The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Konkurrencedygtig oversættelsespris

The Native Translator er et certificeret oversættelsesbureau, der samarbejder med over 5000 oversættere fra hele verden. Alt foregår online, og dette er grunden til, at vi kan tilbyde en konkurrencedygtig oversættelsespris.

Når du benytter vores service, vil vi tildele dig en professionel modersmålsoversætter, som har lokalt kendskab til det område, du ønsker at henvende dig til. Oversætteren vil desuden være uddannet inden for dit fag med minimum en universitetsbaseret bachelorgrad inden for enten økonomi, jura, medicin, IT, marketing eller turisme. Vi kan tilbyde oversættelser til og fra mere end 100 sprog.

Få et tilbud inden for ét minut

Gå til vores oversættelsesportal og gør følgende:

  • Vælg kildesprog (sproget du vil oversætte fra)
  • Vælg målsprog (sproget du vil oversætte til)
  • Vælg emneområde
  • Opload en fil eller tekst

Når dette er gjort, skal du blot vente et lille minut. Vi vil herefter give dig en oversættelsespris samt en leveringstid. Er du tilfreds med vores tilbud, kan vi gå i gang med det samme.

Har du nogle spørgsmål, inden vi går i gang, er du mere end velkommen til at kontakte os via Opens window for sending emaile-mail. Vi står til rådighed hele døgnet rundt.

The Native Translator er et online oversættelsesbureau, og en del af det schweiziske The Translator Group, som er certificeret både i overensstemmelse med den europæiske EN 15038 så vel som den nordamerikanske CAN/CGSB 131.10. Vi tilbyder finans oversættelse, juridisk oversættelse, teknisk oversættelse, til mere end 100 sprog. Vi er førende på markedet for statsautoriseret oversættelse online.