Oversættelse for ejendomsbranchen

Oversættelse for ejendomsbranchen ISO 17100

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

BED OM FLERE OPLYSNINGER

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Oversættelse af dokumenter
 • Medicinske, juridiske, finansielle og tekniske dokumenter
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Alle slags oversættelser til 60 sprog

Professionel oversettelse for ejendomsbranchen

The Native Translator tilbyder professionel ejendoms oversættelse af høj kvalitet til branchen for ejendomshandel i København og andre steder i landet. Vi tilbyder vores tjenester på mere end 100 sprog skræddersyet til at opfylde netop dine behov, så du kan afslutte ejendomshandler hurtigt.

Ejendomsmæglere, advokater, sælgere og købere har ofte brug for hurtig og nem adgang til en nøjagtig, overkommelig oversættelse af ejendomsrelaterede dokumenter. I et forsøg på at imødekomme ejendomsbranchens krav har vi samlet en gruppe højt kvalificerede og erfarne oversættere, som mestrer kunsten i at vælge det eller de præcise ord til oversættelse af de vilkår og betingelser, som indgår i juridiske aftaler. Alle vores translatører og korrekturlæsere er “modersmålsoversættere”, som har den nødvendige erfaring til at kunne levere dine flersprogede ejendomsrelaterede oversættelsesprojekter rettidigt og på en professionel nøjagtig måde.

Vi udfører rutinemæssigt flersprogede oversættelser til professionelle ejendomshandelsfolk såsom ejendomsmæglere, ejendomsadministrationsselskaber, banker, advokatfirmaer, ejendomsmæglerfirmaer, investorer og huskøbere. Det er ligegyldigt, om du repræsenterer et stort ejendomsmæglerfirma, der skal have udført et stort akut flersproget oversættelsesprojekt, eller om du er førstegangshuskøber, som har brug for at få et ejendomshandelsrelateret dokument oversat.

Oversættelse for ejendomsbranchen med kvalitetsgaranti ISO 17100

Historisk set har The Native Translator indtaget en førende rolle blandt Europas oversættelsesbureauer, når det gælder certificering. Virksomheden var et af de første oversættelsesbureauer, som blev kvalitetscertificeret allerede i 2011. Udover ISO 17100 lever vi også op til kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informationssikkerhed og fortrolighed, ISO 27001 og er PCI Security Standards certificerede. Disse certificeringer bliver opretholdt gennem regelmæssig auditering udført af en officiel auditeringsmyndighed.

Fortrolighed og datasikkerhed

Vi har en bred kundebase af internationale virksomheder, advokat- og revisionsbureauer, så vi har stor erfaring med at håndtere fortrolighedsbegrænsede oplysninger. Som kunde hos The Native Translator, kan du altid være sikker på, at vi håndterer dine dokumenter i fuld fortrolighed, og at vi følger kravene i ISO 27001, som håndterer dokumentsikkerhed. Vi underskriver gerne separate fortrolighedsaftaler for de opgaver, der kræver det.

Ønsker du et tilbud på en juridisk-finansiel oversættelse, eller har du brug for flere oplysninger?

Upload dit dokument på vores oversættelsesportal, så får du svar omgående. Det tager mindre end 1 minut at få oplyst både pris og forventet leveringstid for en juridisk fagoversættelse eller autoriseret, bekræftet oversættelse. Du kan bestille en oversættelse og betale med kreditkort online, og du kan bruge følgende betalingsmetoder: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og Apple Pay.

Har du spørgsmål eller vil du hellere blive faktureret?

Du kan kontakte os døgnet rundt på e-mail, vi forsøger altid at svare indenfor 30 minutter.

The Native Translator er et ISO 17100, 20771 certificeret oversættelsesbureau, som er specialiseret i kvalificeret juridisk oversættelse direkte online, og er en del af The Translator Group – et globalt oversættelsesbureau med oversættere i mere end 30 lande.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>