Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Kvalitetssikrede oversættere Aarhus ISO 17100

Professionel oversættelse inden for fagområderne finans, jura, medicin, teknik samt turisme

Søger du et professionelt oversættelsesbureau til en oversættelsesopgave? The Native Translator er et oversættelsesbureau med specialister i professionel oversættelse for både privatkunder, erhvervskunder og det offentlige. Vi er et autoriseret internationalt oversættelsesbureau, som foretager tekniske, medicinske, juridiske og internetrelaterede oversættelser i topkvalitet i Aarhus. Uanset, om du har behov for oversættelse af håndbøger, produktspecifikationer, virksomhedspræsentationer, registreringsbeviser, nyhedsbreve, patenter, bilservicemanualer el. lign., kan vi hjælpe dig. Med over 5500 autoriserede oversættere og fagoversættere er vi et af de største europæiske oversættelsesbureauer, og vi kombinerer lokal kompetence med international skalerbarhed.

Oversættelse med kvalitetsgaranti i Aarhus ISO 17100

The Native Translator har som formål at have de højeste standarder i forhold til oversættelseskvalitet. For at opnå disse standarder er vi ISO 17100:2015* certificeret (tidligere EN 15038) og har været det siden 2011. Disse certificeringer bliver opretholdt gennem regelmæssig auditering udført af en officiel auditeringsmyndighed.

Fortrolighed er for os en selvfølge

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og er naturligvis altid omhyggelige med at opretholde streng fortrolighed. Vi tager vores kvalitetsarbejde alvorligt og efterlever desuden kravene i ISO 27001-certificeringen som regulerer datasikkerhed.

Ønsker du et tilbud på en oversættelse, eller har du brug for flere oplysninger?

Du kan kontakte os døgnet rundt på e-mail og få flere oplysninger.
Her kan du både få et tilbud og bestille en oversættelse. Klik på PRISBEREGNER.

The Native Translator er et globalt ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau med speciale i oversættelse af høj kvalitet. Hos os kan du kan bestille en kvalificeret fagoversættelse eller en autoriseret, bekræftet oversættelse direkte online.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>