Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

The Native Translator et oversættelsesbureau i Danmark

The Native Translator er et ISO 17100 kvalitetscertificert oversættelsesbureau og en af verdens førende oversættelsesbureauer. Vi tilbyder professionelle oversættelser til markedets bedste priser.

Professionel oversættelse och statsautorisert oversættelse med branchespecialisering, fagoversættere som kender dit fagområde og den specifikke terminologi. Vi foretager oversættelser inden for medicin og farmakologi, finans, jura, teknik samt hotel og turisme. Vores ydelser omfatter alt fra professionel oversættelse og tekstredigering til de nyeste og mest innovative teknologiske værktøjer samt meget andet. I tæt dialog med den enkelte kunde finder vi den løsning, der passer til dig og din virksomhed. Med et internationalt netværk af over 5.500 professionelle oversættere, som udelukkende oversætter til sine modersmål, er vi godt klædt på til at løse enhver sproglig udfordring inden for en lang række forskellige brancher og specialområder. Men vi er ikke et oversættelsesbureau, der kun arbejder globalt. Vi har oversættere, der er bosat over hele Danmark, som bidrager med lokal kompetence.

ISO 17100-certifieret oversættelsesbureau din kvalitetsgaranti

At være et ISO-certificeret oversættelsesbureau indebærer, at man tager kvalitet alvorligt. Certificeringsprocessen er krævende, og hver 24. måned foregår der en gennemgang af vores virksomhed for at sikre, at vi lever op til kravene. Vi er også 100 % CO2-neutrale, følger ISO 27001 for at sikre, at dine dokumenter håndteres på korrekt vis, og, som du kan se på vores hjemmeside, foretager vi årligt kontrol af vores betalingssystem for at sikre at vores betalingssikkerhed lever op til en meget høj standard. Vi tager kvalitet alvorligt, og det ved vi, at du, som kunde, forventer.

Vi er til for dig, døgnet rundt!

Uanset om du som virksomhed, myndighed eller privatperson har brug for et oversættelsesbureau i København, så er vi klar døgnet rundt, hele året. En autoriseret oversættelse af en kontrakt til engelsk, tysk, fransk eller russisk er intet problem. Eksamensdokumenter eller en patientjournal, der hurtigt skal oversættes til engelsk, det løser vi også. Den letteste måde at møde os er online, men ønsker du at mødes ansigt til ansigt og tale om et større samarbejde, så kan vi efter aftale træffes på:

WTC World Trade Center København
Nørregade 7B
1165 København

Vi svarer næsten omgående, over hele verden

Med kontorer i tre verdensdele er der en projektleder klar til at hjælpe dig med din oversættelse dag og nat. Vi garanterer, at du har et tilbud indenfor ca. en time fra det tidspunkt, vi har modtaget dine dokumenter. Uploader du dine dokumenter via vores online-portal, får du et tilbud på under et minut.

Kontakt

Du kan kontakte os på e-mail døgnet rundt, hele året, hvis du har brug for mere information.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau, specialiseret i at udføre kvalitetsoversættelser og autoriserede oversættelser direkte over internettet.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>