ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Tilbud til virksomheder
 • Rammeaftale med mange fordele
 • Rabat til store kunder
 • 24 h oversættelsestjeneste
 • Dedikeret projektleder

BED OM FLERE OPLYSNINGER

Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen
Oversættelse af dokumenter
 • Medicinske, juridiske, finansielle og tekniske dokumenter
 • Autoriserede oversættelser med underskrift og stempel
 • Alle slags oversættelser til 60 sprog

The Native Translator er et globalt oversættelsesbureau med 5.500 oversættere i mere end 30 lande som leverer professionel oversættelse i topkvalitet direkte via internettet.

Vi er et oversettelsesbureau certificeret i henhold til ISO 17100. Alle vores oversættere er specialistoversættere, og mange er autoriserede oversættere; med andre ord, uanset hvilket emne, din tekst eller dit dokument omhandler, vil det blive oversat af en professionel oversætter med viden om emnet.

Vores oversættere oversætter kun til deres modersmål

Udover at være kompetente på emneområdet oversætter vores oversættere kun på deres modersmål, det sprog der tales i det land, hvor de bor. Ønsker du en oversættelse til amerikansk-engelsk, foretages den af en professionel oversætter, der er født i USA, og som bor i USA, hvilket sikrer dig, at oversættelsen har den højeste kvalitet, og at det anvendte sprog i oversættelsen er opdateret og konsistent i forhold til sprogets udvikling.

Udelukkende specialistoversættere

Vi nævnte ovenfor, at vi udelukkende anvender specialistoversættere hos oversettelsesbureauet The Native Translator. Hvorfor er dette så vigtigt? At være oversætter og have et godt kendskab til sprog er ikke ensbetydende med, at en oversætter har kendskab til terminologien på alle specialområder. For at oversætte f.eks. juridiske, medicinske eller tekniske dokumenter kræves en oversætter med omfattende viden om det relevante emne og den anvendte terminologi. Det er ikke nok at foretage en sproglig korrekt oversættelse; terminologien skal også være korrekt.

Oversættelsebureau for autoriseret (bekræftet) oversættelse

En autoriseret også kaldet bekræftet oversættelse er en nøjagtig gengivelse af udgangsteksten, der forsynes med translatørens underskrift, stempel og påtegning. The Native Translator tilbyder naturligvis bekræftet juridisk oversættelse, hvis dette ønskes. En bekræftet oversættelse leveres med posten, med mindre kunden ønsker at kun modtage en indskannet version pr. e-mail.

Fagoversættelse og autoriseret oversættelse af følgende typer dokumenter:

 • Juridiske dokumenter: Vi oversætter ansættelsesaftaler, code of conduct, overenskomster og kontrakter, domme og lovtekster, produktgarantier, licensaftaler, vedtægter, skøder samt fremtidsfuldmagter og testamenter.
 • Finansielle dokumenter: Årsregnskab, selvangivelser, årsopgørelser, og andre finansielle dokumenter. Vi tilpasser os dine specifikke oversættelsesstandarder (terminologi, stil, formatering) for at sikre, at du modtager kvalitetsoversættelser, og at dine tekster blir forstået af din modtager.
 • Medicinske tekster: Disputatser, indlægssedler, medicinske undersøgelser, videnskabelige artikler, patientjournaler og medikotekniske brochurer. Vi er ISO 17100-certificerede og specialiserede i medicinsk og medicinsk-teknisk oversættelse.
 • Teknisk dokumentation: Brugsanvisninger, datablade, patenter, serviceinformation og tekniske brochurer. Vi behersker den specifikke terminologi til målrettet at oversætte dine tekniske tekster til og fra 60 sprog.

Et oversettelsesbureau med kvalitetsgaranti

Historisk set har The Native Translator indtaget en førende rolle blandt europas oversættelsesbureauer, når det gælder certificering. Virksomheden var et af de første oversættelsesbureauer, som blev kvalitetscertificeret allerede i 2011. Udover ISO 17100 lever vi også op til kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informationssikkerhed og fortrolighed, ISO 27001. Læs mere om vores certificeringer.

Rette pris for oversættelse

Vi mener, at vi er et af de billigste oversættelsesbureauer, der er aktive i Danmark i dag. Via en effektiv organisation har vi kunnet presse vores priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores oversættere er universitetsuddannede, har målsproget som modersmål og er kvalificerede fagoversættere og autoriserede oversættere.

Fortrolighed er for os en selvfølge

Vi har en bred kundebase af internationale virksomheder, advokat- og revisionsbureauer, så vi har stor erfaring med at håndtere fortrolighedsbegrænsede oplysninger. Som kunde hos oversættelsesbureauet The Native Translator, kan du altid være sikker på, at vi håndterer dine dokumenter i fuld fortrolighed, og at vi følger kravene i ISO 27001, som håndterer dokumentsikkerhed. Vi underskriver gerne separate fortrolighedsaftaler for de opgaver, der kræver det.

Ønsker du et tilbud på en oversættelse av et dokument?

Upload dit dokument på vores oversættelsesportal, så får du svar omgående. Det tager mindre end 1 minut at få oplyst både pris og forventet leveringstid for en fagoversættelse eller autoriseret, bekræftet oversættelse. Du kan bestille en oversættelse og betale med kreditkort online, og du kan bruge følgende betalingsmetoder: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og Apple Pay.

Du kan kontakte os døgnet rundt på e-mail, vi forsøger altid at svare indenfor 30 minutter.

The Native Translator er et ISO 17100 certificeret oversættelsesbureau, som er specialiseret i kvalificeret oversættelse direkte online, og er en del af The Translator Group – et globalt oversættelsesbureau med oversættere i mere end 30 lande.

Tilbud med det samme
FÅ ET TILBUD
Med kvalitetsgaranti!
 • ISO 17100-certificeret
 • Informationssikkerhed ISO 27001
 • Miljøstandarder ISO 14001
 • Garanteret perfekt - eller oversat igen

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>