Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Oversættelse for ejendomsbranchen

Professionel oversettelse for ejendomsbranchen

The Native Translator tilbyder professionel ejendoms oversættelse af høj kvalitet til branchen for ejendomshandel i København og andre steder i landet. Vi tilbyder vores tjenester på mere end 100 sprog skræddersyet til at opfylde netop dine behov, så du kan afslutte ejendomshandler hurtigt.

Ejendomsmæglere, advokater, sælgere og købere har ofte brug for hurtig og nem adgang til en nøjagtig, overkommelig oversættelse af ejendomsrelaterede dokumenter. I et forsøg på at imødekomme ejendomsbranchens krav har vi samlet en gruppe højt kvalificerede og erfarne oversættere, som mestrer kunsten i at vælge det eller de præcise ord til oversættelse af de vilkår og betingelser, som indgår i juridiske aftaler. Alle vores translatører og korrekturlæsere er “modersmålsoversættere”, som har den nødvendige erfaring til at kunne levere dine flersprogede ejendomsrelaterede oversættelsesprojekter rettidigt og på en professionel nøjagtig måde.

Vi udfører rutinemæssigt flersprogede oversættelser til professionelle ejendomshandelsfolk såsom ejendomsmæglere, ejendomsadministrationsselskaber, banker, advokatfirmaer, ejendomsmæglerfirmaer, investorer og huskøbere. Det er ligegyldigt, om du repræsenterer et stort ejendomsmæglerfirma, der skal have udført et stort akut flersproget oversættelsesprojekt, eller om du er førstegangshuskøber, som har brug for at få et ejendomshandelsrelateret dokument oversat.

Juridisk oversættelse for ejendomsbranchen ISO 20771

Juridisk oversættelse er komplekst. For at få en juridisk oversættelse af højeste kvalitet, kræver det at en modermålsoversætter med speciale inden for juridisk terminologi og ekspertise i jura bliver sat til at varetage opgaven. The Native Translator er ISO 20771:2020 certificeret, ISO-standarden for juridisk oversættelse.

Oversættelse med kvalitetsgaranti ISO 17100

The Native Translator har som formål at have de højeste standarder i forhold til teknisk oversættelseskvalitet. For at opnå disse standarder er vi ISO 17100:2015/Amd:2017 certificeret (tidligere EN 15038) og har været det siden 2011. Disse certificeringer bliver opretholdt gennem regelmæssig auditering udført af en officiel auditeringsmyndighed.

Fortrolighed er for os en selvfølge

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og er naturligvis altid omhyggelige med at opretholde streng fortrolighed.

Ønsker du et tilbud på en kvalitetssikret juridisk oversættelse for ejendomsbranchen eller har du brug for flere oplysninger?

Du kan kontakte os døgnet rundt på e-mail og få flere oplysninger.
Her kan du både få et tilbud og bestille en oversættelse. Klik på PRISBEREGNER.

The Native Translator er et ISO 17100, 20771 certificeret oversættelsesbureau, som er specialiseret i kvalificeret juridisk oversættelse direkte online, og er en del af The Translator Group – et globalt oversættelsesbureau med oversættere i mere end 30 lande.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>