Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Professionel oversætter fra dansk til tysk

Brug for oversættelse til tysk? Vi tilbyder professionel oversættelse fra dansk til tysk ISO 17100

Din dansk-tyske oversættelse vil altid være i trygge hænder hos os. Vi vælger vores oversættere med stor omhu. Når det drejer sig om en tysk oversættelse, har oversætteren altid tysk som sit modersmål, han eller hun har en sproglig akademisk uddannelse og også ekspertise på det pågældende fagområde.

Har du behov for en autorisert oversættelse til tysk

Inden for det juridiske fagområde skal oversættelsen af fagtekster som f.eks. dokumenter og kontrakter være ganske præcis. I den forbindelse er det helt ubetinget nødvendigt, at oversætteren behersker alle aspekter af den relevante juridiske terminologi samt har et indgående kendskab til diverse lande- og kulturspecifikke spidsfindigheder. Vores oversættere er autoriserede ved de tyske domstole som allgemein ermächtigte Übersetzer og öffentlich bestellte und allgemein vereidigte Übersetzer.

Dette kan du forvente, når du bestiller en oversættelse til tysk hos The Native Translator

Vi leverer en professionel oversættelse af højeste kvalitet med korrekt anvendelse af sprogbrug og terminologi. Vi bestræber os også på så vidt muligt at bevare layout, som det ser ud i originaldokumentet.
Vores oversættere er professionelle universitetsuddannede oversættere, der har tysk som modersmål. Derudover er de specialiserede indenfor det emne, de oversætter, så de forstår teksten og kender terminologien. Uanset om du bestiller en medicinsk, kvalificeret teknisk eller en juridisk oversættelse, så har vi en tysk oversætter med de rette kompetencer.
Hvis du har brug for en autoriseret oversættelse til tysk, tilstræber vi at få den udført i Tyskland og af en lokal autoriseret oversætter. Der findes dog undtagelser, fx når en oversættelse skal legaliseres på en ambassade eller et konsulat.

Oversættelse til tysk med kvalitetsgaranti ISO 17100

Historisk set har The Native Translator indtaget en førende rolle blandt Europas oversættelsesbureauer, når det gælder certificering. Virksomheden var et af de første oversættelsesbureauer, som blev kvalitetscertificeret allerede i 2011. Udover ISO 17100 lever vi også op til kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informationssikkerhed og fortrolighed, ISO 27001. Læs mere om vores certificeringer.

Rette pris for tysk oversættelse

Vi mener, at vi er et af de billigste oversættelsesbureauer, der er aktive i Danmark i dag. Via en effektiv organisation har vi kunnet presse vores priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores oversættere er universitetsuddannede, har tysk som modersmål og er kvalificerede fagoversættere og autoriserede oversættere.

Fortrolighed

Vi har en bred kundebase af internationale virksomheder, advokat- og revisionsbureauer, så vi har stor erfaring med at håndtere fortrolighedsbegrænsede oplysninger. Som kunde hos The Native Translator, kan du altid være sikker på, at vi håndterer dine dokumenter i fuld fortrolighed, og at vi følger kravene i ISO 27001, som håndterer dokumentsikkerhed. Vi underskriver gerne separate fortrolighedsaftaler for de opgaver, der kræver det.

Sikker betaling online

Du betaler med dit kreditkort direkte online via PayPal eller via Saferpay, en sikker schweizisk betalingsløsning. Du kan få et tilbud og bestille en oversættelse til tysk af dine dokumenter direkte online i vores oversættelsesportal.
Har du behov for flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på e-mail.

The Native Translator er et oversættelsesbureau, der er ISO 17100 certificeret og som er specialiseret i at udføre kvalitetsoversættelser og autoriserede oversættelser til og fra tysk direkte over internettet.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>