Bestil din oversættelse online 24/7

Upload dit dokument eller din tekst, og bestil her.

Har du brug for hjælp eller rådgivning?

Kontakt os på e-mail, så hjælper vi meget gerne.

Statsautoriseret translatør og oversættelse fra dansk til engelsk

Ønsker du en autoriseret oversættelse til engelsk af din fødselsattest, skilsmissepapirer, eksamensbeviser, diplomer, arbejdstilladelse eller testamente?

The Native Translator kan levere autoriserete oversættelser fra dansk til engelsk. Vi anvender udelukkende translatører med engelsk som modersmål og med relevant uddannelsesbaggrund. Udover oversættelse fra dansk til engelske af juridiske, tekniske, medicinske tekster og dokumenter inden for industri, handel og teknologi leverer vores autoriserede oversættere også statsautoriseret oversættelse fra dansk til engelsk af officielle dokumenter, som fx stævninger, domme, kendelser, arvesager, lejemål, ejendomshandler, vielsesattester, fødselsattester eller eksamensbeviser.

Statsautoriserede oversættelser fra dansk til engelsk

The Native Translator udfører statsautoriseret oversættelse fra dansk til engelsk for virksomheder og private. En statsautoriseret oversættelse kan være nødvendig i forbindelse med oversættelse af fx fuldmagter, kontrakter, vielsesattester, eksamensbeviser eller andre dokumenter, der skal anvendes i en officiel sammenhæng. Statsautoriseret oversættelse fra dansk til engelsk samt korrekturlæsning/sprogrevision udføres af erfarne oversættere med engelsk modersmål og med autorisation i Australien, Canada, England og USA.

Modersmålsprincippet

Modersmålsprincippet er en af hjørnestenene i engelsk oversættelse og vigtigt at tage i betragtning, når du vælger den oversætter, der skal udføre din opgave. Princippet går ud på, at lingvisten oversætter til sit modersmål. En indfødt engelsk sprogbruger oversætter til engelsk, en indfødt dansk sprogbruger til dansk osv. En indfødt sprogbruger er en person, der er født, opvokset og uddannet i det land, hvor målsproget er det officielle sprog.

ISO 17100 certificeret engelsk oversættelse

The Native Translator har som formål at have de højeste standarder i forhold til oversættelseskvalitet. For at opnå disse standarder er vi ISO 17100:2015* certificeret (tidligere EN 15038) og har været det siden 2011. Disse certificeringer bliver opretholdt gennem regelmæssig auditering udført af en officiel auditeringsmyndighed.

Juridisk oversættelse til engelsk ISO 20771

The Native Translator er det første oversættelsesbureau i Skandinavien, som blev certificeret i henhold til ISO 20771, ISO-standarden for juridisk oversættelse. Certificeringen bekræfter vores kvalitetsprofil og vores stræben efter at være en ledende leverandør af juridisk oversættelse til engelsk i høj kvalitet.

Fuld fortrolighed

Vi har en bred kundebase af internationale virksomheder, advokat- og revisionsbureauer, så vi har stor erfaring med at håndtere fortrolighedsbegrænsede oplysninger. Som kunde hos The Native Translator, kan du altid være sikker på, at vi håndterer dine dokumenter i fuld fortrolighed, og at vi følger kravene i ISO 27001, som håndterer dokumentsikkerhed. Vi underskriver gerne separate fortrolighedsaftaler for de opgaver, der kræver det.

Her bestiller du en autoriseret, bekræftet oversættelse til engelsk

Vælg kildesprog og målsprog, og upload dit dokument direkte i vores oversættelsesportal. 3 hurtige trin, og på under et minut ved du, hvad din oversættelse vil koste, og hvornår vi forventer at kunne levere. Vi accepterer Word, PDF, TIFF og flere andre formater. Har du behov for flere oplysninger, kan du kontakte os døgnet rundt på e-mail.

Hvad er The Native Translator

The Native Translator er et globalt ISO 17100-certificeret oversættelsesbureau med speciale i oversættelse af høj kvalitet. Hos os kan du kan bestille en kvalificeret fagoversættelse eller en autoriseret, bekræftet oversættelse mellem de 30 største sprog direkte online.

Disse virksomheder har tillid til vores kvalitet!

<
>