Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Autoriseret russisk oversættelse online

Autoriseret oversættelse til og fra russisk

The Native Translator er et professionelt ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau, der laver oversættelse til og fra russisk for både privatkunder og erhvervskunder. Vi oversætter juridiske dokumenter inden for selskabsret, aftaleret, immaterielret, voldgift, bank- og finansret, familieret og arveret til og fra russisk. Vi oversætter også personlige dokumenter som eksamensbeviser, vielsesattester, fødselsattester, kørekort, pas m.m.

Russiske modersmålsoversættere

Alle vores oversættere, der oversætter til russisk, har russisk som modersmål, og hvis der er tale om oversættelse fra russisk til andre sprog, har oversætteren det pågældende sprog som modersmål. Ved kun at have russiske modersmålsoversættere sikrer vi, at oversættelserne bliver så flydende som muligt og indeholder den korrekte terminologi.

Autoriseret oversættelse til og fra russisk online – sådan fungerer det.

På vores portal vælger du kildesprog og målsprog og uploader et indscannet dokument. På under ét minut har du oplysninger om både pris og leveringstid. Nu vælger du, om dokumentet skal oversættes af en russisk autoriseret oversætter, og om du ønsker originalen tilsendt. En PDF-kopi af originalen (med stempel) sendes over internettet, så snart oversættelsen er klar, og hvis du ønsker originalen fremsendt, kommer denne med posten inden for 2-5 dage.

Russisk oversættelse med kvalitetsgaranti

The Native Translator har som formål at have de højeste standarder i forhold til oversættelseskvalitet. For at opnå disse standarder er vi ISO 17100:2015* certificeret (tidligere EN 15038) og har været det siden 2011. Disse certificeringer bliver opretholdt gennem regelmæssig auditering udført af en officiel auditeringsmyndighed.

Fortrolighed er for os en selvfølge

Vi håndterer ofte meget følsomme oplysninger og er naturligvis altid omhyggelige med at opretholde streng fortrolighed.

Ønsker du et tilbud på russisk oversættelse, eller har du brug for flere oplysninger?

Du kan kontakte os døgnet rundt på e-mail og få flere oplysninger.
Her kan du både få et tilbud og bestille en oversættelse. Klik på PRISBEREGNER.

The Native Translator er et globalt ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau med speciale i oversættelse af høj kvalitet. Hos os kan du kan bestille en kvalificeret fagoversættelse eller en autoriseret, bekræftet russisk oversættelse direkte online.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>