The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionel dansk fransk oversættelse

Har du brug for en professionel oversættelse til fransk?

The Native Translator er ISO17100-certificeret oversættelsesbureau, der kan hjælpe dig med at oversætte dine dokumenter og tekster fra dansk til fransk. Udover i Frankrig tales fransk i lande som Canada, Belgien, Schweiz, Luxembourg, en del afrikanske lande og caribiske øer. Når du bestiller en fransk oversættelse, er det vigtig, at der tages højde for regionen, da sproget kan variere. Når vi oversætter fra dansk til fransk eller omvendt, sikrer vi, at oversættelsen er fuldstændig nøjagtig samt lokaliseret.

Statsautoriseret oversættelse til fransk af officielle dokumenter

Vi tilbyder også autoriserede (bekræftede) oversættelser til fransk af officielle dokumenter online. Vi kan hurtigt og til en fornuftig pris oversætte dine forretningsrapporter, økonomiske dokumenter, kontrakter, aftaler etc. Vi har autoriserede og akkrediterede oversættere som er godkendt i Frankrig og Canada og kan derfor håndtere autoriserede oversættelser fra dansk til fransk af officielle dokumenter.

Modersmålstalende franske ekspertoversættere

Modersmålsprincippet er en af hjørnestenene i dansk fransk oversættelse og vigtigt at tage i betragtning, når du vælger den oversætter, der skal udføre din opgave. Princippet går ud på, at oversætteren oversætter til sit modersmål. En indfødt fransk sprogbruger oversætter til fransk, en indfødt dansk sprogbruger til dansk osv. En indfødt sprogbruger er en person, der er født, opvokset og uddannet i det land, hvor målsproget er det officielle sprog.

Højt akkrediterede oversættere

Vi har opnået den internationale standard ISO 17100 for oversættelsestjenester og er derfor underlagt streng kvalitetskontrol af oversættelser og andre tjenester. Som en del af kvalitetssikringsprocessen skal vi opfylde kvalitetsprincippet "fire øjne", dvs. alle oversættelser skal korrekturlæses, revideres og færdiggøres af en uafhængig sekundær oversætter med kvalifikationer i det relevante emneområde.

Pris på oversættelse fra dansk til fransk

Prisen på oversættelse fra dansk til fransk udregnes sædvanligvis på baggrund af en ordpris. Ordprisen afhænger af tekstens sværhedsgrad og emneområdet. Lav en ordoptælling på din tekst, og gang med 1,10 kr. Det giver dig et fingerpeg om, hvad det vil koste at få teksten oversat, inklusive efterfølgende korrekturlæsning. En autoriseret oversættelse til fransk koster ca. 1,45 kr.

Fortrolighed er en selvfølge for os

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og lægger derfor stor vægt på at holde disse oplysninger fortrolige.

Kontakt

Kontakt os via Opens window for sending emaile-mail når som helst (døgnet rundt), hvis du ønsker yderligere oplysninger.

Her bestiller du en oversættelse fra dansk til fransk

Du kan bestille både fagoversættelse og autoriseret (bekræftet) oversættelse til fransk direkte online. Upload dit dokument og bestil direkte i vores oversættelsesportal.

The Native Translator er et oversættelsesbureau, der er ISO 17100 certificeret og som er specialiseret i at udføre kvalitetsoversættelser og autoriserede (bekræftede) oversættelser fra dansk til fransk direkte over internettet.