Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Konkurrencedygtig oversættelsespris

Få oplyst prisen på oversættelsen, før du starter dit oversættelsesprojekt

The Native Translator er et certificeret oversættelsesbureau, der samarbejder med over 5500 oversættere fra hele verden. Alt foregår online, og dette er grunden til, at vi kan tilbyde en meget konkurrencedygtig oversættelsespris.

Det er ikke så enkelt at sammenligne oversættelsespriser med hinanden, da kvaliteten samt oversætterens eller oversættelsesbureauets kvalifikationer spiller en betydelig rolle heri. Hertil kommer tekstens eller emnets kompleksitet og volumen, og hvor stram en tidsplan, der for eksempel er tale om.

Når du benytter vores service, vil vi tildele dig en professionel modersmålsoversætter, som har lokalt kendskab til det område, du ønsker at henvende dig til. Oversætteren vil desuden være uddannet inden for dit fag med minimum en universitetsbaseret bachelorgrad inden for enten økonomi, jura, medicin, IT, marketing eller turisme. Vi kan tilbyde oversættelser til og fra mere end 100 sprog.

The Native Translator er et ISO 17100-certifieret oversætterbureau

At være et ISO-certificeret oversætterbureau indebærer, at man tager kvalitet alvorligt. Certificeringsprocessen er krævende, og hver 24. måned foregår der en gennemgang af vores virksomhed for at sikre, at vi lever op til kravene. Vi er også 100 % CO2-neutrale, følger ISO 27000 for at sikre, at dine dokumenter håndteres på korrekt vis, og, som du kan se på vores hjemmeside, foretager vi årligt kontrol af vores betalingssystem for at sikre at vores betalingssikkerhed lever op til en meget høj standard. Vi tager kvalitet alvorligt, og det ved vi, at du, som kunde, forventer.

Få et tilbud inden for ét minut

Gå til vores oversættelsesportal og gør følgende:

  • Vælg kildesprog (sproget du vil oversætte fra)
  • Vælg målsprog (sproget du vil oversætte til)
  • Vælg emneområde
  • Opload en fil eller tekst

Når dette er gjort, skal du blot vente et lille minut. Vi vil herefter give dig en oversættelsespris samt en leveringstid. Er du tilfreds med vores tilbud, kan vi gå i gang med det samme.

Har du nogle spørgsmål, inden vi går i gang, er du mere end velkommen til at kontakte os via e-mail. Vi står til rådighed hele døgnet rundt.

The Native Translator er et oversættelsesbureau certificeret i henhold til kvalitetsstandarden ISO 17100, og som har specialiseret sig i udarbejdelsen af oversættelser af høj kvalitet direkte via internettet.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>