The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Har du brug for professionel oversættelse mellem dansk og tysk?

Her kan du bestille en fagoversættelse eller en autoriseret oversættelse mellem tysk og 60 andre sprog, fx dansk - tysk, tysk - engelsk eller tysk - russisk og omvendt

Vi er et ISO 17100 kvalitetscertificeret oversættelsesbureau specialiseret i oversættelser til og fra tysk. Når du bestiller en autoriseret oversættelse fra dansk til tysk hos os, så udføres den af en oversætter, der er autoriseret af de tyske retsmyndigheder. Grunden til dette er, at en autoriseret oversættelse almindeligvis kun er gyldig i det land, hvor den udføres, med mindre den bliver legaliseret med apostille hos Notarius Publicus.

Tysk oversættelse lavet af en tysk translatør

Du vil næsten altid have brug for en autoriseret oversættelse, når du skal have oversat juridiske og økonomiske tekster og dokumenter til tysk. Eksempler på dokumenter, der skal oversættes af en autoriseret tysk oversætter er: Aktionæraftaler, eksamensbeviser, bodelingsaftaler, generalforsamlingsprotokollater, domme, fuldmagter, dåbsattester, gavebreve, ansættelsesaftaler og -kontrakter, partneraftaler, konsulentaftaler, købsaftaler, tilbud, fortrolighedsaftaler, skilsmissepapirer, gældsbreve, testamenter, ordreaftaler, ægtepagter mm.

Autoriseret oversættelse mellem tysk og mere end 60 andre sprog

Her er nogle af de sprog vi oversætter til og fra tysk: arabisk, baskisk, bulgarsk, catalansk, kinesisk, dansk, engelsk, estisk, finsk, fransk, galicisk, græsk, hindi, hollandsk, islandsk, irsk, italiensk, japansk, koreansk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, norsk, persisk, portugisisk, polsk, rumænsk, russisk, serbokroatisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tjekkisk, tyrkisk, ungarsk.

Tysk fagoversættelse indenfor jura, økonomi, medicin og teknik

Vi laver også kvalificerede fagoversættelser mellem tysk og mere end 60 andre sprog. Med fagoversættelse mener vi en oversættelse, der kræver, at oversætteren har en dybdegående viden indenfor det emne, der oversættes. Det kan være juridisk viden eller fx faglig viden indenfor medicin.

Pris på oversættelse til tysk

Prisen på oversættelse udregnes sædvanligvis på baggrund af en ordpris. Ordprisen afhænger af tekstens sværhedsgrad og emneområdet - samt i nogle tilfælde også sprogkombinationen.

Lav en ordoptælling på din tekst, og gang med 1,30 kr. Det giver dig et fingerpeg om, hvad det vil koste at få teksten oversat, inklusive efterfølgende korrekturlæsning. En autoriseret oversættelse til tysk koster ca. 1,60 kr.

Leveringstider for oversættelser til og fra tysk

Da vi ofte har mange oversættelser, skal du regne med ca. 1-3 dage til en tysk oversættelse.

Her bestiller du en oversættelse til eller fra tysk

Du kan bestille både fagoversættelse og autoriseret oversættelse til eller fra tysk direkte online. Upload dit dokument og bestil direkte i vores oversættelsesportal.

The Native Translator er et oversættelsesbureau, der er ISO 17100 certificeret og som er specialiseret i at udføre kvalitetsoversættelser og autoriserede oversættelser til og fra tysk direkte over internettet.