Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Professionel oversættelse fra dansk til engelsk

Statsautoriseret oversættelse og fagoversættelse fra dansk til engelsk inden for jura, økonomi, medicin og teknik, kvalitetssikret ISO 17100

The Native Translator er ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau, der kan hjælpe dig med at oversætte dine dokumenter fra dansk til engelsk. Vi foretager kvalificeret og bekræftet oversættelse af dokumenter og tekster til engelsk inden for økonomi, jura, medicin og teknik. Som kvalitetscertificeret oversættelsesbureau giver vi kvalitetsgaranti på de oversættelser fra dansk til engelsk som vi udfører.

Statsautoriseret (bekræftet) oversættelse fra dansk til engelsk af officielle dokumenter

Vi tilbyder statsautoriseret oversættelse af officielle dokumenter fra dansk til engelsk. Lad os hurtigt, uden problemer og til en fornuftig pris oversætte dine domme, aftaler, registerudtræk, kørekort, eksamensbeviser, forretningsrapporter, økonomiske dokumenter, kontrakter og aftaler osv. Vi har autoriserede oversættere til engelsk i Australien, Canada, New Zealand, Storbritannien og USA. Grunden til dette er, at en autoriseret oversættelse almindeligvis kun er gyldig i det land, hvor den udføres, med mindre den bliver legaliseret med apostille.

Modersmålstalende engelske ekspertoversættere

Modersmålsprincippet er en af hjørnestenene i dansk engelsk oversættelse og vigtigt at tage i betragtning, når du vælger den oversætter, der skal udføre din opgave. Princippet går ud på, at oversætteren oversætter til sit modersmål. En indfødt engelsk sprogbruger oversætter til engelsk, en indfødt dansk sprogbruger til dansk osv. En indfødt sprogbruger er en person, der er født, opvokset og uddannet i det land, hvor målsproget er det officielle sprog. Alt efter hvilken type engelsk der skal oversættes til, det være sig amerikansk-engelsk, sydafrikansk-engelsk eller måske australsk-engelsk, benytter vi en oversætter, der har den pågældende sprogversion som modersmål.

Juridisk oversættelse fra dansk til engelsk ISO 20771

The Native Translator er det første oversættelsesbureau i Skandinavien, som blev certificeret i henhold til ISO 20771, ISO-standarden for juridisk oversættelse. Certificeringen bekræfter vores kvalitetsprofil og vores stræben efter at være en ledende leverandør af juridisk oversættelse i høj kvalitet.

Kvalitetssikret oversættelse fra dansk til engelsk i henhold til ISO 17100

Historisk set har The Native Translator indtaget en førende rolle blandt Europas oversættelsesbureauer, når det gælder certificering. Virksomheden var et af de første oversættelsesbureauer, som blev kvalitetscertificeret allerede i 2011. Udover ISO 17100 lever vi også op til kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informationssikkerhed og fortrolighed, ISO 27001. Læs mere om vores certificeringer.

Fortrolighed - en selvfølge!

Vi håndterer ofte særdeles følsomme informationer og er naturligvis altid meget omhyggelige med at opretholde streng fortrolighed. Alle vores ansatte er bundet af fortrolighedsaftaler og vores platform beskytter dine filer og dine data, så de holdes helt sikre og fortrolige, når du bestiller professionelle dansk-engelsk oversættelser.

Hvad koster en oversættelse fra dansk til engelsk

Upload dit dokument på vores oversættelsesportal, så får du svar omgående. Det tager mindre end 1 minut at få oplyst både pris og forventet leveringstid for en oversættelse fra dansk til engelsk. Du kan bestille en oversættelse og betale med kreditkort online, og du kan bruge følgende betalingsmetoder: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og Apple Pay.

Har du spørgsmål eller behov for mere information?

Du kan kontakte os døgnet rundt på e-mail, vi forsøger altid at svare indenfor 30 minutter.

The Native Translator er et ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau, specialiseret i at levere kvalitetssikrede og autoriserede, bekræftede oversættelser fra dansk til engelsk direkte online.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>