Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Autoriseret oversættelse fra dansk til engelsk for Amazon

Statsautoriseret oversættelse til engelsk udført af engelske oversættere for Amazon.

En statsautoriseret oversættelse er en nøjagtig oversættelse af kildeteksten, der er forsynet med translatørens underskrift og påtegning som skal bruges vid registrering hos Amazon.

The Native Translator kan tilbyde certificerede og statsautoriserede oversættelser til al slags brug. Vi har oversættere fra hele verden, som kan certificere dine oversættelser i overensstemmelse med lokale bestemmelser. Statsautoriserte oversættelser bliver også kaldt for bekræftede oversættelser og oversættelsen bliver forsynet med translatørens navn, stempel og underskrift. Våre oversettere er autoriserte og godkjente i Australia, Canada, Storbritannien og USA.

Få et pristilbud på en statsautoriseret oversættelse fra dansk til engelsk for Amazon.

For at vi kan give dig den bedste pris på din oversættelse, har vi etableret samarbejde med de fleste autoriserede translatører i USA. Du er dermed sikret den bedst mulige pris på din specifikke oversættelse til Amazon ved at bestille hos The Native Translator.

Højt akkrediterede oversættere

Vi har opnået den internationale standard ISO 17100 for oversættelsestjenester og er derfor underlagt streng kvalitetskontrol af oversættelser og andre tjenester. Som en del af kvalitetssikringsprocessen skal vi opfylde kvalitetsprincippet "fire øjne", dvs. alle oversættelser skal korrekturlæses, revideres og færdiggøres af en uafhængig sekundær oversætter med kvalifikationer i det relevante emneområde.

Fortrolighed er en selvfølge for os

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og lægger derfor stor vægt på at holde disse oplysninger fortrolige.

Sikker betaling online

Du betaler med dit kreditkort direkte online via PayPal eller via Saferpay, en sikker schweizisk betalingsløsning. Du kan få et tilbud og bestille en oversættelse af dine dokumenter direkte online i vores oversættelsesportal.

Har du behov for flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på e-mail.

The Native Translator er et oversættelsesbureau certificeret til overensstemmelse med ISO 17100, der har specialiseret sig i at levere engelske oversættelser af høj kvalitet online via internettet.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>