Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Oversættelse til engelsk ISO 17100, ISO 20771

Fagoversættelse og autoriseret oversættelse til engelsk direkte online

The Native Translator er et autoriseret oversættelsesbureau specialiseret i oversættelser til engelsk i høj kvalitet af tekster og dokumenter. Vi oversætter dine tekster til engelsk, hurtigt og effektivt til Danmarks bedste priser fra DKK 1,12/ord.

Uanset emneområde for de dokumenter eller tekster, du vil have oversat til engelsk, har vi kompetencen til at hjælpe dig med en professionel oversættelse. Med over 5500 professionelle fagoversættere, som står til vores rådighed, har vi meget stor kapacitet, og kan håndtere meget store opgaver på kort tid. Vi er en del af de førende oversættelsesbureauer i Europa, når det gælder fagoversættelse af og autoriseret oversættelse til engelsk af høj kvalitet.

Engelsk oversættelse med kvalitetsgaranti ISO 17100

The Native Translator har som formål at have de højeste standarder i forhold til teknisk oversættelseskvalitet. For at opnå disse standarder er vi ISO 17100:2015* certificeret (tidligere EN 15038) og har været det siden 2011. Disse certificeringer bliver opretholdt gennem regelmæssig auditering udført af en officiel auditeringsmyndighed.

Juridisk oversættelse til engelsk ISO 20771

Juridisk oversættelse er komplekst. For at få en juridisk oversættelse af højeste kvalitet, kræver det at en modermålsoversætter med speciale inden for juridisk terminologi og ekspertise i jura bliver sat til at varetage opgaven. The Native Translator er ISO 20771 certificeret, ISO-standarden for juridisk oversættelse.

Fortrolighed er for os en selvfølge

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og er naturligvis altid omhyggelige med at opretholde streng fortrolighed. Vi tager vores kvalitetsarbejde alvorligt og efterlever desuden kravene i ISO 27001-certificeringen som regulerer datasikkerhed.

Ønsker du et tilbud på en engelsk oversættelse, eller har du brug for flere oplysninger?

Du kan kontakte os døgnet rundt på e-mail og få flere oplysninger.
Her kan du både få et tilbud og bestille en engelsk oversættelse. Klik på PRISBEREGNER.

The Native Translator er et ISO 17100 og ISO 20771 certificeret oversættelsesbureau specialiseret i at levere kvalificeret kvalitetssikret engelsk oversættelse direkte over internettet.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>