Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Professionel italiensk oversættelse

Har du brug for en professionel italiensk oversættelse?

The Native Translator er ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau, der kan hjælpe dig med at oversætte dine dokumenter og tekster fra dansk til italiensk. Da professionel italiensk oversættelse kræver høje sproglige kompetencer og specialviden bliver hver opgave oversat af en højtuddannet oversætter, som er specialiseret inden for netop jeres fagområde og vil være velbevandret i den terminologi, der er gældende i din oversættelse.

Statsautoriseret oversættelse til italiensk af officielle dokumenter

Vi tilbyder også autoriserede (bekræftede) oversættelser til italiensk af officielle dokumenter online. Vi kan hurtigt og til en fornuftig pris oversætte dine forretningsrapporter, økonomiske dokumenter, kontrakter, aftaler etc. Vi har autoriserede og akkrediterede oversættere i Danmark og en lang række andre lande og kan derfor håndtere autoriserede oversættelser til italiensk af officielle dokumenter.

Dansk italiensk oversættelse udført af translatører og modersmålsoversættere

Modersmålsprincippet er en af hjørnestenene i dansk italiensk oversættelse og vigtigt at tage i betragtning, når du vælger den oversætter, der skal udføre din opgave. Princippet går ud på, at oversætteren oversætter til sit modersmål. En indfødt italiensk sprogbruger oversætter til italiensk, en indfødt dansk sprogbruger til dansk osv. En indfødt sprogbruger er en person, der er født, opvokset og uddannet i det land, hvor målsproget er det officielle sprog.

Højt akkrediterede oversættere

Vi har opnået den internationale standard ISO 17100 for oversættelsestjenester og er derfor underlagt streng kvalitetskontrol af oversættelser og andre tjenester. Som en del af kvalitetssikringsprocessen skal vi opfylde kvalitetsprincippet "fire øjne", dvs., der skal læses korrektur på alle oversættelser, og de skal revideres og færdiggøres af en uafhængig sekundær oversætter med kvalifikationer indenfor det relevante emneområde.

Fortrolighed er en selvfølge for os

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og lægger derfor stor vægt på at holde disse oplysninger fortrolige.

Kontakt

Kontakt os via e-mail når som helst (døgnet rundt), hvis du ønsker yderligere oplysninger.

Her bestiller du en oversættelse fra dansk til italiensk

Du kan bestille både fagoversættelse og autoriseret (bekræftet) oversættelse til italiensk direkte online. Upload dit dokument og bestil direkte i vores oversættelsesportal.

The Native Translator er et oversættelsesbureau, der er ISO 17100 certificeret og som er specialiseret i at udføre kvalitetsoversættelser og autoriserede (bekræftede) oversættelser fra dansk til italiensk direkte over internettet.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>