The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Oversættelsesbureau virksomheder

Professionel oversættelse for virksomheder direkte via internettet.

The Native Translator er et oversættelsesbureau for virksomheder og privatpersoner, der foretager professionel fagoversættelse direkte via internettet inden for brancherne finans, jura, teknik, medicin samt marketing og PR.

Vi er tilgængelige døgnet rundt, og uanset om du har brug for en autoriseret juridisk oversættelse eller en teknisk fagoversættelse, er vi tilgængelige og foretager professionelle oversættelser mellem 25 sprog direkte online.

Med over 5000 professionelle oversættere er vi et af de største oversættelsesbureauer med fokus på virksomheder i Europa.

Har du spørgsmål, eller har du brug for hjælp, så står vi gerne til rådighed, og du kan kontakte os døgnet rundt via Opens window for sending emaile-mail. Du kan uploade dit dokument via vores portal, og får derefter på under ét minut både en pris og en forventet leveringstid. Hele processen er anonym, og dine dokumenter håndteres naturligvis med største fortrolighed.

The Native Translator er et online-oversættelsesbureau og en del af den Schweiz-baserede The Translator Group. Vi er certificerede i henhold til både EN-15038 og den Nordamerikanske CAN/CGSB 131.10.