The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Har du brug for professionel oversættelse mellem dansk og engelsk?

Her kan du bestille en fagoversættelse eller en autoriseret oversættelse mellem engelsk og 60 andre sprog, fx dansk - engelsk, tysk - engelsk eller engels - russisk og omvendt

Vi er et ISO 17100 kvalitetscertificeret oversættelsesbureau specialiseret i oversættelser til og fra engelsk. Når du bestiller en autoriseret oversættelse fra dansk til engelsk hos os, så udføres den, så vidt muligt, af en autoriseret oversætter, der er autoriseret i det land, hvor oversættelsen skal anvendes. Vi har autoriserede oversættere til engelsk i Australien, Canada, New Zealand, Storbritannien og USA. Grunden til dette er, at en autoriseret oversættelse almindeligvis kun er gyldig i det land, hvor den udføres, med mindre den bliver legaliseret med apostille hos Notarius Publicus.

Engelsk oversættelse lavet af en engelsk translatør

Du vil næsten altid have brug for en autoriseret oversættelse, når du skal have oversat juridiske og økonomiske tekster og dokumenter til engelsk. Eksempler på dokumenter, der skal oversættes af en autoriseret engelsk oversætter er: Aktionæraftaler, eksamensbeviser, bodelingsaftaler, generalforsamlingsprotokollater, domme, fuldmagter, dåbsattester, gavebreve, ansættelsesaftaler og -kontrakter, partneraftaler, konsulentaftaler, købsaftaler, tilbud, fortrolighedsaftaler, skilsmissepapirer, gældsbreve, testamenter, ordreaftaler, ægtepagter mm.

Autoriseret oversættelse mellem engelsk og mere end 60 andre sprog

Her er nogle af de sprog vi oversætter til og fra engelsk: arabisk, baskisk, bulgarsk, catalansk, kinesisk, dansk, estisk, finsk, fransk, galicisk, græsk, hindi, hollandsk, islandsk, irsk, italiensk, japansk, koreansk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, norsk, persisk, portugisisk, polsk, rumænsk, russisk, serbokroatisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tjekkisk, tyrkisk, tysk, ungarsk.

Engelsk fagoversættelse indenfor jura, økonomi, medicin og teknik

Vi laver også kvalificerede fagoversættelser mellem engelsk og mere end 60 andre sprog. Med fagoversættelse mener vi en oversættelse, der kræver, at oversætteren har en dybdegående viden indenfor det emne, der oversættes. Det kan være juridisk viden eller fx faglig viden indenfor medicin.

Pris på oversættelse til engelsk

Prisen på oversættelse udregnes sædvanligvis på baggrund af en ordpris. Ordprisen afhænger af tekstens sværhedsgrad og emneområdet - samt i nogle tilfælde også sprogkombinationen.

Lav en ordoptælling på din tekst, og gang med 1,20 kr. Det giver dig et fingerpeg om, hvad det vil koste at få teksten oversat, inklusive efterfølgende korrekturlæsning. En autoriseret oversættelse til engelsk koster ca. 1,40 kr.

Leveringstider for oversættelser til og fra engelsk

Da vi ofte har mange oversættelser, skal du regne med ca. 1-3 dage til en engelsk oversættelse.

Her bestiller du en oversættelse til eller fra engelsk

Du kan bestille både fagoversættelse og autoriseret oversættelse til eller fra engelsk direkte online. Upload dit dokument og bestil direkte i vores oversættelsesportal.

The Native Translator er et oversættelsesbureau, der er ISO 17100 certificeret og som er specialiseret i at udføre kvalitetsoversættelser og autoriserede oversættelser til og fra engelsk direkte over internettet.