The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Oversættere Aarhus

Professionel oversættelse inden for fagområderne finans, jura, medicin, teknik samt turisme og hotel.

The Native Translator er et autoriseret internationalt oversættelsesbureau, som foretager tekniske, medicinske, juridiske og internetrelaterede oversættelser i topkvalitet i Aarhus. Uanset, om du har behov for oversættelse af håndbøger, produktspecifikationer, virksomhedspræsentationer, registreringsbeviser, nyhedsbreve, patenter, bilservicemanualer el. lign., kan vi hjælpe dig.

Med over 5000 autoriserede oversættere og fagoversættere er vi et af de største europæiske oversættelsesbureauer, og vi kombinerer lokal kompetence med international skalerbarhed.

Vores prioritering har altid været en kontinuerlig kvalitetsforbedring, og derfor er vi et af de få internationale oversættelsesbureauer, som lever op til to kvalitetsstandarder: ISO 17100 og CAN/CGSB-131.10, dvs. certificering i henhold til både europæiske og nordamerikanske standarder for oversættelsesbureauer.

Oversættelse med kvalitetsgaranti

The Native Translator er certificeret i henhold til ISO17100, og vores arbejde kontrolleres regelmæssigt af Austrian Standards som certificerende organ, hvilket naturligvis giver dig som kunde en stor tryghed.

Fortrolighed er for os en selvfølge

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og er naturligvis altid omhyggelige med at opretholde streng fortrolighed.

Ønsker du flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på Opens window for sending emaile-mail.

Du modtager dit tilbud og bestiller også din oversættelse her direkte online « vis tilbud »

The Native Translator er et ISO17100-certificeret oversættelsesbureau specialiseret i at levere kvalificeret kvalitetssikret oversættelse direkte over internettet.