Oversættelse af fødsels- og dåbsattester, navneattester og vielsesattester

Oversættelse af fødsels- og dåbsattester, navneattester og vielsesattester

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

BED OM FLERE OPLYSNINGER

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Autoriseret og certificeret
 • Autoriseret oversættelse leveret inden for 24 h til 48 h
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Autoriserede og certificerede oversættere for over 50 lande

Autoriseret, bekræftet oversættelse af personlige dokumenter

The Native Translator foretager autoriseret oversættelse af personlige dokumenter som f.eks. fødsels- og dåbsattester, navneattester, vielsesattester og kørekort online. Vi oversætter gerne alle typer af attester til 25 sprog bland dem; engelsk, fransk, italiensk, spansk, polsk og tysk.

Du modtager inden for 24 timer en PDF-kopi af den autoriserede oversættelse og inden for 2-5 dage originalen med posten. Både kopien og originalen er stemplet, eller ledsages alternativt af et følgebrev, der bekræfter oversættelsens korrekthed. Husk altid at angive, i hvilket land dokumentet skal anvendes, så vi vælger en oversætter, der er autoriseret i det land, hvor du skal anvende dokumentet.

Bekræftet oversættelse af personlige dokumenter mellem 25 sprog

Online kan vi håndtere bekræftet oversættelse af personlige attester mellem 25 sprog, men hvis det sprog, du sjak have hjælp til, mod forventning, ikke er blandt disse 25, er du velkommen tik at kontakte os, så skal vi nok hjælpe dig. Vores erhvervsservice, The Business Translator kan håndtere over 140 sprog, så vi kan med sikkerhed håndtere din opgave, selv om den vedrører et af verdens minoritetssprog.

Vores kvalitetsgaranti ISO 17100

Historisk set har The Native Translator indtaget en førende rolle blandt Europas oversættelsesbureauer, når det gælder certificering. Virksomheden var et af de første oversættelsesbureauer, som blev kvalitetscertificeret allerede i 2011. Udover ISO 17100 lever vi også op til kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informationssikkerhed og fortrolighed, ISO 27001. Læs mere om vores certificeringer.

Fortrolighed er for os en selvfølge

Vi har en bred kundebase af internationale virksomheder, advokat- og revisionsbureauer, så vi har stor erfaring med at håndtere fortrolighedsbegrænsede oplysninger. Som kunde hos The Native Translator, kan du altid være sikker på, at vi håndterer dine dokumenter i fuld fortrolighed, og at vi følger kravene i ISO 27001, som håndterer dokumentsikkerhed. Vi underskriver gerne separate fortrolighedsaftaler for de opgaver, der kræver det.

Ønsker du et tilbud på en oversættelse af dine attester?

Upload dit dokument via vores portal og få derefter på under ét minut både en pris og en forventet leveringstid på din oversættelse. Har du spørgsmål, eller har du brug for hjælp, så står vi naturligvis gerne til rådighed, og du kan kontakte os døgnet rundt via e-mail.

Bemærk: Hvis du ikke har en scanner, anbefaler vi Adobe Scan. Appen er gratis og tilgængelig for både iOS og Android-enheder.

The Native Translator er et ISO 17100 certificeret oversættelsesbureau, som er specialiseret i kvalificeret oversættelse direkte online, og er en del af The Translator Group – et globalt oversættelsesbureau med oversættere i mere end 30 lande.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>