Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Har du brug for professionel oversættelse?

Professionel oversættelse; finans, juridik, medicin, teknik ISO 17100

Uanset hvilket sprog du skal kommunikere på, får du hjælp af vores verdensomspændende netværk af 5.500 erfarne professionelle oversættere som har specialkompetencer inden for stort set alle områder. Vi tilbyder en komplet oversættelsesservice, som dækker over et stort udvalg af tjenester, fagområder og mere end 60 sprog.

Professionelle højtuddannede modersmålsoversættere sikrer kvaliteten på din tekst

Høj sproglige kvalitet opnås kun, hvis oversætteren både har en høj sproglig uddannelse og har sproget som sit modersmål. Derfor bruger vi altid indfødte professionelle oversættere til medicinske, juridiske, tekniske og kreative tekster, herunder oversættelse af hjemmesider, hvor det er nødvendigt med et stort kendskab til det pågældende lands kultur.

Vores service inkluderer:

  • Professionelle modersmålsoversættere med minimum en bachelorgrad
  • Mulighed for at oversætte til og fra mere end 60 sprog
  • Mulighed for at få din oversættelse statsautoriseret (bekræftet)
  • Kvalitetsgaranti i overensstemmelse med kravene i ISO 17100

Modersmålsprincippet

Modersmålsprincippet er en af hjørnestenene i professionel oversættelse og vigtigt at tage i betragtning, når du vælger den oversætter, der skal udføre din opgave. Princippet går ud på, at lingvisten oversætter til sit modersmål. En indfødt dansk sprogbruger oversætter til dansk, en indfødt russisk sprogbruger til russisk osv. En indfødt sprogbruger er en person, der er født, opvokset og uddannet i det land, hvor målsproget er det officielle sprog.

Professionel oversættelse mellem 60 sprog

Her er nogle af de sprog vi oversætter til og fra: arabisk, baskisk, bulgarsk, catalansk, kinesisk, dansk, engelsk, estisk, finsk, fransk, galicisk, græsk, hindi, hollandsk, islandsk, irsk, italiensk, japansk, koreansk, kurdisk, lettisk, litauisk, maltesisk, norsk, persisk, portugisisk, polsk, rumænsk, russisk, serbokroatisk, slovakisk, slovensk, spansk, svensk, tjekkisk, tyrkisk, tysk, ungarsk.

Professionel oversættelse kvalitetscertificeret ISO 17100

Historisk set har The Native Translator indtaget en førende rolle blandt Europas oversættelsesbureauer, når det gælder certificering. Virksomheden var et af de første oversættelsesbureauer, som blev kvalitetscertificeret allerede i 2011. Udover ISO 17100 lever vi også op til kravene i miljøstandarden ISO 14001 og standarden for informationssikkerhed og fortrolighed, ISO 27001 og er PCI Security Standards certificerede. Læs mere om vores certificeringer.

Fortrolighed er en selvfølge for os

Vi har en bred kundebase af internationale virksomheder, advokat- og revisionsbureauer, så vi har stor erfaring med at håndtere fortrolighedsbegrænsede oplysninger. Som kunde hos The Native Translator, kan du altid være sikker på, at vi håndterer dine dokumenter i fuld fortrolighed, og at vi følger kravene i ISO 27001, som håndterer dokumentsikkerhed. Vi underskriver gerne separate fortrolighedsaftaler for de opgaver, der kræver det.

Du kan bestille en professionel oversættelse her

Du kan bestille en professionel ekspertoversættelse eller en bekræftet oversættelse af dine dokumenter og tekster direkte online. Upload og bestil direkte på vores oversættelsesportal. Du betaler med dit kreditkort direkte online via PayPal eller via Saferpay, en sikker schweizisk betalingsløsning (vi er PCI Security Standards certificerede).

Kontakt

Kontakt os via e-mail når som helst (døgnet rundt), hvis du ønsker yderligere oplysninger.

The Native Translator er et oversættelsesbureau certificeret i overensstemmelse med ISO 17100, der har specialiseret sig i at levere professionelle oversættelser af høj kvalitet online.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>