The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Autoriseret oversættelse fra dansk til engelsk for Amazon

Statsautoriseret oversættelse til engelsk udført af engelske oversættere for Amazon.

En statsautoriseret oversættelse er en nøjagtig oversættelse af kildeteksten, der er forsynet med translatørens underskrift og påtegning som skal bruges vid registrering hos Amazon.

The Native Translator kan tilbyde certificerede og statsautoriserede oversættelser til al slags brug. Vi har oversættere fra hele verden, som kan certificere dine oversættelser i overensstemmelse med lokale bestemmelser. Statsautoriserte oversættelser bliver også kaldt for bekræftede oversættelser og oversættelsen bliver forsynet med translatørens navn, stempel og underskrift. Våre oversettere er autoriserte og godkjente i Australia, Canada, Storbritannien og USA.

Få et pristilbud på en statsautoriseret oversættelse fra dansk til engelsk for Amazon.

For at vi kan give dig den bedste pris på din oversættelse, har vi etableret samarbejde med de fleste autoriserede translatører i USA. Du er dermed sikret den bedst mulige pris på din specifikke oversættelse ved at bestille hos The Native Translator.

Højt akkrediterede oversættere

Vi har opnået den internationale standard ISO 17100 for oversættelsestjenester og er derfor underlagt streng kvalitetskontrol af oversættelser og andre tjenester. Som en del af kvalitetssikringsprocessen skal vi opfylde kvalitetsprincippet "fire øjne", dvs. alle oversættelser skal korrekturlæses, revideres og færdiggøres af en uafhængig sekundær oversætter med kvalifikationer i det relevante emneområde.

Fortrolighed er en selvfølge for os

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og lægger derfor stor vægt på at holde disse oplysninger fortrolige.

Hurtigt svar – over hele verden

Vores globale aktiviteter (afdelinger i Europa, Asien og Amerika) sikrer, at mindst én afdeling altid er tilgængelig til at svare på dine forespørgsler døgnet rundt. Vi garanterer levering af et bindende tilbud inden for en time efter modtagelse af dine dokumenter.

Kontakt

Kontakt os via Opens window for sending emaile-mail når som helst (døgnet rundt), hvis du ønsker yderligere oplysninger.

Anmod om et tilbud, og bestil din oversættelse her direkte online <Opens internal link in current windowvis tilbud>

The Native Translator er et oversættelsesbureau certificeret til overensstemmelse med ISO 17100, der har specialiseret sig i at levere engelske oversættelser af høj kvalitet online via internettet.