Professionel oversættelse fra dansk til engelsk

Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Profesjonel oversettelse fra dansk til engelsk

Professionelle engelske fagoversættere og statsautoriserede translatører med fagekspertise

The Native Translator er et ISO 17100 kvalitetscertificeret oversættelsesbureau og vi er eksperter i oversættelser fra dansk til engelsk. Hos os får du adgang til et netværk af over 5.5000 erfarne og højt kvalificerede oversættere der leverer skræddersyede og branchespecifikke oversættelser til overkommelige priser for både erhvervskunder og privatkunder.

Når det drejer sig om en engelsk oversættelse, har oversætteren altid engelsk som sit modersmål, han eller hun har en sproglig akademisk uddannelse og også ekspertise på det pågældende fagområde. Uanset om du bestiller en medicinsk, kvalificeret teknisk eller en juridisk oversættelse, så har vi en professionel engelsk oversætter med de rette kompetencer.

Statsautoriseret oversættelse fra dansk til engelsk af officielle dokumenter

Vi tilbyder også autoriseret, bekræftet oversættelse fra dansk til engelsk af officielle dokumenter online. Vi kan hurtigt og til en fornuftig pris oversætte dine forretningsrapporter, økonomiske dokumenter, kontrakter, aftaler etc. Vi har certificerede og autoriserede oversættere i Australien, Canada, England og USA og kan derfor håndtere autoriseret oversættelse af officielle dokumenter tlll engelsk.

Modersmålstalende ekspertoversættere

Alle vores oversættere, der oversætter til engelsk, har engelsk som modersmål, og hvis der er tale om oversættelse fra engelsk til andre sprog, har oversætteren det pågældende sprog som modersmål. Ved kun at have engelske modersmålsoversættere sikrer vi, at oversættelserne bliver så flydende som muligt og indeholder den korrekte terminologi.

Højt akkrediterede engelske oversættere ISO 17100

Vi har opnået den internationale standard ISO 17100 for oversættelsestjenester og er derfor underlagt streng kvalitetskontrol af oversættelser og andre tjenester. Som en del af kvalitetssikringsprocessen skal vi opfylde kvalitetsprincippet "fire øjne", dvs., der skal læses korrektur på alle oversættelser, og de skal revideres og færdiggøres af en uafhængig sekundær oversætter med kvalifikationer indenfor det relevante emneområde.

Fortrolighed er en selvfølge for os

Vi har en bred kundebase af internationale virksomheder, advokat- og revisionsbureauer, så vi har stor erfaring med at håndtere fortrolighedsbegrænsede oplysninger. Som kunde hos The Native Translator, kan du altid være sikker på, at vi håndterer dine dokumenter i fuld fortrolighed, og at vi følger kravene i ISO 27001, som håndterer dokumentsikkerhed. Vi underskriver gerne separate fortrolighedsaftaler for de opgaver, der kræver det.

Hvad koster en professionel oversættelse fra dank til engelsk?

Upload dit dokument på vores oversættelsesportal, så får du svar omgående. Det tager mindre end 1 minut at få oplyst både pris og forventet leveringstid for en oversættelse fra dansk til engelsk. Du kan bestille en oversættelse og betale med kreditkort online, og du kan bruge følgende betalingsmetoder: Amex, Diners, Mastercard, Visa, PayPal og Apple Pay.

The Native Translator er et oversættelsesbureau certificeret i overensstemmelse med ISO 17100, der har specialiseret sig i at levere oversættelser af høj kvalitet online via internettet.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>