The Native Translator Ihr Übersetzungsbüro

Professionelle oversættelsesydelser

Professionelle oversættelser online

Vores professionelle oversættelsesydelser er til for virksomheder og organisationer med et regelmæssigt behov for oversættelse, korrekturlæsning og andre sprogtjenester, og som stiller høje krav til kvalitet, konsistens og personlig service.

Vi er branchespecialister

Uanset, om dit fagområde er jura, finans, medicin eller teknik, kan vi hjælpe dig. Vores oversættere er specialister inden for deres fagområde, og med over 5000 fagoversættere kan vi løse stort set enhver type oversættelsesopgave

Hos os får du dit eget oversættelsesteam

Som kunde hos The Native Translator får du dit eget oversættelsesteam. Direkte kontakt til en projektleder, som altid håndterer de opgaver, du lader os udføre. Vi udvælger en gruppe oversættere, som altid vil arbejde med dine projekter for at sikre, at skrivestil og udtryksmåde er konsistent mht. de tekster, som du får oversat i dag og som du vil have oversat i fremtiden. Vi kombinerer lokal kompetence med international skalerbarhed, så du kan sprede dit budskab på en konsistent måde, således at dit varemærkes integritet og konsistens bibeholdes.

Oversættelse med kvalitetsgaranti

The Native Translator er certificeret i henhold til ISO17100, og vores arbejde kontrolleres regelmæssigt af Austrian Standards som certificerende organ, hvilket naturligvis giver dig som kunde en stor tryghed.

Fortrolighed er for os en selvfølge

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og er naturligvis altid omhyggelige med at opretholde streng fortrolighed.

Ønsker du flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på Opens window for sending emaile-mail.

Du modtager dit tilbud og bestiller også din oversættelse her direkte online « vis tilbud »

The Native Translator er et ISO17100-certificeret oversættelsesbureau specialiseret i at levere kvalificeret kvalitetssikret oversættelse direkte over internettet.