Trustpilot TrustScore 4.8

Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Professionelle oversættelsesydelser ISO 17100

Professionelle oversættelser online

Søger du et professionelt oversættelsesbureau til en oversættelsesopgave? The Native Translator er et oversættelsesbureau med specialister i professionel oversættelse for både privatkunder, erhvervskunder og det offentlige. Vores professionelle oversættelsesydelser er til for virksomheder og organisationer med et regelmæssigt behov for oversættelse, korrekturlæsning og andre sprogtjenester, og som stiller høje krav til kvalitet, konsistens og personlig service.

Vi er branchespecialister

Uanset, om dit fagområde er jura, finans, medicin eller teknik, kan vi hjælpe dig. Vores oversættere er specialister inden for deres fagområde, og med over 5500 fagoversættere kan vi løse stort set enhver type oversættelsesopgave

Hos os får du dit eget oversættelsesteam

Som kunde hos The Native Translator får du dit eget oversættelsesteam. Direkte kontakt til en projektleder, som altid håndterer de opgaver, du lader os udføre. Vi udvælger en gruppe oversættere, som altid vil arbejde med dine projekter for at sikre, at skrivestil og udtryksmåde er konsistent mht. de tekster, som du får oversat i dag og som du vil have oversat i fremtiden. Vi kombinerer lokal kompetence med international skalerbarhed, så du kan sprede dit budskab på en konsistent måde, således at dit varemærkes integritet og konsistens bibeholdes.

Professionel oversættelse med kvalitetsgaranti ISO 17100

The Native Translator har som formål at have de højeste standarder i forhold til oversættelseskvalitet. For at opnå disse standarder er vi ISO 17100:2015 certificeret og har været det siden 2011. Disse certificeringer bliver opretholdt gennem regelmæssig auditering udført af en officiel auditeringsmyndighed.

Fortrolighed er for os en selvfølge

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og er naturligvis altid omhyggelige med at opretholde streng fortrolighed. Vi tager vores kvalitetsarbejde alvorligt og efterlever desuden kravene i ISO 27001-certificeringen som regulerer datasikkerhed.

Ønsker du et tilbud på en oversættelse, eller har du brug for flere oplysninger?

Du kan kontakte os døgnet rundt på e-mail og få flere oplysninger.
Her kan du både få et tilbud og bestille en professionel oversættelse. Klik på PRISBEREGNER.

The Native Translator er et globalt ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau med speciale i oversættelse af høj kvalitet. Hos os kan du kan bestille en kvalificeret fagoversættelse eller en autoriseret, bekræftet oversættelse direkte online.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>