Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Professionel oversættelse engelsk dansk

Engelsk dansk oversættelse af høj kvalitet

Hos The Native Translator benytter vi altid indfødte danske oversættere, når vi arbejder med oversættelse fra engelsk for vores kunder. Dermed sikres det, at den danske tekst får en høj kvalitet og rammer plet i forhold til det daglige sprogbrug og kultur i Danmark.

Vores oversættere har mange års erfaring med engelsk-dansk oversættelse inden for fag som medicin, IT/teknologi, jura, økonomi, marketing/PR eller turisme. Vi oversætter annoncer, brochurer, forretningsdokumenter, kontrakter, hjemmesider og marketingmaterialer.

Modersmålstalende danske ekspertoversættere

Specialister, der oversætter til deres eget modersmål, leverer bedre oversættelser – både sprogmæssigt og emnemæssigt. Det betyder, at du som kunde får en specialistoversættelse af høj kvalitet, der giver større effekt hos modtageren. Vi leverer oversættelser af høj kvalitet udført af oversættere, der:

  • har en professionel oversætteruddannelse
  • har specialistviden og
  • oversætter til deres modersmål.

Højt akkrediterede oversættere

Vi har opnået den internationale standard ISO 17100 for oversættelsestjenester og er derfor underlagt streng kvalitetskontrol af oversættelser og andre tjenester. Som en del af kvalitetssikringsprocessen skal vi opfylde kvalitetsprincippet "fire øjne", dvs., der skal læses korrektur på alle oversættelser, og de skal revideres og færdiggøres af en uafhængig sekundær oversætter med kvalifikationer indenfor det relevante emneområde.

Fortrolighed er en selvfølge for os

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og lægger derfor stor vægt på at holde disse oplysninger fortrolige.

Hurtigt svar – over hele verden

Vores globale aktiviteter (afdelinger i Europa, Asien og Amerika) sikrer, at mindst én afdeling altid er klar til at svare på din forespørgsel døgnet rundt. Vi garanterer levering af et bindende tilbud inden for en time efter modtagelse af dine dokumenter.

Ønsker du et tilbud, eller har du brug for flere oplysninger?

Du kan kontakte os døgnet rundt på e-mail og få flere oplysninger.

Her kan du både få et tilbud og bestille en oversættelse. Klik på PRISBEREGNER.

The Native Translator er et oversættelsesbureau certificeret i overensstemmelse med ISO 17100, der har specialiseret sig i at levere oversættelser af høj kvalitet online via internettet.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>