Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Oversættelsesbureau for virksomheder ISO 17100

Professionel kvalitetssikret oversættelse for virksomheder

The Native Translator har siden 2005 hjulpet kunder inden for forskellige brancher med professionel oversættelse af deres tekster og dokumenter lige fra tekniske tekster, juridiske tekster til medicinske tekster. Vi tilbyder enhver form for oversættelsesydelse, din virksomhed måtte have brug for til at nå ud til enhver målgruppe i verden. Uanset om det er dit website eller et juridisk dokument eller en medicinteknisk brochure, arbejder vores team af sprogspecialister for at sikre din succes med hver eneste oversættelse. Med over 5500 professionelle oversættere er vi et af de største oversættelsesbureauer med fokus på virksomheder i Europa.

Finansiel oversættelse for virksomheder

Finansiel oversættelse er en form for oversættelse, som er meget vigtig for mange virksomheder. Hvis man er en større virksomhed, som udarbejder store og komplekse regnskaber, som henvender sig til flere sprog, så er det vigtigt at få regnskabet oversat af en professionel finansiel oversætter.

Juridisk oversættelse ISO 20771

Juridisk oversættelse er ekstremt relevant for en virksomhed, da juridiske tekster ikke må kunne misforstås. Dokumenter som Kontrakter, gældsbreve og regnskaber skal altid kunne forstås klart og tydeligt, og derfor er professionel oversættelse ekstra relevant for disse. For at få en juridisk oversættelse af højeste kvalitet, kræver det at en modermålsoversætter med speciale inden for juridisk terminologi og ekspertise i jura bliver sat til at varetage opgaven. The Native Translator er ISO 20771 certificeret, ISO-standarden for juridisk oversættelse.

Medicinske oversættere med ekspertviden

Hvad enten det drejer sig om en medicinteknisk brochure, patientjournaler, forskningsrapporter eller andet inden for det medicinske fagområde, kan du som kunde stole på, at vi har de rette kompetencer i vores store netværk af oversættere.

Oversættelse med kvalitetsgaranti ISO 17100

The Native Translator har som formål at have de højeste standarder i forhold til teknisk oversættelseskvalitet. For at opnå disse standarder er vi ISO 17100:2015/Amd:2017 certificeret (tidligere EN 15038) og har været det siden 2011. Disse certificeringer bliver opretholdt gennem regelmæssig auditering udført af en officiel auditeringsmyndighed.

Vores sprog

Oversættelse handler ikke udelukkende om at oversætte en tekst fra et sprog til et andet.  Oversættelse handler i høj grad også om at “snakke” et sprog, som den givende kultur kan forstå. Kultur- og sprogforskelle gør nemlig, at der kommunikeres i forskellige kontekster på tværs af lande.

Her er nogle af de sprog vi oversætter tekster og dokumenter til og fra: arabisk, bosnisk, bulgarsk, dansk, engelsk, estisk, farsi, finsk, flamsk, fransk, græsk, hindi, islandsk, italiensk, irsk, japansk, kinesisk, koreansk, kroatisk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, montenegrinsk, nederlandsk, norsk, portugisisk, polsk, rumænsk, russisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tjekkisk, tysk, tyrkisk, ukrainsk, ungarsk.

Fortrolighed er for os en selvfølge

Vi har en bred kundebase af internationale virksomheder, advokat- og revisionsbureauer, så vi har stor erfaring med at håndtere fortrolighedsbegrænsede oplysninger. Som kunde hos The Native Translator, kan du altid være sikker på, at vi håndterer dine dokumenter i fuld fortrolighed, og at vi følger kravene i ISO 27001, som håndterer dokumentsikkerhed. Vi underskriver gerne separate fortrolighedsaftaler for de opgaver, der kræver det.

Ønsker du et tilbud på en kvalitetssikret oversættelse, eller har du brug for flere oplysninger?

Du kan kontakte os døgnet rundt på e-mail og få flere oplysninger.
Her kan du både få et tilbud og bestille en oversættelse. Klik på PRISBEREGNER.

The Native Translator er et ISO 17100 og ISO 20771 certificeret oversættelsesbureau specialiseret i at levere kvalificeret kvalitetssikret oversættelse for virksomheder direkte over internettet.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>