Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Professionel dansk fransk oversættelse ISO 17100

Har du brug for en professionel oversættelse til fransk?

The Native Translator er ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau, der kan hjælpe dig med at oversætte dine dokumenter og tekster fra dansk til fransk. Udover i Frankrig tales fransk i lande som Canada, Belgien, Schweiz, Luxembourg, en del afrikanske lande og caribiske øer. Når du bestiller en fransk oversættelse, er det vigtig, at der tages højde for regionen, da sproget kan variere. Når vi oversætter fra dansk til fransk eller omvendt, sikrer vi, at oversættelsen er fuldstændig nøjagtig samt lokaliseret.

Statsautoriseret oversættelse til fransk af officielle dokumenter

Vi tilbyder også autoriserede (bekræftede) oversættelser til fransk af officielle dokumenter online. Vi kan hurtigt og til en fornuftig pris oversætte dine forretningsrapporter, økonomiske dokumenter, kontrakter, aftaler etc. Vi har autoriserede og akkrediterede oversættere som er godkendt i Frankrig og Canada og kan derfor håndtere autoriserede oversættelser fra dansk til fransk af officielle dokumenter.

Modersmålstalende franske ekspertoversættere

Modersmålsprincippet er en af hjørnestenene i dansk fransk oversættelse og vigtigt at tage i betragtning, når du vælger den oversætter, der skal udføre din opgave. Princippet går ud på, at oversætteren oversætter til sit modersmål. En indfødt fransk sprogbruger oversætter til fransk, en indfødt dansk sprogbruger til dansk osv. En indfødt sprogbruger er en person, der er født, opvokset og uddannet i det land, hvor målsproget er det officielle sprog.

Højt akkrediterede oversættere

Historisk set har The Native Translator indtaget en førende rolle blandt Europas oversættelsesbureauer, når det gælder certificering. Virksomheden var et af de første oversættelsesbureauer, som blev kvalitetscertificeret allerede i 2011. Udover ISO 17100 lever vi også op til kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informationssikkerhed og fortrolighed, ISO 27001. Læs mere om vores certificeringer.

Rette pris for franskoversættelse

Vi mener, at vi er et af de billigste oversættelsesbureauer, der er aktive i Danmark i dag. Via en effektiv organisation har vi kunnet presse vores priser uden at gå på kompromis med kvaliteten. Vores oversættere er universitetsuddannede, har målsproget som modersmål og er kvalificerede fagoversættere og autoriserede franska oversættere.

Fortrolighed

Vi har en bred kundebase af internationale virksomheder, advokat- og revisionsbureauer, så vi har stor erfaring med at håndtere fortrolighedsbegrænsede oplysninger. Som kunde hos The Native Translator, kan du altid være sikker på, at vi håndterer dine dokumenter i fuld fortrolighed, og at vi følger kravene i ISO 27001, som håndterer dokumentsikkerhed. Vi underskriver gerne separate fortrolighedsaftaler for de opgaver, der kræver det.

Her bestiller du en oversættelse fra dansk til fransk

Du betaler med dit kreditkort direkte online via PayPal eller via Saferpay, en sikker schweizisk betalingsløsning. Du kan få et tilbud og bestille en fransk oversættelse af dine juridiske dokumenter direkte online i vores oversættelsesportal.

Har du behov for flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på e-mail.

The Native Translator er et oversættelsesbureau, der er ISO 17100 certificeret og som er specialiseret i at udføre kvalitetsoversættelser og autoriserede (bekræftede) oversættelser fra dansk til fransk direkte over internettet.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>