Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

ISO 17100 certificeret oversættelsesbureau – autoriseret oversættelse og specialistoversættelse

The Native Translator er et globalt oversættelsesbureau med 5.500 oversættere i mere end 30 lande som leverer professionel oversættelse i topkvalitet direkte via internettet.

Vi er et oversettelsesbureau certificeret i henhold til ISO 17100. Alle vores oversættere er specialistoversættere, og mange er autoriserede oversættere; med andre ord, uanset hvilket emne, din tekst eller dit dokument omhandler, vil det blive oversat af en professionel oversætter med viden om emnet.

Vores oversættere oversætter kun til deres modersmål

Udover at være kompetente på emneområdet oversætter vores oversættere kun på deres modersmål, det sprog der tales i det land, hvor de bor. Ønsker du en oversættelse til amerikansk-engelsk, foretages den af en professionel oversætter, der er født i USA, og som bor i USA, hvilket sikrer dig, at oversættelsen har den højeste kvalitet, og at det anvendte sprog i oversættelsen er opdateret og konsistent i forhold til sprogets udvikling.

Udelukkende specialistoversættere

Vi nævnte ovenfor, at vi udelukkende anvender specialistoversættere hos oversettelsesbureauet The Native Translator. Hvorfor er dette så vigtigt? At være oversætter og have et godt kendskab til sprog er ikke ensbetydende med, at en oversætter har kendskab til terminologien på alle specialområder. For at oversætte f.eks. juridiske, medicinske eller tekniske dokumenter kræves en oversætter med omfattende viden om det relevante emne og den anvendte terminologi. Det er ikke nok at foretage en sproglig korrekt oversættelse; terminologien skal også være korrekt.

Oversættelsebureau for autoriseret (bekræftet) oversættelse

En autoriseret også kaldet bekræftet oversættelse er en nøjagtig gengivelse af udgangsteksten, der forsynes med translatørens underskrift, stempel og påtegning. The Native Translator tilbyder naturligvis bekræftet juridisk oversættelse, hvis dette ønskes. En bekræftet oversættelse leveres med posten, med mindre kunden ønsker at kun modtage en indskannet version pr. e-mail.

Juridisk oversættelse ISO 20771

The Native Translator er det første oversættelsesbureau i Skandinavien, som blev certificeret i henhold til ISO 20771, ISO-standarden for juridisk oversættelse. Certificeringen bekræfter vores kvalitetsprofil og vores stræben efter at være en ledende leverandør af juridisk oversættelse i høj kvalitet.

Et oversettelsesbureau med kvalitetsgaranti

Historisk set har The Native Translator indtaget en førende rolle blandt Europas oversættelsesbureauer, når det gælder certificering. Virksomheden var et af de første oversættelsesbureauer, som blev kvalitetscertificeret allerede i 2011. Udover ISO 17100 lever vi også op til kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informationssikkerhed og fortrolighed, ISO 27001. Læs mere om vores certificeringer.

Rette pris for oversættelse

Vi mener, at vi er et af de billigste oversættelsesbureauer, der er aktive i Danmark i dag. Via en effektiv organisation har vi kunnet presse vores priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores oversættere er universitetsuddannede, har målsproget som modersmål og er kvalificerede fagoversættere og autoriserede oversættere.

Fortrolighed er for os en selvfølge

Vi har en bred kundebase af internationale virksomheder, advokat- og revisionsbureauer, så vi har stor erfaring med at håndtere fortrolighedsbegrænsede oplysninger. Som kunde hos oversættelsesbureauet The Native Translator, kan du altid være sikker på, at vi håndterer dine dokumenter i fuld fortrolighed, og at vi følger kravene i ISO 27001, som håndterer dokumentsikkerhed. Vi underskriver gerne separate fortrolighedsaftaler for de opgaver, der kræver det.

Ønsker du flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på e-mail.

Du modtager dit tilbud og bestiller også din oversættelse her direkte online vis tilbud.

The Native Translator er et ISO 17100 certificeret oversættelsesbureau, som er specialiseret i kvalificeret oversættelse direkte online, og er en del af The Translator Group – et globalt oversættelsesbureau med oversættere i mere end 30 lande.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>