere, som er autoriserede (certificerede) i det land, hvor oversættelsen skal anvendes, og derfor har vi aldrig problemer med gyldigheden. Mange universiteter og myndigheder kan have deres egne specifikke krav til formulering af bekræftelsen, eller at oversættelsen skal sendes fra et oversættelsesbureau direkte til dem i en forseglet kuvert, og det gør vi gerne uden beregning.

Kan i oversætte mine eksamensbeviser til det engelske eller amerikanske system?

Nej, vi kan ikke "forvandle" en dansk karakterskala til en engelsk karakterskala, men oversætter eksamensbeviset med den terminologi, der er fastsat af skolevæsnet.

Oversættelse med kvalitetsgaranti ISO 17100

The Native Translator har som formål at have de højeste standarder i forhold til oversættelseskvalitet. For at opnå disse standarder er vi ISO 17100:2015 certificeret og har været det siden 2011. Disse certificeringer bliver opretholdt gennem regelmæssig auditering udført af en officiel auditeringsmyndighed.

Fortrolighed er for os en selvfølge

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og er naturligvis altid omhyggelige med at opretholde streng fortrolighed. Vi tager vores kvalitetsarbejde alvorligt og efterlever desuden kravene i ISO 27001-certificeringen som regulerer datasikkerhed.

Ønsker du et tilbud på en oversættelse af dit eksamensbevis, eller har du brug for flere oplysninger?

Du kan kontakte os døgnet rundt på e-mail og få flere oplysninger.
Her kan du både få et tilbud og bestille en oversættelse af dit eksamensbevis. Klik på PRISBEREGNER.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau specialiseret i at levere kvalificeret kvalitetssikret oversættelse direkte over internettet.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>