The Native Translator et oversættelsesbureau i Danmark

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

BED OM FLERE OPLYSNINGER

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Oversættelse af dokumenter
 • Medicinske, juridiske, finansielle og tekniske dokumenter
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Alle slags oversættelser til 60 sprog

The Native Translator er et ISO 17100 kvalitetscertificert oversættelsesburea. Vi tilbyder professionelle kvalitetssikrede oversættelser til markedets bedste priser.

Professionel oversættelse och statsautorisert oversættelse med branchespecialisering, fagoversættere som kender dit fagområde og den specifikke terminologi. Vi foretager oversættelser inden for medicin og farmakologi, finans, jura, teknik samt hotel og turisme. Vores ydelser omfatter alt fra professionel oversættelse og tekstredigering til de nyeste og mest innovative teknologiske værktøjer samt meget andet. I tæt dialog med den enkelte kunde finder vi den løsning, der passer til dig og din virksomhed. Med et internationalt netværk af over 5.500 professionelle oversættere, som udelukkende oversætter til sine modersmål, er vi godt klædt på til at løse enhver sproglig udfordring inden for en lang række forskellige brancher og specialområder. Men vi er ikke et oversættelsesbureau, der kun arbejder globalt. Vi har oversættere, der er bosat over hele Danmark, som bidrager med lokal kompetence.

Fagoversættere og autoriserede oversættere til følgende typer dokumenter:

 • Juridiske dokumenter: Vi oversætter ansættelsesaftaler, code of conduct, overenskomster og kontrakter, domme og lovtekster, produktgarantier, licensaftaler, vedtægter, skøder samt fremtidsfuldmagter og testamenter.
 • Finansielle dokumenter: Årsregnskab, selvangivelser, årsopgørelser, og andre finansielle dokumenter. Vi tilpasser os dine specifikke oversættelsesstandarder (terminologi, stil, formatering) for at sikre, at du modtager kvalitetsoversættelser, og at dine tekster blir forstået af din modtager.
 • Medicinske tekster: Disputatser, indlægssedler, medicinske undersøgelser, videnskabelige artikler, patientjournaler og medikotekniske brochurer. Vi er ISO 17100-certificerede og specialiserede i medicinsk og medicinsk-teknisk oversættelse.
 • Teknisk dokumentation: Brugsanvisninger, datablade, patenter, serviceinformation og tekniske brochurer. Vi behersker den specifikke terminologi til målrettet at oversætte dine tekniske tekster til og fra 60 sprog.

Vi oversætter dokumenter mellem 60 sprog

Her er nogle af de sprog vi oversætter til og fra: arabisk, bosnisk, bulgarsk, dansk, engelsk, estisk, farsi, finsk, flamsk, fransk, græsk, hindi, islandsk, italiensk, irsk, japansk, kinesisk, koreansk, kroatisk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, montenegrinsk, nederlandsk, norsk, polsk, portugisisk, rumænsk, russisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tjekkisk, tyrkisk, tysk, ukrainsk, ungarsk.

ISO 17100-certifieret oversættelsesbureau din kvalitetsgaranti

At være et ISO-certificeret oversættelsesbureau indebærer, at man tager kvalitet alvorligt. Certificeringsprocessen er krævende, og hver 24. måned foregår der en gennemgang af vores virksomhed for at sikre, at vi lever op til kravene. Vi er også 100 % CO2-neutrale, følger ISO 27001 for at sikre, at dine dokumenter håndteres på korrekt vis, og, som du kan se på vores hjemmeside, foretager vi årligt kontrol af vores betalingssystem for at sikre at vores betalingssikkerhed lever op til en meget høj standard. Vi tager kvalitet alvorligt, og det ved vi, at du, som kunde, forventer.

Vi er til for dig, døgnet rundt!

Uanset om du som virksomhed, myndighed eller privatperson har brug for et oversættelsesbureau i København, så er vi klar døgnet rundt, hele året. En autoriseret oversættelse af en kontrakt til engelsk, tysk, fransk eller russisk er intet problem. Eksamensdokumenter eller en patientjournal, der hurtigt skal oversættes til engelsk, det løser vi også. Den letteste måde at møde os er online, men ønsker du at mødes ansigt til ansigt og tale om et større samarbejde, så kan vi efter aftale træffes på:

WTC World Trade Center København
Nørregade 7B
1165 København

Fortrolighed

Vi har en bred kundebase af internationale virksomheder, advokat- og revisionsbureauer, så vi har stor erfaring med at håndtere fortrolighedsbegrænsede oplysninger. Som kunde hos The Native Translator, kan du altid være sikker på, at vi håndterer dine dokumenter i fuld fortrolighed, og at vi følger kravene i ISO 27001, som håndterer dokumentsikkerhed. Vi underskriver gerne separate fortrolighedsaftaler for de opgaver, der kræver det.

Ønsker du et tilbud på en oversættelse av et dokument, eller har du brug for flere oplysninger?

Med kontorer i tre verdensdele er der en projektleder klar til at hjælpe dig med din oversættelse dag og nat. Upload dit dokument på vores oversættelsesportal, så får du svar omgående. Det tager mindre end 1 minut at få oplyst både pris og forventet leveringstid for en fagoversættelse eller autoriseret, bekræftet oversættelse. Du kan bestille en oversættelse og betale med kreditkort online, og du kan bruge følgende betalingsmetoder: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og Apple Pay.

Har du spørgsmål eller vil du hellere blive faktureret?

Du kan kontakte os døgnet rundt på e-mail, vi forsøger altid at svare indenfor 30 minutter.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau, specialiseret i at udføre kvalitetsoversættelser og autoriserede oversættelser direkte over internettet.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>